villasg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, isay είπε villas αυτη ειναι παλιά έκδοση αλλα παιζει αν κάποιος θελει να κανει βασικες δοκιμές Αυτες που ειναι τώρα στο playstore ειναι για κινητό v 5.13.1 και για atv 5.0.4 18 ώρες πριν, kom είπε επίσης μιας και αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες το gt1 ultimate παίζει κανονικά netflix hd με την έκδοση 4.16-200147 σε official rom 706 λογω αυτου την εβαλα Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από villasg 1
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 @vadergr Δεν θα μπω σε επιμερους απαντησεις περι gearbest και ουτε θα σου παραθεσω στοιχεία (posts, screenshots, feedback, emails - γιατί εχω). Εχω βαρεθεί να γράφω τα ιδια και τα ιδια για να κράζω την Ασοβαρότητα του gearbest. Οποιος θελει να ψωνίζει απο gearbest, να το κάνει, αλλά τα θέλει ... η πλάτη του και οταν του κατσει η στραβή (που με το gearbest ειναι πάρα πολύ πιθανό) να κάτσει μονος του να πιει την πορτοκαλάδα και να μην μπαινει σε fora/pages και να κλαίγεται. Να δώσει feedback, ναι, αλλά να κλαίγεται οχι. Για το site σου : Αν βάλεις referal απο banggood (ψάξε το αν σε συμφέρει - βολέυει) σε διαβεβαιώ οτι εγω θα σου στέλνω κόσμο να ψωνίζει (και οχι αναγκαια μονο μεσα απο το insomnia). Το κανω τακτικά για τα referal του Σωτήρη, για την αντιστοιχη δουλειά που κάνει. 2 1
mples Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 το μονο σιγουρο φιλε μου ειναι οτι οσοι ακομα επιμενουν για το σκατομαγαζο γκιαρμπεστ η εχουν προσωπικο οφελος η ειναι βλαμμενοι
raidensub Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Εχει παρει κανεις αυτο T95U Pro . Φαινεται καλυτερο σε ποιοτητα και εμφανιση. Ξερει κανεις αν ειναι καλο;
7nisiotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι κτήνος για 1080p σε 23αρα οθόνη και κλασσικό κατεβάσμα X265 mkv με τορρεντ -> προβολή με mx player. Για αυτό ήμουν έτοιμος για το mecool στα 37 που έβγαινε με το priority @banggood αλλά δυστυχώς το ανέβασε. Gearbest αποφεύγω Από geekbuing ξέρουμε τι παίζει; https://geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-Youtube-Netflix-4K-Streaming-TV-Box-386284.html 9 ώρες πριν, stelios18120 είπε Μακριά από 905 Μόνο 912 Αν είναι να χαλάσω κοντά στα 70 για S912 δεν αξίζει. Να πω ότι έχω καμία 50αρα τηλεόραση 4Κ κλπ ναι αλλά κάνω απλή χρήση νομίζω. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mples είπε το μονο σιγουρο φιλε μου ειναι οτι οσοι ακομα επιμενουν για το σκατομαγαζο γκιαρμπεστ η εχουν προσωπικο οφελος η ειναι βλαμμενοι Συμφωνώ μαζί σου και τα εχουμε γράψει τόσες φορες. Υπάρχουν όμως αλλες δυο κατηγορίες. Η μια είναι των αμύητων που ψωνιζουν απο gearbest αδιάβαστοι ή εστω διαβάζοντας μονο τα γραφόμενα των κουπονοσάιτς. Μαθαίνουν την αλήθεια με τον κακο τρόπο. Τέλος η δευτερη κατηγορία ειναι πάρα πολύ μικρή και αφορά τους πολύ μυημένους, γνωστες των αγορών απο εξωτερικο και πολύ προσεκτικών και χειρουργικά μελετημένων κινήσεων. Αυτοι όντως είναι κερδισμένοι και εννοείται οτι αυτά τα άτομα αμα τους κάτσει στραβή δεν θα βγουν σε fora να κλαίγονται γιατί ήξεραν τα ρίσκα. 1
