Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WebDevGr είπε

Το MiBox (όπως και άλλα) υποστηρίζει Chromecast αλλά όχι στη λογική να κάνεις share το desktop, αλλά Share ένα βίντεο το πολύ μια καρτέλα του chrome (γιατί θα έχεις lag στην κίνηση του ποντικιού ή στην πληκτρολόγηση) και φυσικά ο υπολογιστής να είναι συνδεμένος στο WiFi κι όχι με ethernet 
https://support.google.com/chromecast/answer/3228332

Διαβάζοντας το σύνδεσμο που έστειλες και παρακολουθώντας μερικά βίντεο-review καταλαβαίνω ότι χώρια από το να κάνεις cast (share) μια καρτέλα του google chrome μέσω του Xiami Mi Box S στην τηλεόραση, δύναται να κάνεις cast (share) και το desktop μέσω του Xiami Mi Box S. Το καταλαβαίνω λάθος;

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, anubis24 είπε

Διαβάζοντας το σύνδεσμο που έστειλες και παρακολουθώντας μερικά βίντεο-review καταλαβαίνω ότι χώρια από το να κάνεις cast (share) μια καρτέλα του google chrome μέσω του Xiami Mi Box S στην τηλεόραση, δύναται να κάνεις cast (share) και το desktop μέσω του Xiami Mi Box S. Το καταλαβαίνω λάθος;

Μέσα από τον Chrome μπορείς να επιλέξεις αν θα κάνει share μόνο το tab που έχεις ανοιχτό ή ολόκληρο το desktop σου. Αλλά μην περιμένεις την ίδια εμπειρία με όταν είσαι στον υπολογιστή, γιατί έχει lag και στο σκρολαρισμα πιξελιάζει. Για να στείλεις βιντεο από το youtube μια χαρά είναι.

Υ.Γ. Εγώ το κάνω με MiBox και αυτή την απάντηση την έγραψα συνδέοντας το windows table μου μέσω chromecast για να επιβεβαιώσω τα όσα θυμόμουν

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση : Θέλω box για να βλέπω Netflix  και κανά  βίντεο Youtube στη κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει επίσης περίπτωση να δοκιμάσω προγράμματα ipTV. Η διάρκεια θέασης δεν θα ξεπερνάει καμιά ώρα το ΣΚ (τις καθημερινές ξυπνάω 4:45 για δουλειά και κοιμάμαι με τις κότες).

Σκέφτηκα το mi box S καινούριο αλλά κάποιος εκτός forum μου πρότεινε αν μπορώ να βρώ ως boxακι wind vision μτχ με το σκεπτικό ότι δεν αξίζει τέτοια επένδυση για τόσο λίγη ώρα θέασης.

Το wind vision παίζει κανονικά netflix χωρίς πρόβλημα μου είπε. Τι προτείνετε;

Υ.Γ1 Μην προτείνει κάποιος το Mi Box S με το σκεπτικό να το συνδέω και στο σαλόνι γιατί εκεί έχω smart ΤV ενός έτους και ένα TV Box TX3 Mini, τα οποία με καλύπτουν και δεν θέλω κάτι καλύτερο για εκεί.

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
3 ώρες πριν, WebDevGr είπε

και φυσικά ο υπολογιστής να είναι συνδεμένος στο WiFi κι όχι με ethernet

Γιατι? Ιδιο δικτυο δεν ειναι?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiankap είπε

Ερώτηση : Θέλω box για να βλέπω Netflix  και κανά  βίντεο Youtube στη κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει επίσης περίπτωση να δοκιμάσω προγράμματα ipTV. Η διάρκεια θέασης δεν θα ξεπερνάει καμιά ώρα το ΣΚ (τις καθημερινές ξυπνάω 4:45 για δουλειά και κοιμάμαι με τις κότες).

Σκέφτηκα το mi box S καινούριο αλλά κάποιος εκτός forum μου πρότεινε αν μπορώ να βρώ ως boxακι wind vision μτχ με το σκεπτικό ότι δεν αξίζει τέτοια επένδυση για τόσο λίγη ώρα θέασης.

Το wind vision παίζει κανονικά netflix χωρίς πρόβλημα μου είπε. Τι προτείνετε;

Υ.Γ1 Μην προτείνει κάποιος το Mi Box S με το σκεπτικό να το συνδέω και στο σαλόνι γιατί εκεί έχω smart ΤV ενός έτους και ένα TV Box TX3 Mini, τα οποία με καλύπτουν και δεν θέλω κάτι καλύτερο για εκεί.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το 4k streaming και δεν έχεις σκοπό να φορτώσεις το στικ με πολλές εφαρμογές η kodi με πολλά  Add-Ons μια καλή/φτηνή λύση είναι το παρακάτω.

https://www.skroutz.gr/s/24165895/Xiaomi-Mi-TV-Stick-με-Google-Assistant.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To είδα και εγω απλά έχω κόλλημα της γυναίκας που δεν θέλει wi fi στην κρεββατοκαμαρα (στο mibox θα έβαζα προσαρμογέα) 

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ppetr είπε

Γιατι? Ιδιο δικτυο δεν ειναι?

Ναι έχεις δίκιο, παρασύρθηκα από το δικό μου δίκτυο που παρεμβάλετε ένα ακόμη router

Επεξ/σία από WebDevGr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2020 στις 8:29 ΠΜ, manoskost είπε

κανενα απο τα δυο λογω επεξεργαστη, αυτο εδω να παρεις: https://www.skroutz.gr/s/21298208/Tanix-TX3-32GB.html

Το έχω αυτό, είναι καλό για τα χρήματά του.

Επειδή το wifi του είναι αρκετά αδύναμο, δεν κάνει μάλλον για τη δουλειά που θέλει ο φίλος, αφού θέλει και εξωτερική κεραία.

Αν είσαι στο ίδιο δωμάτιο με το tvbox ίσως να έχει καλή ταχύτητα με 5ghz συχνότητα αλλά σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Σε εμένα πιάνει 2-3Mbps σε σημείο όπου , ναι μεν είναι κάπως μακριά, αλλά όλες οι υπόλοιπες συσκευές (κινητό, τηλεόραση, λαπτοπ) δουλεύουν απροβλημάτιστα με 14-15Mbps.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Πήρα το Mi Box S τελικά (φοβήθηκα μην μου κάτσει καμιά καραντίνα στο σπίτι για 3η φορά και σαλτάρω). Απλά μια απορία : Το κατάστημα μου είπε ότι είναι εισαγωγή info quest αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα ελληνικό στο φυλλάδιο οδηγιών (μήπως είναι παραεισαγωγή;). Ελληνικό μενού έχω κανονικότατα!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, yiankap είπε

Πήρα το Mi Box S τελικά (φοβήθηκα μην μου κάτσει καμιά καραντίνα στο σπίτι για 3η φορά και σαλτάρω). Απλά μια απορία : Το κατάστημα μου είπε ότι είναι εισαγωγή info quest αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα ελληνικό στο φυλλάδιο οδηγιών (μήπως είναι παραεισαγωγή;). Ελληνικό μενού έχω κανονικότατα!

Απο ποιο καταστημα το πηρες? Η Infoquest το πουλαει 99 €

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Από Σκρουτζ 46 ευρώ, μην δίνετε τζάμπα λεφτά

Το skroutz 48,19 αυτή τη στιγμή το φθηνότερο αν το αγοράσεις από το μαγαζί, αν το πάρεις με courier και αντικαταβολή ανεβάινει το κόστος στα 54,19.

Εγώ το αγόρασα 62 με μεταφορικά μέσα κλπ από κατάστημα στην πόλη μου σχεδόν με χέρι - χέρι παράδοση.

Πάντως σήμερα που πήρα να διευκρινίσω κάτι, η εγγύηση είναι 2 έτη σε σχέση με 1 έτος που δίνουν όλα τα σκρουτζομάγαζα.

Και το 99 της infoquest γίνεται κατά καιρούς 64,80 (τυχαία και καλά σε όλους τους μεταπωλητές ταυτόχρονα....)

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.

Πολλά είναι ,46 μου βγήκε εμένα πριν ένα μήνα περίπου.Τεσπα 99 για το mi box δεν γίνεται να δώσεις...

Υ.Γ. πάντως οι τιμές τώρα είναι λίγο ανεβασμενες , να είναι από το lockdown ?να είναι εν όψει black Friday? Ο καιρός θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...