empire_1924 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κοιτα, μαλλον εσυ περιορίζεσαι με μια μεση κατασταση. Εγω με ολα στο manual μαλλον απελευθερωνομαι. Εκει ειναι η πραγματικη απόλαυση του Fifa14 σε ps4... Καλά αν θεωρείς "freedom" όλα στο manual και περιορισμένο εύρος αντιπάλων no comment(άλλη φάση η offline εμπειρία....στο online όμως πιστεύω αναγκαστικά σε "περιορίζει"....ο ίδιος το έγραψες άλλωστε "Γιατι αν βαλεις εσυ manual και ψαξεις χυμα για αντιπαλο με οτι controls ναναι, θα σε βαλει να παιξεις εναντιον assisted control αντιπαλο, ο οποιος θα σε διαλυσει 7-0 κλπ γιατι εσυ θα εχεις controls manual...")....απλά προσωπικά παίζω με ότι κάτσει στο search(manual,assisted) και πιστεύω μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να νικάς Barca,Bayern,Real κ.λ.π "τούμπανα" με ομάδες που έχουν 4,4.5 αστέρια(και ακόμα πιο σπάνια 3.5 αστέρια) δεν υπάρχει!!!
polakis21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλά αν θεωρείς "freedom" όλα στο manual και περιορισμένο εύρος αντιπάλων no comment(άλλη φάση η offline εμπειρία....στο online όμως πιστεύω αναγκαστικά σε "περιορίζει"....ο ίδιος το έγραψες άλλωστε "Γιατι αν βαλεις εσυ manual και ψαξεις χυμα για αντιπαλο με οτι controls ναναι, θα σε βαλει να παιξεις εναντιον assisted control αντιπαλο, ο οποιος θα σε διαλυσει 7-0 κλπ γιατι εσυ θα εχεις controls manual...")....απλά προσωπικά παίζω με ότι κάτσει στο search(manual,assisted) και πιστεύω μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να νικάς Barca,Bayern,Real κ.λ.π "τούμπανα" με ομάδες που έχουν 4,4.5 αστέρια(και ακόμα πιο σπάνια 3.5 αστέρια) δεν υπάρχει!!! Freedom εννοω την πληρη ελευθερια που εχεις στον χειρισμο και την απολαυση που σου προσφερει αυτο. Τωρα αν θα κανω 1 λεπτο παραπανω να βρω αντιπαλο, ουδόλως με ενδιαφέρει...
mixalis1989 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 παιδιά είμαι νεος στο fIfa και στο PS4 οποιος θέλει να κάνει προπόνηση μαζί μου MixalisOriginale
butcher13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 εχει κατεβασει κανεις σε demo το world cup να μας πει αν εχει διαφορες σε σχεση με το fifa;
pstspyro Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγω παλι εχω το εξής προβλημα με το φιφα στο πς4 ... Οταν αρχίζω football manager και τελειώνω τον πρωτο αγώνα μου το βαζει στο background και αρχίζει να φορτώνει κατι , πατάω accept and report και μου ξανα μπαίνει το φιφα χωρις βέβαια να μου εχει αποθηκευσει το football manager ...
papeipa Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Επαιξε κανεις το ντέμο του world cup να μας πει εντυπώσεις?
broxopios Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Επαιξε κανεις το ντέμο του world cup να μας πει εντυπώσεις? Εγώ. Παρόλο που τελευταία δεν δηλώνω φαν του φιφα (μου άρεσε κυρίως φιφα 10-11 κ world cup 2010), νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από το φιφα 14. Όχι ότι έχει τις τρελές διαφορές, αλλά νιώθω ότι είναι περισσότερο ευχάριστο. Μεγάλη βελτίωση οι πάσες που έχουν περισσότερο error (στο assisted) αλλά και τα σουτ που είναι ακόμη καλύτερα και πιο χορταστικά. Έλεγα να μην το αγοράσω καν αλλά θα νοικιάσω το φουλ και θα το δω καλύτερα. 1
polakis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Εγώ. Παρόλο που τελευταία δεν δηλώνω φαν του φιφα (μου άρεσε κυρίως φιφα 10-11 κ world cup 2010), νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από το φιφα 14. Όχι ότι έχει τις τρελές διαφορές, αλλά νιώθω ότι είναι περισσότερο ευχάριστο. Μεγάλη βελτίωση οι πάσες που έχουν περισσότερο error (στο assisted) αλλά και τα σουτ που είναι ακόμη καλύτερα και πιο χορταστικά. Έλεγα να μην το αγοράσω καν αλλά θα νοικιάσω το φουλ και θα το δω καλύτερα. Προφανως και μιλας για συγκριση με φιφα14 σε ps3 γιατι στο ps4 ειναι χαωδης η διαφορα...
stratigos24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Προς κατοχους ps3: Tωρα που καποιοι εχουν λογω των ημερων περισσοτερο ελευθερο χρονο, θελετε να κανονισουμε ενα ονλινε τουρνουα?
broxopios Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Προφανως και μιλας για συγκριση με φιφα14 σε ps3 γιατι στο ps4 ειναι χαωδης η διαφορα... Όχι, μιλάω και σε σύγκριση με την NG έκδοση. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε fifa 14 cg & ng αλλά δεν την λες χαώδη. Επίσης το wc 2014 μου φάνηκε περισσότερο balanced και πιο ευχάριστο παιχνίδι. Καλύτερες πάσες και καλύτερα σουτ. Αυτά.
butcher13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Χωρις να εχω παιξει τις next gen εκδοσεις. Το world cup εχει παρα πολλες διαφορες απο το fifa14 σε x360 και ps3. Ειναι πολυ πιο ωραιο
polakis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Όχι, μιλάω και σε σύγκριση με την NG έκδοση. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε fifa 14 cg & ng αλλά δεν την λες χαώδη. Επίσης το wc 2014 μου φάνηκε περισσότερο balanced και πιο ευχάριστο παιχνίδι. Καλύτερες πάσες και καλύτερα σουτ. Αυτά. Διαφωνω πληρως. Η διαφορα ειναι εμφανης. Απο γραφικα μεχρι τεραστια ποικιλια και ελευθερια κινησεων στο ng. Αν εχεις παιξει στo ps4, με τιποτα δεν γυριζεις πισω...Και μιλαω παντα για slow/manual...
Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο FIFA 14 με το FIFA 14 ignite Engine. Από τα γραφικά, το animation, το gameplay, στα πάντα.
broxopios Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Διαφωνω πληρως. Η διαφορα ειναι εμφανης. Απο γραφικα μεχρι τεραστια ποικιλια και ελευθερια κινησεων στο ng. Αν εχεις παιξει στo ps4, με τιποτα δεν γυριζεις πισω...Και μιλαω παντα για slow/manual... Δηλαδή στο cg δεν έχεις ελευθερία κινήσεων. Πως ακριβώς ορίζεις την μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο ng fifa? Τι δηλαδή μπορείς να κάνεις που δεν μπορείς στην έκδοση του pc-ps3-xbox360? Συμφωνώ ότι η έκδοση για ps4/xbox1 είναι καλύτερη, αλλά η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι η ίδια και θεωρώ ότι η διαφορά με την cg με τίποτα δεν είναι χαοτική. Επίσης αν έχεις την ng έκδοση γιατί να πας στην cg. Λογικό να μην πας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο FIFA 14 με το FIFA 14 ignite Engine. Από τα γραφικά, το animation, το gameplay, στα πάντα. Γραφικά σίγουρα καλύτερα. Αυτό έλειπε να μην είχε καλύτερα γραφικά. Παρόλα αυτά είναι απλά ένα ρετουσάρισμα. Τα μοντέλα παιχτών ίδια άθλια με το cg. Η καρτουνίστικη αίσθηση στα γραφικά ακόμη υπάρχει. Οπότε δεν μιλάμε για τρελή διαφορά ούτε εδώ. Animation απλά πρόσθεσαν μερικά ακόμη. Gameplay τι διαφορές βλέπετε ρε παιδιά. Σίγουρα είναι πιο αργό, πιο fluid, αλλά η φιλοσοφία ανάπτυξης είναι ακριβώς ή ίδια και στις 2 εκδόσεις. Επίθεση από τα πλάγια και Άγιος ο Θεός. Ανάπτυξη ίδια από την CPU που όλες οι ομάδες από world class επίπεδο, παίζουν σαν την Μπαρτσελόνα. Δεν λέω καλό παιχνιδάκι αλλά μην εθελοτυφλούμε σε κάποια δεδομένα. Βέβαια για να το δικαιολογήσω, είναι λογικό να μην δουλεύανε ταυτόχρονα σε 2 εκδόσεις τη ίδια χρονιά. Όπως και με το fifa 07 που έβγαλα 2 εκδόσεις, οι διαφορές ήταν πολύ μικρές. Έτσι περιμένω τις μεγάλες διαφορές για ps4/xbox1 να τις δω φέτος στο fifa 15.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το WC2014 στο Be A Captain mode ειναι καλουτσικο παντως και τα σεναρια εχουν ενδιαφερον. Η cpu AI ειναι καπως βελτιωμενη αλλα ακομη ειναι σε νηπιακο επιπεδο ο τροπος αναπτυξης. Επισης τα animations του Fifa και σε PS4 και σε PS3 ειναι προβληματικα ειδικα αν παιζει καποιος PES και βλεπει τι εχει γινει με την Fox στο θεμα animations.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα