Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Μπηκαν οι συνδρομες σε εκπτωση. Υποψιν επιπλεον κερδος αν βαλετε wallet (προφανως για ολες τις αγορες απο store, οχι μονο συνδρομες)

https://maxplay.gr/50-euro-psn/

Έχουμε καμία πρόταση;

Βλέπω eneba κάτι λιγότερο από 42€

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Έχουμε καμία πρόταση;

Βλέπω eneba κάτι λιγότερο από 42€

Ηδη out of stock? Ευτυχως προλαβα. Ναι, μπορεις και απο eneba αλλα βγαινει σχεδον 45, εναντι του 42.7 του maxplay. Αν θες περιμενε για restock (ελληνικο μαγαζι οποτε ισως βαλει αυριο), ή μεχρι να γραψει καποιος κανα κωδικο discount σε eneba που συνηθως κατεβαζει δινει -2 ευρω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://gg.deals/vouchers/eneba/

εγω αυτο το βρηκα πιο βολικο για τους κωδικους για το eneba

57.50 για cards 70 ευρω μου βγηκε(μεσω paypal)

παντως εχω την εντυπωση οτι black friday το ps plus συνηθως εχει 30% εκπτωση.

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση στους πιο έμπειρους στο ζήτημα διότι δεν έχω κάνει ξανά παρόμοια αγορά, το HRK game θεωρείται αξιόπιστη σελίδα για αγορά PSN giftcard;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanasispet είπε

Να κάνω μια ερώτηση στους πιο έμπειρους στο ζήτημα διότι δεν έχω κάνει ξανά παρόμοια αγορά, το HRK game θεωρείται αξιόπιστη σελίδα για αγορά PSN giftcard;

Γενικα, ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει, οριακά φθηνότερο το instant-gaming, μου βγήκε όντως 40.83€ η 50αρα με το paypal fee.

Στο HRK βγαίνει 40.07€ αλλά δεν έχουν επιλογή paypal και δεν βάζω απευθείας κάρτα.

Θα μπορούσα να βάλω τη revolut, αλλά για 0.76€ δεν μπαίνω στη διαδικασία να τη φορτίζω κτλ, χώρια που στο paypal είχα ήδη ένα υπόλοιπο καπου 21€ και το χρησιμοποίησα κι αυτό.

Όλα καλά, ανανέωση για +1 χρόνο, μέχρι Οκτώβρη 2024...και βλέπουμε αν βγει κάτι καλό και black friday.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Ισχύει, οριακά φθηνότερο το instant-gaming, μου βγήκε όντως 40.83€ η 50αρα με το paypal fee.

Στο HRK βγαίνει 40.07€ αλλά δεν έχουν επιλογή paypal και δεν βάζω απευθείας κάρτα.

Θα μπορούσα να βάλω τη revolut, αλλά για 0.76€ δεν μπαίνω στη διαδικασία να τη φορτίζω κτλ, χώρια που στο paypal είχα ήδη ένα υπόλοιπο καπου 21€ και το χρησιμοποίησα κι αυτό.

Όλα καλά, ανανέωση για +1 χρόνο, μέχρι Οκτώβρη 2024...και βλέπουμε αν βγει κάτι καλό και black friday.

Υπόψιν μπορούσες να βάλεις 50+20 ώστε να σου βγει τελικά η extra γύρω στα 63 ευρώ. (εκτός αν μιλάς για essential) 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Υπόψιν μπορούσες να βάλεις 50+20 ώστε να σου βγει τελικά η extra γύρω στα 63 ευρώ. (εκτός αν μιλάς για essential) 

Την απλή έχω από 10/2021 που το πήρα, δεν υπάρχουν οι άλλες τότε, αυτήν συνεχίζω.

Δημοσ.

Εχει βαλει προσφορα το PSplus στα 45€, μπορω να αγορασω δυο χρονια σε αυτη την τιμη;
Εαν ναι τοτε εαν αγορασω απο εδω τα δυο κατω πρωτα για το eneba wallet, συνολο 75€ (για να μην πληρωσω τα επιπλεον 5€ fees) και μετα αγορασω με το wallet τα 75€ δυο καρτες συνολικης αξιας 90€ τοτε δεν θα μπορεσω να αγορασω τα δυο χρονια που λεγαμε;
Ελπιζω να εχω καταλαβει σωστα τον τροπο που φορτιζει το eneba wallet.

Βγαζει νοημα αυτο που λεω;

image.png.1709ac34cd8d8ecf99772b3a029c9c9a.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...