Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nighthunter είπε

Thanks, αυτό φαντάστηκα αλλά δεν παίζονται οι άνθρωποι...

Υπάρχει κάτι καλό με gigabit σε αυτή την κατηγορία τιμής; (πάντα με 4κ + hdr)

για δες το gs1 , είναι 1000αρι σίγουρα 

• Like 1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 hours ago, isay said:

Απο που το αγόρασες; Πες το μην αγοράσουν και αλλοι και εχουν τα μπλεξίματα σου. Αν ειναι απο ελληνικο μαγαζι, πηγαινε το να το φτιάξουν αυτοι απευθειας. 

Αν σε βάζει στην αρχική οθονη, προσπαθησε να αλλαξεις τη γλώσσα. Βρες το εικονιδιο με τις ρυθμισεις και μετα τη γη (δες παρακατω εικονα)

aliexpress,έχω ανοίξει ήδη dispute με τον μαλάκα.

Η γλώσσα αλλάχτηκε,το μενού όχι.

Πως του κάνω hard reset,γιατί το πίσω και το οκ μαζί δε δουλεύουν;

14 hours ago, gat0s814 said:

Δεν το εχω το μποξακι , αλλα ξερω οτι θελει προσοχη με τις εκδοσεις του!
Γεια παραδειγμα......... :
http://en.miui.com/thread-323779-1-1.html
Καλη τυχη!

Αυτο είναιτο σάιτ με το ρουμάνικο λινκ.

Καταφερα και γράφτηκα στο yandex disk.αλλα στο online storage μου δεν υπάρχει το .zip

Εγώ πρόσεξα τι παρήγγειλα,αυτός πρόσεξε να στείλει την φθηνη κορεατικη έκδοση με το bloatware.

Που βρίσκω τη ρομ όμως;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Όλος ο κόσμος 

οπότε τι κάνουμε? υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί ή πάμε για άλλο tv box?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rakeesh είπε

οπότε τι κάνουμε? υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί ή πάμε για άλλο tv box?

Κανεις δεν ξερει να σου πει ακομα. Κάνεις υπομονη, εκτος αν βιάζεσαι πάρα πολύ οποτε αγορασε αλλο box

Δημοσ.
10 ώρες πριν, IT chef είπε

aliexpress,έχω ανοίξει ήδη dispute με τον μαλάκα.

Η γλώσσα αλλάχτηκε,το μενού όχι.

Πως του κάνω hard reset,γιατί το πίσω και το οκ μαζί δε δουλεύουν;

Αυτο είναιτο σάιτ με το ρουμάνικο λινκ.

Καταφερα και γράφτηκα στο yandex disk.αλλα στο online storage μου δεν υπάρχει το .zip

Εγώ πρόσεξα τι παρήγγειλα,αυτός πρόσεξε να στείλει την φθηνη κορεατικη έκδοση με το bloatware.

Που βρίσκω τη ρομ όμως;

Λοιπον, αν μιλαμε για το yandex ειναι ρωσικο (δεν βλεπω κατι αλλο σχετικο με λινκ που λες...)
Τωρα για το μποξακι , καπου πρεπει να λεει την βερζιον του λογικα....
Α , και το ρισετ ειναι καποιος συνδιασμος κουμπιων :
https://www.youtube.com/watch?v=_mS8ZmTOE8U
Παντως ισως και ο πωλητης , αν τον επιμεινεις να ψαξει να σου δωσει την σωστη ιντερνασιοναλ βερσιον!
Καλη τυχη!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DOR1K1N είπε

Παραγγειλα το Mecool KM9,αναμονή κάποιες μερες για εντυπώσεις

το γλυκοκοιτάζω κανένα μήνα τώρα. Αρχίκα το προμπτάρανε ως netflix 4k, google κλπ κλπ. Ευτυχώς περίμενα να το πάρουν στα χέρια τους ξένοι χρήστες. ΔΕΝ ειναι google certified, ΔΕΝ παιζει netflix , ΔΕΝ υποστηρίζει chromecast. Κρίμα γιατί απο specs και θήρες ήταν οτι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, gat0s814 said:

Λοιπον, αν μιλαμε για το yandex ειναι ρωσικο (δεν βλεπω κατι αλλο σχετικο με λινκ που λες...)
Τωρα για το μποξακι , καπου πρεπει να λεει την βερζιον του λογικα....
Α , και το ρισετ ειναι καποιος συνδιασμος κουμπιων :
https://www.youtube.com/watch?v=_mS8ZmTOE8U
Παντως ισως και ο πωλητης , αν τον επιμεινεις να ψαξει να σου δωσει την σωστη ιντερνασιοναλ βερσιον!
Καλη τυχη!

ναι,εχει ρουμάνικη σελίδα.

εκανα εγγραφη ,καθαρα λόγω εμπειρίας γιατί όλα είναι στα κυριλλικα,αλλά στο disk μου,δεν έχει το αρχείο της ρομ.

Ειλικρινα,και εχω δει να προτείνετε εδώ μεσα πολλάκις,να μην μπορείς να βρεις τη ρομ ενός  από τα πιο επιτυχημένα box της αγοράς.

Δημοσ.

για οσους φαγανε ητα με το νετφιλξ οπως εγω κατεβαστε την εκδοση απο το apkmirror την 4.16.1

δουλευει προς το παρον δεν σου βγαζει ποιοτητα εικονας 720p αλλα απο το τιποτα μεχρι να βρεθει λυση/.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Για ποιο απροβληματιστο netflix καθώς και αναπαραγωγή αρχείων αλλά όχι κάτι εξηζητημένο (δλδ μιλάμε για 70% netflix)  και μια σχετική περιήγηση youtube κτλ ποιο box προτείνετε? 

Δημοσ.

Netflix λίγα boxάκια παίζουν σίγουρα και πάντα , τα άλλα μόνο με APK και αυτό μπορεί αύριο,μεθαύριο,σε ένα μηνα ή σε ενα χρόνο να σταματήσουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Winner είπε

Netflix λίγα boxάκια παίζουν σίγουρα και πάντα , τα άλλα μόνο με APK και αυτό μπορεί αύριο,μεθαύριο,σε ένα μηνα ή σε ενα χρόνο να σταματήσουν.

Ποια είναι αυτά τα boxakia?  Το Xiaomi? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...