Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακατω το εχω δοκιμασει σε αλλα boxakiα και δεν ειχα προβλημα.

Οταν ερθει, πάρε ενα ζευγαρι ακουστικά (τα κλασσικα με το 3.5) και κουμπωσε τα στο av jack. Αν συνεχίζεις να βλέπεις εικονα απο hdmi και να ακους (και) απο τα ακουστικά, τοτε συνδεεις εκει τα technica για δοκιμη ΑΛΛΑ επειδή αυτο που εχεις ειναι και μικροφωνο ίσως εχεις προβλημα. Σε αυτη την περιπτωση θες adaptor απο avl σε AV-sound

• Thanks 1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Μην το ψάχνεις άλλο. Πάρε απευθείας το nvidia shield

ή

φτιάξε ενα mini pc (htpc) με windows

Ακριβά βγαίνουν τα mini pc.ένα αξιοπρεπές

Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

Μην το ψάχνεις άλλο. Πάρε απευθείας το nvidia shield

ή

φτιάξε ενα mini pc (htpc) με windows

Με πέθανες.... ρε συ αυτό είναι πολύ ακριβό. Θα καταλήξω στο  MECOOL M8S PRO  Και απο εκεί και πέρα θα διαβάζω τι κάνετε και θα τα κάνω κ εγώ όσο μπορώ :P

Στις 3/1/2018 στις 11:17 ΜΜ, isay είπε

Η τιμή για τα τωρινά δεδομένα ειναι καλή

Αν το πάρεις απο Κίνα, εχεις δωράκι τελωνειο και υπολογισε οτι συνολικα θα σου κοστίσει 75 ευρω. Καλύτερα πάρε το απο Ιταλία που μαζί με μεταφορικά θα πάει συνολο 60 και θα φτάσει πολύ πιο γρήγορα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ παρω κανενα στο λαιμο μου, εχω πολύ καιρό να διαβασω γκρίνιες για το ιταλικο geekb

Για το boxaki. Εχω το μεγαλο του αδερφάκι (χωρίς το L και με DDR4) και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο λογος που δεν πήρα το L ειναι γιατί δεν ειχε reset button οποτε κάποιος "πειραγμένος" σαν εμένα που γουστάρει να περνά roms και να τεντώνει τα μηχανάκια, το reset μου ήταν αναγκαίο. Καλά στο δικό μου εννοείται εχω αλλαξει rom, εχω βάλει ποδαράκια και πατέντα με ανεμιστηράκι. Το τουλαχιστον λιγοτερο που θελει το L ειναι ποδαράκια για να αερίζεται καλυτερα

edit : Οντως το review του p_under ειναι καλο.

Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φώτο να δω την πατέντα με ανεμιστηράκι και ποδαράκια ;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Το παρακατω το εχω δοκιμασει σε αλλα boxakiα και δεν ειχα προβλημα.

Οταν ερθει, πάρε ενα ζευγαρι ακουστικά (τα κλασσικα με το 3.5) και κουμπωσε τα στο av jack. Αν συνεχίζεις να βλέπεις εικονα απο hdmi και να ακους (και) απο τα ακουστικά, τοτε συνδεεις εκει τα technica για δοκιμη ΑΛΛΑ επειδή αυτο που εχεις ειναι και μικροφωνο ίσως εχεις προβλημα. Σε αυτη την περιπτωση θες adaptor απο avl σε AV-sound

Λέω να δοκιμάσω και απλά xiaomi ακουστικά ψηρες. Εξάλλου θα κάθομαι σε μικρή απόσταση. Σε 23αρα οθόνη θα το συνδέσω. Θα δουλέψει καλά λες; θα έχουμε νορμάλ αποτέλεσμα ήχου ή χαμηλή ένταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT: Μόλις κατάλαβα ότι έκανα βλακεία και πόσταρα εδώ αντί στο XBMC. Σόρι.

Επεξ/σία από jonkyr
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SakisLeft είπε

Με πέθανες.... ρε συ αυτό είναι πολύ ακριβό. Θα καταλήξω στο  MECOOL M8S PRO  Και απο εκεί και πέρα θα διαβάζω τι κάνετε και θα τα κάνω κ εγώ όσο μπορώ :P

Το εγραψα συνειδητά παρακολουθώντας τις ερωτησεις, τις απαντησεις που ελαβες, τις αντερωτήσεις που εκανες και το "μαζεμένο" post για τις αναγκες σου. Θες το βελτιστο αποτελεσμα με οσο λιγοτερο trouble free και ready out of the box κατασταση. Δεν με έπεισες (εκφράζω προσωπική γνώμη) οτι το έχεις με το σκάλισμα και το ψάξιμο, οποτε αν σου ελεγα να παρεις καποιο αλλο πιο φθηνό, συντομα θα το παρατουσες γιατί δε θα σου αρεσαν πολλά. Η απάντηση που σου εδψσα λοιπον ήταν ειλικρινέστατη σκεπτόμενος τι ειναι καλυτερο για σενα.

10 ώρες πριν, SakisLeft είπε

Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φώτο να δω την πατέντα με ανεμιστηράκι και ποδαράκια ;;;

Ερχεσαι στα λογια μου. Στην προηγουμενη σελιδα, και μεσα στη συζητηση υπηρχε σχετικο post που αν το ακολουθούσες εστω και απο περιεργεια θα εβρισκες πολλες απαντησεις

Αν δεν το βρίσκεις, δες --> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?do=findComment&comment=56329505

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, 

Μιας και έχω αρκετό καιρό στο μυαλό μου την αγορά του πρώτου μου TV box και με αρκετή εμπειρία σε θέμα android (ROMs, root κλπ), σκέφτομαι να πάρω, και εγώ, το MECOOL M8S PRO L YouTube 4K Netflix HD Streaming 3GB/32GB Android 7.1 Amlogic S912, από το geekbuying. Η χρήση του, κυρίως, θα είναι Kodi και Torrents. Κοντά σε αυτά τα χρήματα, να προτιμήσω κάτι άλλο για κάποιον αρχάριο με τα TV boxes (που έχει, όμως εμπειρία με android και δεν έχει πρόβλημα να παιδευτεί για να το φέρει στα μέτρα του); Τα VPN τρέχουν χωρίς προβλήματα στα TV boxes γενικά; Ευχαριστώ πολύ.

EDIT: Μιας και διάβασα αρκετές σελίδες πίσω, προτείνετε να περιμένω κάποια καλή προσφορά από banggood για το Mecool M8S PRO, με DDR4 RAM; Πρόσεξα ότι αναφέρατε σημαντική άνοδο στις τιμές από banggood.

Επεξ/σία από kyanokranos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kyanokranos είπε

Καλημέρα παιδιά, 

Μιας και έχω αρκετό καιρό στο μυαλό μου την αγορά του πρώτου μου TV box και με αρκετή εμπειρία σε θέμα android (ROMs, root κλπ), σκέφτομαι να πάρω, και εγώ, το MECOOL M8S PRO L YouTube 4K Netflix HD Streaming 3GB/32GB Android 7.1 Amlogic S912, από το geekbuying. Η χρήση του, κυρίως, θα είναι Kodi και Torrents. Κοντά σε αυτά τα χρήματα, να προτιμήσω κάτι άλλο για κάποιον αρχάριο με τα TV boxes (που έχει, όμως εμπειρία με android και δεν έχει πρόβλημα να παιδευτεί για να το φέρει στα μέτρα του); Τα VPN τρέχουν χωρίς προβλήματα στα TV boxes γενικά; Ευχαριστώ πολύ.

EDIT: Μιας και διάβασα αρκετές σελίδες πίσω, προτείνετε να περιμένω κάποια καλή προσφορά από banggood για το Mecool M8S PRO, με DDR4 RAM; Πρόσεξα ότι αναφέρατε σημαντική άνοδο στις τιμές από banggood.

ναι παρτο απο ελλαδα ιδιες τιμες εχει το μπανγκουντ χαχαχα θυμαμαι πριν κανα μηνα στην χρυση ευκαιρια τα πουλαγαν  60 ευρω  καινουρια για ριξε μια ματια 

Επεξ/σία από mples
Δημοσ.

Παιδες βοηθεια.

Εχω εδω και 6 μηνες το alfawise h96+ 3gb και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
Κανω ολα οσα θελω. Netflix hd, youtube, kodi, terrarium

Το θεμα που εχω ειναι πως αγορασα μια μικρη 1080 τηλεοραση και θέλω αλλο ενα μποξακι χωρις να δωσω τοσα λεφτα...

Διαβαζω για το Mecool M8S PROw

Να το αγορασω η οχι? 

Επισης αν ειναι να προτείνεται καποιο μονο wifi μην εχω θεματα αποσυνδεσεων...

Η να παω λιγα πιο πανω για το mi box4? Θελω να δωσω το δυνατον λιγοτερα λεφτα. Δεν με νοιαζουν 4κ και παιχνιδια

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.
54 minutes ago, SakisLeft said:

Υπάρχει τρόπος αποφυγής τελωνείου αν παραγγείλω απο geek ? 

Αυτό τι λέει ;;   A5X MAX PLUS RK3328

Rockchip επεξεργαστής, Mali-450 GPU, τετραπύρηνο = δεν αξίζει. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις μηχανάκι πύραυλο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nhn είπε

H περιγραφή τους είναι οτι να ναι. Δεν καταλαβαινεις τι πουλάνε. O S905x ειναι 4πύρηνος και τον έχουν σαν 8πύρηνο. 

Επίσης δεν υπάρχει καμμια αναφορά στη μνήμη. Αν εχει 2gb ram και εχει τον s905x ειναι καλή τιμή για Ελλάδα.

Θα αγοραζα απο εκει παντως μονο αν καιγόμουν και σιγουρα θα τους επαιρνα τηλ πρωτα να μαθω τι ειναι αυτο που πουλάνε. Αν εχει 1gb ram μην ασχοληθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...