TheELF Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.html Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει από παιχνίδια καινούργια παιχνίδια γενικά μόνο τα πολύ λίγο απαιτητικά μπορείς να παίξεις,κάνα sim diablo lol dota τέτοια και πάλι μόνο σε χαμηλή ανάλυση.
ST0RM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.html Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει από παιχνίδια καινούργια παιχνίδια γενικά μόνο τα πολύ λίγο απαιτητικά μπορείς να παίξεις,κάνα sim diablo lol dota τέτοια και πάλι μόνο σε χαμηλή ανάλυση. Αυτο μου φαινεται περιεργο. Αυτο μου ειπε κι ο τυπος οταν αγορασα το λαπτοπ. Εγω επαιξα ομως μεχρι και battlefield 4 και ημουν σχετικα καλα.
TheELF Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Με όλα χαμηλά και 768 ανάλυση; Καμιά 30fps και αν; Multiplayer έπαιξες καθόλου;
mikeyolo12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι για τον υπολογιστη μου θελω να παιξω metin 2 και AION αλλα δεν ξερω αν θα κολαει στο λαπτοπ το πηρα 230Ε Επεξεργαστης: Intel® Celeron® N2840 @2.16GHz 2.16 GHz RAM:2,00 GB 64 bit Καλος ειναι η δεν παιζει εκει? Α και πειτε μου υπαρχει κανενα site που βαζω τα στοιχεια του υπολογιστη και μου λεει ποια game μπορω να παιξω???
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πες μου οτι δεν το πήρες τώρα 230 euro αλλα πριν χρόνια...το metin λογικά θα παίζει , το aion ξέχνα το
sils Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλα παιχνιδια για λαπτοπ η για low specs Pc Ανοιγω αυτο το θεμα για να προτεινουμε παιχνιδια που μπορουν να τρεξουν ανετα σε ενα μετριο λαπτοπ η pc και να ειναι αξιολογα επιπεδου κονσολας γιατι οπως ολοι ξέρουμε οι περισσότεροι απο εμας εχουμε κατω απο 8 γιγα ραμ και i5 cpu.......!Συμφωνα με τα δικα μου specsPc Pentium G3220 4 gb ram 560gtxKai laptopA10 extreme edition 6gb ram k r7 mobile.Παιζουν τελεια τα παρακατω1. Hollow knight2. season after fall3. Cuphead4. Ori
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/487272-megathread-προτάσεις-για-παιχνίδι
adiasistoss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σε όλους.Είπα να ξεκινήσω να παίζω κάνενα παιχνίδι στο λάπτοπ μου μιάς και δεν έχω παιχνιδοκονσόλα.Το λάπτοπ μου είναι dell με i3 7 γενιάς (2.4Ghz) κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620 και 8ram.Aυτό εδώ δηλαδή https://www.skroutz.gr/s/12437123/Dell-Inspiron-3567-Touch-i3-7100U-8GB-1TB-W10.html#specs .Έχετε να μου προτείνεται κανένα ωραίο παιχνίδι να αγοράσω που να μπορεί να παιχτεί άνετα το λάπτοπ μου; δεν έχω συγκεκριμένο είδος στο μυαλό μου αλλά δεν θέλω κάτι με αμάξια..εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα ξεχωριστώ !! Περιμένω τις προτάσεις σας!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SoraKH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εισαι πολυ γενικος φιλε μου ωστόσο προτείνω το Elder Scrolls V Skyrim που λογικά μπορεί το λαπτοπ σου να παίξει σε medium με high γραφικά.
adiasistoss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αν εννοείς γενικός ως προς την κατηγορία παιχνιδιών είναι γιατί όταν έπεζα το αρχαίο για σήμερα ps2 έπεζα πολλών ειδών παιχνίδια.Θα το κοιτάξω αυτό που μου είπες να σαι καλά 1
Gilmaru Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σε όλους.Είπα να ξεκινήσω να παίζω κάνενα παιχνίδι στο λάπτοπ μου μιάς και δεν έχω παιχνιδοκονσόλα.Το λάπτοπ μου είναι dell με i3 7 γενιάς (2.4Ghz) κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620 και 8ram.Aυτό εδώ δηλαδή https://www.skroutz.gr/s/12437123/Dell-Inspiron-3567-Touch-i3-7100U-8GB-1TB-W10.html#specs .Έχετε να μου προτείνεται κανένα ωραίο παιχνίδι να αγοράσω που να μπορεί να παιχτεί άνετα το λάπτοπ μου; δεν έχω συγκεκριμένο είδος στο μυαλό μου αλλά δεν θέλω κάτι με αμάξια..εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα ξεχωριστώ !! Περιμένω τις προτάσεις σας!Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μιας που δεν είσαι συγκεκριμένος: Καταρχάς από online Card games, όπως Hearthstone, Elder Scrolls:Legends, Gwent, Faeria, κλπ Action rpgs, όπως Diablo 3, Path of Exile, The Incredible Adventures of Van Helsing moba όπως Dota 2 και LoL Επίσης στην τύχη μερικά από διαφορετικά είδη Left4Dead 1 και 2 (fps με ζόμπια, κλασσικό) Assassins Creed τα 2-3 πρώτα (action) Darksiders 1, ίσως και το 2ο στα medium-low, ίσως DmC: Devil May Cry (action) Borderlands (fps/rpg) Europa Universalis και Crusader Kings (strategy) Fallen Enchantress, Sorcerer King, Civilization IV και V (turn based strategy) Northgard, Banished (rts) Τα πρώτα 2 Mass Effect και τα πρώτα 2 Dragon Age (rpg) Banner Saga 1 και 2 και Darkest Dungeon (tactical rpg) Διάφορα άλλα indie, όπως Bastion, This War of Mine, Don't Starve και Don't Starve Together, Oxenfree, Mark of the Ninja, Brothers: A Tale of Two Sons, και πολλά άλλα. Γενικά ιδιαίτερα από indie υπάρχουν πολλά με χαμηλές απαιτήσεις.
aliakas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 δεν ήξερα ότι το Skyrim παίζει με τα ενσωματωμένα στον επεξεργαστή γραφικά της intel αλλά για να στο προτείνουν κάτι θα ξέρουν λογικά πάντως αν θες τπτ σε fps κοίτα την σειρά serious sam (το 2 είναι το αγαπημένο μου), και ίσως και το πρώτο left4dead να παίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα