Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχουμε γράψει και αλλου. 

ΟΧΙ s905w (λόγω των 30). Είναι πεταμένα λεφτα. 

Για 10 ευρω παραπάνω s912 που εχουν και καλύτερο gpu

• Like 2
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα διαβασει οτι και τα Minix και τα zidoo εχουν αγορασμενες αδειες , δεν ισχυει ?

Για netflix οχι.

το εχουμε γράψει και αλλου. 

ΟΧΙ s905w (λόγω των 30). Είναι πεταμένα λεφτα. 

Για 10 ευρω παραπάνω s912 που εχουν και καλύτερο gpu

Αν τα βρεις κάτω από 30ευρω το μόνο που δεν θα παίξει από ταινίες θα είναι καμμία συναυλία ή ντοκιμαντέρ. Αν κάποιος έχει βιντεοκάμερα να γράφει 4κ>50hz τότε σίγουρα θα επιλέξει πολύ ακριβότερο media box.

Ένα καλοστημένο s905w σε προσφορά έχει επικό value for money.

Δημοσ.

Αν τα βρεις κάτω από 30ευρω το μόνο που δεν θα παίξει από ταινίες θα είναι καμμία συναυλία ή ντοκιμαντέρ. Αν κάποιος έχει βιντεοκάμερα να γράφει 4κ>50hz τότε σίγουρα θα επιλέξει πολύ ακριβότερο media box.

Ένα καλοστημένο s905w σε προσφορά έχει επικό value for money.

Με 42 ευρω πήρα το παρακάτω για φιλο μου (απο banggood με priority mail που σιγουρα δεν εχει τελωνειο). Τιμή με μεταφορικά.

https://www.banggood.com/MECOOL-M8S-PRO-L-Amlogic-S912-3GB-DDR3-32GB-5G-WIFI-100M-LAN-Bluetooth-4_1-TV-Box-p-1210780.html?rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN

s912

3/32

Για μένα πήρα το ξαδερφάκι του με 38 ευρω (πάλι απο banggood priority mail)

https://www.banggood.com/M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1134601.html?cur_warehouse=CN

s912

3 ram ddr4

16 αποθηκευτικό

Για ποιο λόγο να πάω σε s905w που πρακτικά πάνε για αποσυρση; Για 8-10 ευρω; Δε βλέπω το λόγο. Αν το ήθελα για δώρο άντε να πηγαινα σε s905x αλλά το s905w με τίποτα.

Οσο για το στήσιμο, και τα s912 με καλό στησιμο (εγω το λεω custom rom) αφήνει τον s905 χιλιομετρα πίσω. 

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Τελικα λογο κοστους θα παω σε Android box αντι για mini pc με windows.

Το θελω για χρηση Netflix, Kodi κυριως.

Θελω να ρωτησω αν θα μπορω να συνδεσω το Logitec k400 keyboard-mouse που εχω.

Μαξ μεχρι 100 € μπορω να δωσω και ειδα λιγο το Xiaomi mi Box. Τηλεοραση εχω μια Samsung 40' HD του 2015

Αξιζει τον κοπο ή θα κολλαει? Συνδεση στο ιντερνετ εχω 15+

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Τελικα λογο κοστους θα παω σε Android box αντι για mini pc με windows.

Το θελω για χρηση Netflix, Kodi κυριως.

Θελω να ρωτησω αν θα μπορω να συνδεσω το Logitec k400 keyboard-mouse που εχω.

Μαξ μεχρι 100 € μπορω να δωσω και ειδα λιγο το Xiaomi mi Box. Τηλεοραση εχω μια Samsung 40' HD του 2015

Αξιζει τον κοπο ή θα κολλαει? Συνδεση στο ιντερνετ εχω 15+

καλα ρε φιλε το ποιο ξεπερασμενο βρηκες  δες κανα σοβαρο κουτακι 

Δημοσ.

καλα ρε φιλε το ποιο ξεπερασμενο βρηκες  δες κανα σοβαρο κουτακι 

Δεν βοηθας. Ξερεις εσυ κανενα?

Δημοσ.

αν διαβασεις λιγο ποιο πανω θα βρεις μασημενη τροφη θελετε

https://www.banggood.com/M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1134601.html?cur_warehouse=CN

Ρε φίλε έλεος! Σπαμαρεις οποίο φόρουμ βρεις και λες και μ@λ@κιες! Βρες τπτ άλλο να πεις! Αυτό που δίνεις στον ανθρώπων είναι εδώ και μέρες out of stock και δεν κάνει και τη δουλειά που ρώτησε!

Δημοσ.

Μου ηρθαν αλλα 3 πακέτα με Belgium Post χωρίς τελωνείο.

Το νεο ειναι οτι σαν αποστολέας εμφανιζονται Βελγικα στοιχεία και δεν υπάρχει κανενα σημαδι η logo της gearbest.

Ετσι γινεται πλέον σε ολες τις αποστολές.

post-51784-0-13081900-1512488580_thumb.jpg

Δημοσ.

Προσοχή με το Xiaomi Mi Box 3 παίδες. Παρ' ότι θεωρητικά υποστηρίζει Netflix, στην πράξη μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα με το HDCP και να βγει εντελώς άχρηστο για τη συγκεκριμένη δουλειά. Το έμαθα χθες με το δύσκολο τρόπο, αφού ό,τι και να έχω δοκιμάσει μου βγάζει unprotected HDCP και το Netflix σταματάει να παίζει μετά από 5". Απ' ότι κατάλαβα με άφθονο διάβασμα σε πάμπολλα φόρουμ πάρα πολύς κόσμος έχει αυτό το θέμα και σε αρκετούς δεν υπάρχει καν κάποιου είδους workaround αν έχουν θέμα ελαττωματικού hardware.

