Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Αν το θέλεις αποκλειστικά για αναπαραγωγή τοπικών αρχείων σου κάνει και το Zidoo Z9S αλλα αν θες (που μάλλον θα τα θέλεις) netfix,amazon, prime, disney+, πλήρη συμβατότητα με kodi και plex (server και client)  στο pro και μόνο client στο cube τότε τα Nvidia Shield TV 2019 είναι μονόδρομος.

Το pro διαθέτει 2 θύρες USB 3.0 Type-A και μεγαλύτερη μνήμη (Memory/Storage) 3/16 giga ενώ το cube 1 θύρα USB Micro-B και μνήμη 2/8 giga. ΗDR10+ απ'όσο ξέρω δεν υποστηρίζει κανένα από τα τρία.

Κατάλαβα. Με kodi και Plex με αυτά που έχω διαβάσει σχετικά με τη δυσκολία στο να τα βάλεις, δε νομίζω να ασχοληθώ, όταν λες cube εννοείς το τελευταία shield που βγήκε και έχει μορφή κυλίνδρου;

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστοποιημένα είναι ελάχιστα οπότε θα μπορούσε να φτιαχτεί αν δεν υπάρχει ένα νήμα μόνο για αυτά αποκλειστικά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άποψη μου βάλε 10€-15€ παραπάνω και πάρε 4/32 , δεν αξίζει για τόση διαφορά να πας σε 2/16 , ειδικά στην ram. 

Δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα box ο καθένας κάνει την έρευνα αγοράς του γι'αυτό υπάρχουν και πολλές απόψεις , αλλά όλες συγκλίνουν στο ότι όσο περισσότερη ram τόσο το καλύτερο.

Για τώρα vfm ο s905x3 γιατί ο 922 και 922x ξεφεύγουν στην τιμή και πάντα amlogic.

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

αγόρασα πριν λιγες μερες το X96 Air. Ειναι το 4ο μου TV Box και αν και γενικα ειμαι ευχαριστημενος παρατηρω οτι υπαρχει καποια δυσλειτουργια στο youtube με χρηση ποντικιου. Ολα τα TV Box μου τα χρησιμοποιω με ποντικι και με βολευει και σε αυτο, ενω ολα δουλευουν και με ποντικι, μεσα στην εφαρμογη του Youtube και μονο αυτην, το ποντικι δεν αναγνωριζεται. Εχει καποιος κατι αντιστοιχο και το εχει λυσει καπως;

Δημοσ.

Κατέβασε το Youtube vanced manager από xda και περασέ του Youtube vanced και microG για να μπορείς να κάνεις login στον λογαριασμό σου. Δουλεύει κανονικά με ποντίκι. 

Εάν θες υπάρχει και slimbox Rom custom Ρώσικη , απλά κατέβασε την σωστή Ρομ , δες τι version έχεις πρώτα p1,p2,p3,p4,v2 και πέρασε την μέσω ubt. 

Θα δεις άλλο μηχάνημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Ξέρετε κάποιο TV box που μπορεί να διαβάσει εξωτερικό δίσκο 4ΤΒ και πάνω.

Δεν με ενδιαφέρουν άλλες λειτουργίες. Μόνο για ταινίες το θέλω.

Ξέρω σίγουρα το Beelink GS1, αλλά αν έχετε να προτείνετε κάποιο πιο καινούργιο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στο magicsee N5 plus , υπάρχει δυνατότητα να διαβάζει εξωτερικό δίσκο έως και 4 tb καθώς και να τον ενσωματώνεις εσωτερικά στο κουτί. Είναι amlogic 905x3 και 4/64.

• Like 1
Δημοσ.

Για απλή χρήση(Netflix, youtube, browsing, ταινία απο flash) από άτομο χωρίς πολλές τεχνολογικές γνώσεις θα είναι καλά τα Tanix TX3 S905X3 4GB RAM 32GB και H96 Max X3 Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB?

Επίσης σε αυτά συνδέονται περιφερειακά μέσω bluetooth γιατί βλέπω μόνο (Support Voice Remote)?

Έχετε κάποια άλλη πρόταση στα μάξ 35€?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει καταφέρει κάποιος/α να περάσει το Vodafone tv σε tv box?

Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει στο play store..

Μιας και είδα τα παραπάνω, είμαι κάτοχος TX3, από μόνο του δεν έλεγε πολλά, με αλλαγή λογισμικού σε slimbox το μηχάνημα πετάει.

Δεν είναι πολύ δύσκολη διαδικασία, υπάρχουν και βοηθητικά βίντεο όμως αν χρειαστείτε βοήθεια εδώ είμαστε.

Επεξ/σία από GREG10ARIS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...