mples Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, juliahna12 είπε Ευχαριστώ παιδιά! Η αλήθεια ειναι οτι απο όσο καταλαβαίνω ειναι τζόγος η φάση, αν δεν πας σε γνωστή εταιρεία (και εκει μπορει να υπάρξουν κακές παρτίδες, σιγουρα, αλλα η υποστήριξη απο την εταιρεία ειναι καλυτερη) ρισκάρεις να μείνεις με τα καλώδια στο χέρι. Δεν πέφτει και αυτο το shield, στα 260€ που το βρίσκω απο Skroutz το θεωρώ overkill για τα πράγματα που το θελω. οχι φιλε μου απλα θα παρεις ενα κουτι με 2 γιγα ραμ η και 3 και θα εισαι τζετ μακρια απο η96 ειναι προβληματικο και μακρια απο ροκτσιπ
kronos73 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα Έχω ένα ΚII pro εδω και 20 μερες. Τις τελευταίες 5 μερες το ανοιγω, μπουταρει και δεν δινει ήχο. Το κλείνω, το ανοιγω πάλι και ειναι κομπλε. Η σύνδεση ειναι με hdmi. Έχει αντιμετωπισει κάποιος πάρομοιο προβλημα? Ευχαριστώ
p_under Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, mples είπε οχι φιλε μου απλα θα παρεις ενα κουτι με 2 γιγα ραμ η και 3 και θα εισαι τζετ μακρια απο η96 ειναι προβληματικο και μακρια απο ροκτσιπ Γιατι τι εχουν τα rockchip? Φαντάζομαι λες για τα ανωνυμα oem γιατι τα επωνυμα μια χαρά ειναι. Εχω το zidoo x7 και ειναι μια χαρα.
mples Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, p_under είπε Γιατι τι εχουν τα rockchip? Φαντάζομαι λες για τα ανωνυμα oem γιατι τα επωνυμα μια χαρά ειναι. Εχω το zidoo x7 και ειναι μια χαρα. εχουν προβληματα με το κοντι και οχι μονο για ποιο λογο να παρει κανεις ροκτσιπ ?
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια, υπαρχει απο Ελλαδα καποιο android box στα 50-60 ευρω?
juliahna12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mples είπε οχι φιλε μου απλα θα παρεις ενα κουτι με 2 γιγα ραμ η και 3 και θα εισαι τζετ μακρια απο η96 ειναι προβληματικο και μακρια απο ροκτσιπ Τελικά, μου πηρε η γυναικα δώρο το H96 από GB, σήμερα μου το είπε Μακάρι να μη τύχω προβληματικό, και αν μου τύχει να καταφέρω να το επιστρέψω
p_under Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, juliahna12 είπε Τελικά, μου πηρε η γυναικα δώρο το H96 από GB, σήμερα μου το είπε Μακάρι να μη τύχω προβληματικό, και αν μου τύχει να καταφέρω να το επιστρέψω προλαβαίνεις να το ακυρώσεις?
villasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, panosno1com είπε Παιδια, υπαρχει απο Ελλαδα καποιο android box στα 50-60 ευρω? Κοιτας συχνα πυκνα στις αγγελιες εδω και στην χρυση ευκαιρια , μετα ρωτας για το μοντελο εδω εμας . Βασικα απο οτι καταλαβα απο το αλλο νημα θες να αναπαραγεις περιεχομενο που κατεβαζεις , και οχι να ασχοληθεις με kodi κλπ ? ή κανω λαθος
juliahna12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, p_under είπε προλαβαίνεις να το ακυρώσεις? Αύριο θα είναι Ελλάδα, έβαλε κούριερ υπηρεσία μάλλον Αν βγει πατατα έφυγα για Nvidia shield η κάνα Minix.
isay Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, juliahna12 είπε Τελικά, μου πηρε η γυναικα δώρο το H96 από GB, σήμερα μου το είπε Μακάρι να μη τύχω προβληματικό, και αν μου τύχει να καταφέρω να το επιστρέψω 27 λεπτά πριν, juliahna12 είπε Αύριο θα είναι Ελλάδα, έβαλε κούριερ υπηρεσία μάλλον Αν βγει πατατα έφυγα για Nvidia shield η κάνα Minix. To H96 ειναι κακή επένδυση για tv box (για διαφορους λογους). Απο αυτά που ανεφερες σαν επιλογές ήταν η χειρότερη. Απο εκει και πέρα ελπιζω η παραγγελία απο gb (αυτη με courier) να εγινε απο ευρωπαική αποθηκη και οχι κινεζικη (γενικά εκτός ΕΕ) αποθήκη, γιατί αν το αγορασε με courier απο εΚτος ΕΕ, με τους προσθετους δασμους του τελωνειου, θα αγοραζες το shield απο ΕΕ και ισως σου εμεναν και λεφτά στην τσέπη.
juliahna12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι, ειναι εκπαιδευμένη, απο Βέλγιο έφυγε απο οσο μπορω να δω Μαλλον αυτο πήρε γιατι ηταν το πιο φθηνό, τι να πω.. οπως και να εχει δώρο ηταν, μη παραπονιέμαι. Αν βγάλει κανα προβλημα ενας λόγος παραπάνω να παω σε shield η minix. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από juliahna12
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, panosno1com είπε Παιδια, υπαρχει απο Ελλαδα καποιο android box στα 50-60 ευρω? Αρκέτα, καινουργια και μεταχειρισμένα. Αυτό που θα πρεπει να ρωτάς ειναι αν αξίζουν τα λεφτά τους (για αγορα απο Ελλάδα πάντα)
Lanike71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ακούω για ανεβασμένες θερμοκρασίες σε διάφορα tv box. Έχω ένα mecool m8s to 905 me 2gb ram. Το είδα να κάνει κάποια "σπασίματα" και δε μπορώ να καταλάβω αν είναι από την ταχύτητα του νετ ή από το ζόρισμα του επεξεργαστή. Εγκατέστησα ένα πρόγραμμα ανάλυσης apps σε σχέση με τη θερμοκρασία και είδα περίπου 72 βαθμούς στο πρόγραμμα που με ενδιαφέρει (max 76) και επίσης max 78 σε vlc και chrome. Επίσης είναι περίπου 63-65 idle. Είναι αποδεκτές ή να ξεκινήσω μοντάρισμα ανεμιστήρα;
turbat0s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε πρόχειρα με έναν ανεμιστήρα για να δείς αν πέφτουν οι θερμοκρασίες ή το πρόγραμμα διαβάζει ότι να 'ναι.
Lanike71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δοκίμασε πρόχειρα με έναν ανεμιστήρα για να δείς αν πέφτουν οι θερμοκρασίες ή το πρόγραμμα διαβάζει ότι να 'ναι. Αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι είναι μικρές οι θερμοκρασίες για να έχω σπασίματα στην εικόνα και το πρόγραμμα δε διαβάζει σωστά, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα