Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.html

Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει από παιχνίδια καινούργια παιχνίδια γενικά μόνο τα πολύ λίγο απαιτητικά μπορείς να παίξεις,κάνα sim diablo lol dota τέτοια και πάλι μόνο σε χαμηλή ανάλυση. 

Δημοσ.

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.html

Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει από παιχνίδια καινούργια παιχνίδια γενικά μόνο τα πολύ λίγο απαιτητικά μπορείς να παίξεις,κάνα sim diablo lol dota τέτοια και πάλι μόνο σε χαμηλή ανάλυση. 

Αυτο μου φαινεται περιεργο. Αυτο μου ειπε κι ο τυπος οταν αγορασα το λαπτοπ. Εγω επαιξα ομως μεχρι και battlefield 4 και ημουν σχετικα καλα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι για τον υπολογιστη μου θελω να παιξω metin 2 και AION αλλα δεν ξερω αν θα κολαει στο λαπτοπ  το πηρα 230Ε  

Επεξεργαστης: Intel® Celeron® N2840 @2.16GHz 2.16 GHz

RAM:2,00 GB  

64 bit

Καλος ειναι η δεν παιζει εκει?

Α και πειτε μου υπαρχει κανενα site που βαζω τα στοιχεια του υπολογιστη και μου λεει ποια game μπορω να παιξω???

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλα παιχνιδια για λαπτοπ η για low specs Pc

Ανοιγω αυτο το θεμα για να προτεινουμε παιχνιδια που μπορουν να τρεξουν ανετα σε ενα μετριο λαπτοπ η pc και να ειναι αξιολογα επιπεδου κονσολας γιατι οπως ολοι ξέρουμε οι περισσότεροι απο εμας εχουμε κατω απο 8 γιγα ραμ και i5 cpu.......!
Συμφωνα με τα δικα μου specs
Pc Pentium G3220 4 gb ram 560gtx
Kai laptop
A10 extreme edition 6gb ram k r7 mobile.
Παιζουν τελεια τα παρακατω

1. Hollow knight
2. season after fall
3. Cuphead
4. Ori

Δημοσ.

Γειά σε όλους.Είπα να ξεκινήσω να παίζω κάνενα παιχνίδι στο λάπτοπ μου μιάς και δεν έχω παιχνιδοκονσόλα.Το λάπτοπ μου είναι dell με i3 7 γενιάς (2.4Ghz) κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620 και 8ram.Aυτό εδώ δηλαδή https://www.skroutz.gr/s/12437123/Dell-Inspiron-3567-Touch-i3-7100U-8GB-1TB-W10.html#specs .Έχετε να μου προτείνεται κανένα ωραίο παιχνίδι να αγοράσω που να μπορεί να παιχτεί άνετα το λάπτοπ μου; δεν έχω συγκεκριμένο είδος στο μυαλό μου αλλά δεν θέλω κάτι με αμάξια..εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα ξεχωριστώ !! Περιμένω τις προτάσεις σας!Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Δημοσ.

Εισαι πολυ γενικος φιλε μου ωστόσο προτείνω το Elder Scrolls V Skyrim που λογικά μπορεί το λαπτοπ σου να παίξει σε medium με high γραφικά. :)

Δημοσ.

Αν εννοείς γενικός ως προς την κατηγορία παιχνιδιών είναι γιατί όταν έπεζα το αρχαίο για σήμερα ps2 έπεζα πολλών ειδών παιχνίδια.Θα το κοιτάξω αυτό που μου είπες :-D να σαι καλά :D 

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σε όλους.Είπα να ξεκινήσω να παίζω κάνενα παιχνίδι στο λάπτοπ μου μιάς και δεν έχω παιχνιδοκονσόλα.Το λάπτοπ μου είναι dell με i3 7 γενιάς (2.4Ghz) κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620 και 8ram.Aυτό εδώ δηλαδή https://www.skroutz.gr/s/12437123/Dell-Inspiron-3567-Touch-i3-7100U-8GB-1TB-W10.html#specs .Έχετε να μου προτείνεται κανένα ωραίο παιχνίδι να αγοράσω που να μπορεί να παιχτεί άνετα το λάπτοπ μου; δεν έχω συγκεκριμένο είδος στο μυαλό μου αλλά δεν θέλω κάτι με αμάξια..εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα ξεχωριστώ !! Περιμένω τις προτάσεις σας!Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Μιας που δεν είσαι συγκεκριμένος:

Καταρχάς από online

Card games, όπως Hearthstone, Elder Scrolls:Legends, Gwent, Faeria, κλπ

Action rpgs, όπως Diablo 3, Path of Exile, The Incredible Adventures of Van Helsing

moba όπως Dota 2 και LoL

Επίσης στην τύχη μερικά από διαφορετικά είδη

Left4Dead 1 και 2 (fps με ζόμπια, κλασσικό)

Assassins Creed τα 2-3 πρώτα (action)

Darksiders 1, ίσως και το 2ο στα medium-low, ίσως DmC: Devil May Cry (action)

Borderlands (fps/rpg)

Europa Universalis και Crusader Kings (strategy)

Fallen Enchantress, Sorcerer King, Civilization IV και V (turn based strategy)

Northgard, Banished (rts)

Τα πρώτα 2 Mass Effect και τα πρώτα 2 Dragon Age (rpg)

Banner Saga 1 και 2 και Darkest Dungeon (tactical rpg)

Διάφορα άλλα indie, όπως Bastion, This War of Mine, Don't Starve και Don't Starve Together, Oxenfree, Mark of the Ninja, Brothers: A Tale of Two Sons, και πολλά άλλα.

Γενικά ιδιαίτερα από indie υπάρχουν πολλά με χαμηλές απαιτήσεις.

Δημοσ.

δεν ήξερα ότι το Skyrim παίζει με τα ενσωματωμένα στον επεξεργαστή γραφικά της intel αλλά για να στο προτείνουν κάτι θα ξέρουν λογικά 

πάντως αν θες τπτ σε fps κοίτα την σειρά serious sam (το 2 είναι το αγαπημένο μου), και ίσως και το πρώτο left4dead να παίζει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...