Btw το Mi Box μου έχει βγάλει κι άλλα πολλά προβλήματα, πχ. chromecasting που σταματάει ξαφνικά να παίζει και διορθώνεται μόνο με restart, συνεχή σπασίματα και αποσυγχρονισμοί εικόνας/ήχου στο NBA app, stuttering στα 1080p/60 video του Youtube κι άλλα ωραία. Σε φίλους μου έχει βγάλει κουσούρια να συνδέεται στο wifi και να πετάει έξω όλες τις υπόλοιπες συσκευές ή το κλασικό θέμα με την έλλειψη Force RGB και άρα την ασυμβατότητα με πολλές τηλεοράσεις Philips κ.α. Όλες αυτές είναι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί κι από άλλους, γιατί έχει και ορισμένες που τις κάνει μόνο σε μένα, πχ. το Quasar playback σέρνεται μέχρι να κατέβει ολόκληρο το αρχείο. Συνολικά δεν είναι άσχημη συσκευή, αλλά σίγουρα περίμενα πολλά περισσότερα από αυτή.

Πλέον έχω αρχίσει να ψάχνω για νέο αξιοπρεπές Android TV box, όχι κινεζιά του ελέους, όχι κλασικό ΟΕΜ των 50 ευρώ και σίγουρα δοκιμασμένο για περιπτώσεις σαν τις παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Προσοχή με το Xiaomi Mi Box 3 παίδες. Παρ' ότι θεωρητικά υποστηρίζει Netflix, στην πράξη μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα με το HDCP και να βγει εντελώς άχρηστο για τον συγκεκριμένο τομέα. Το έμαθα χθες με το δύσκολο τρόπο, αφού ό,τι και να έχω δοκιμάσει μου βγάζει unprotected HDCP και το Netflix σταματάει να παίζει μετά από 5". Απ' ότι κατάλαβα με άφθονο διάβασμα σε πάμπολλα φόρουμ πάρα πολύς κόσμος έχει αυτό το θέμα και σε αρκετούς δεν υπάρχει καν κάποιου είδους workaround αν έχουν θέμα ελαττωματικού hardware.

Πλέον έχω αρχίσει να ψάχνω για νέο αξιοπρεπές Android TV box, όχι κινεζιά του ελέους, όχι κλασικό ΟΕΜ των 50 ευρώ και σίγουρα δοκιμασμένο για περιπτώσεις σαν την παραπάνω (αν και το Mi Box μου έχει βγάλει κι άλλα πολλά προβλήματα, πχ. chromecasting που σταματάει ξαφνικά να παίζει και διορθώνεται μόνο με restart, συνεχή σπασίματα και αποσυγχρονισμοί εικόνας/ήχου στο NBA app κι άλλα ωραία).

αυτό δεν το ήξερα ευχαριστώ που μας το πες
Δημοσ.

Προσοχή με το Xiaomi Mi Box 3 παίδες. Παρ' ότι θεωρητικά υποστηρίζει Netflix, στην πράξη μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα με το HDCP και να βγει εντελώς άχρηστο για τη συγκεκριμένη δουλειά. Το έμαθα χθες με το δύσκολο τρόπο, αφού ό,τι και να έχω δοκιμάσει μου βγάζει unprotected HDCP και το Netflix σταματάει να παίζει μετά από 5". Απ' ότι κατάλαβα με άφθονο διάβασμα σε πάμπολλα φόρουμ πάρα πολύς κόσμος έχει αυτό το θέμα και σε αρκετούς δεν υπάρχει καν κάποιου είδους workaround αν έχουν θέμα ελαττωματικού hardware.

Btw το Mi Box μου έχει βγάλει κι άλλα πολλά προβλήματα, πχ. chromecasting που σταματάει ξαφνικά να παίζει και διορθώνεται μόνο με restart, συνεχή σπασίματα και αποσυγχρονισμοί εικόνας/ήχου στο NBA app, stuttering στα 1080p/60 video του Youtube κι άλλα ωραία. Σε φίλους μου έχει βγάλει κουσούρια να συνδέεται στο wifi και να πετάει έξω όλες τις υπόλοιπες συσκευές ή το κλασικό θέμα με την έλλειψη Force RGB και άρα την ασυμβατότητα με πολλές τηλεοράσεις Philips κ.α. Όλες αυτές είναι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί κι από άλλους, γιατί έχει και ορισμένες που τις κάνει μόνο σε μένα, πχ. το Quasar playback σέρνεται μέχρι να κατέβει ολόκληρο το αρχείο. Συνολικά δεν είναι άσχημη συσκευή, αλλά σίγουρα περίμενα πολλά περισσότερα από αυτή.

Πλέον έχω αρχίσει να ψάχνω για νέο αξιοπρεπές Android TV box, όχι κινεζιά του ελέους, όχι κλασικό ΟΕΜ των 50 ευρώ και σίγουρα δοκιμασμένο για περιπτώσεις σαν τις παραπάνω.

Στο mi box 3 η στο πιο νεο 4Κ?

Δημοσ.

Ρε μεγάλε πας καλά ποιο είναι άουτ οφ στοκ ας ψάξτε και λίγο έλεος με την βλακεία του ελληναρα!!!!!

Άντε κάνε μας την χάρη που μιλάς και από πάνω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...