mples Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι κτήνος για 1080p σε 23αρα οθόνη και κλασσικό κατεβάσμα X265 mkv με τορρεντ -> προβολή με mx player. Για αυτό ήμουν έτοιμος για το mecool στα 37 που έβγαινε με το priority @banggood αλλά δυστυχώς το ανέβασε. Gearbest αποφεύγω Από geekbuing ξέρουμε τι παίζει; https://geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-Youtube-Netflix-4K-Streaming-TV-Box-386284.html Αν είναι να χαλάσω κοντά στα 70 για S912 δεν αξίζει. Να πω ότι έχω καμία 50αρα τηλεόραση 4Κ κλπ ναι αλλά κάνω απλή χρήση νομίζω. το μηχανάκι ειναι σουπερ χτυπα το αφοβα 1 ώρα πριν, isay είπε Συμφωνώ μαζί σου και τα εχουμε γράψει τόσες φορες. Υπάρχουν όμως αλλες δυο κατηγορίες. Η μια είναι των αμύητων που ψωνιζουν απο gearbest αδιάβαστοι ή εστω διαβάζοντας μονο τα γραφόμενα των κουπονοσάιτς. Μαθαίνουν την αλήθεια με τον κακο τρόπο. Τέλος η δευτερη κατηγορία ειναι πάρα πολύ μικρή και αφορά τους πολύ μυημένους, γνωστες των αγορών απο εξωτερικο και πολύ προσεκτικών και χειρουργικά μελετημένων κινήσεων. Αυτοι όντως είναι κερδισμένοι και εννοείται οτι αυτά τα άτομα αμα τους κάτσει στραβή δεν θα βγουν σε fora να κλαίγονται γιατί ήξεραν τα ρίσκα. σωστα φιλε ετσι πως τα λες ειναι
pasxen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Για το xiaomi δεν αναφέρεται κάτι και μου αρέσει που έχει και φωνητικές οδηγίες. Δεν αξίζει? Να πάρω το παραπάνω Bundle MECOOL M8S PRO Plus για χρήση kodi και κανα youtube, λέω να το πάρω με κάποιο απο τα 3 πληκτρολόγια που δίνει, να προτιμήσω κάποιο απο αυτά?
coxy13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, raidensub είπε Εχει παρει κανεις αυτο T95U Pro . Φαινεται καλυτερο σε ποιοτητα και εμφανιση. Ξερει κανεις αν ειναι καλο; Το έχω από πέρυσι! Μια χαρά είναι. Πάλι όμως θα έχεις θέμα με θερμοκρασίες κι ας είναι μεταλλικό. Κατά τα άλλα δεν έχει πρόβλημα πουθενά. Μόνο που εγώ έχω της sunvell όχι ακριβώς αυτό που έβαλες. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από coxy13
Lanike71 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, pasxen είπε Για το xiaomi δεν αναφέρεται κάτι και μου αρέσει που έχει και φωνητικές οδηγίες. Δεν αξίζει? Να πάρω το παραπάνω Bundle MECOOL M8S PRO Plus για χρήση kodi και κανα youtube, λέω να το πάρω με κάποιο απο τα 3 πληκτρολόγια που δίνει, να προτιμήσω κάποιο απο αυτά? Το πήρα πριν λίγο καιρό με το Η1 μαζί. Μια χαρά δουλεύει, δε μπορώ να κρίνω κιόλας, δεν έχω κάποιο άλλο να συγκρίνω.
stelios18120 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά καμία λύση για το beelink gt1 ultimate βρέθηκε;
p_under Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τελικά καμία λύση για το beelink gt1 ultimate βρέθηκε; Γιατι δεν φλασαρεις την μαμά ρομ παλι;
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, p_under είπε Γιατι δεν φλασαρεις την μαμά ρομ παλι; Ελα ντε. Γ ριξε μια ιδέα πως γίνεται Δεν τα κατέχω και πολύ αυτά.
mr.Vox Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τελικά καμία λύση για το beelink gt1 ultimate βρέθηκε; Ένα κουτί με πολλά προβλήματα και κυρίως με το Wifi. Ακόμα και δίπλα στο router να το έχεις αποσυνδέεται όποτε αυτό θέλει. Μια μούφα που την πρότειναν οι κουπονάδες ως εξαιρετική αγορά. Έχω ζητήσει partial refund από την gearbest. Αναμένουμε. Δεν μπαίνω ούτε καν στη διαδικασία επιστροφής κτλ. Αρκετά ασχολήθηκα με τις κινεζοσαβούρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα