Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο η εφαρμογή Tune in, άκουγα έναν ραδιοφωνικό σταθμό εξωτερικού μου ζήτησε για να συνεχίσει να λειτουργεί να εγκαταστήσω την εφαρμογή Amazon appstore. Αυτά στο X96MAX. 

Αλλα ντάλα. Σίγουρα θα υπάρχουν και θέματα ασφαλείας με τα κινεζοκούτια αφού ζητούν εγγραφές και κωδικούς από λογαριασμούς.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, boubaras είπε

Λοιπον παιδια επανερχομαι. Το μπoξακι τα εκλασε τελικα. Βρηκα μεταχειρισμενο το nvidia shield 16gb. πρεπει να ειναι του 2017. Αξιζει στα 100€ που το βρισκω ή να κοιταξω κατι αλλο?

το fire cube δεν θελω να το παρω γιατι δεν ειναι πληρες android

Κοίτα κάτι άλλο και στείλε το λινκ του nvidia :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Κοίτα κάτι άλλο και στείλε το λινκ του nvidia :)

Απο εξωτερικο ειναι γιατι κι εγω εξωτερικο μενω.

https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/nvidia-shield-tv-media-streaming-player-16gb-inklusive-fernbedienung-439204882/

Aλλα δεν καταλαβα τι εννοεις. Ειναι ευκαιρια ή οχι??

Επεξ/σία από boubaras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Nvidia shield είναι όχι το pro. Αυστρία είσαι; εάν είσαι Γερμανία δες πόσο θα σου ζητήσει για μεταφορικά. Η τιμή πάντος δεν είναι άσχημη.

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Το Nvidia shield είναι όχι το pro. Αυστρία είσαι; εάν είσαι Γερμανία δες πόσο θα σου ζητήσει για μεταφορικά.

Ναι τo ξερω οτι δεν ειναι το pro. Αυστρια ειμαι. Τον επεισα για 100€ μαζι με τα μεταφορικα.

Αξειζει το συγκεκριμενο???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ναι, αν είσαι Βιέννη ή κοντά πήγαινε από εκεί να να γίνει η ανταλλαγή χέρι χέρι να το δεις από κοντά.

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Πιστεύω ναι, αν είσαι Βιέννη ή κοντά πήγαινε από εκεί να να γίνει η ανταλλαγή χέρι χέρι να το δεις από κοντά.

Ευχαριστω αδερφε!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, makis1024 είπε

Όχι υπάρχει και tv box hybrid με tuner για επίγειο και δορυφορικό ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Εάν δεν υπάρχει καλώδιο κεραίας η μόνη λύση είναι μέσω streaming από internet.

Συνεπώς στο 1), μέσω ιντερνετ. Έχεις καποια πρόταση (εννοειται και οποιος άλλος θέλει να μου πει); Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, boubaras είπε

Απο εξωτερικο ειναι γιατι κι εγω εξωτερικο μενω.

https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/nvidia-shield-tv-media-streaming-player-16gb-inklusive-fernbedienung-439204882/

Aλλα δεν καταλαβα τι εννοεις. Ειναι ευκαιρια ή οχι??

αστιεύομαι. Νόμιζα ότι ήταν Ελλάδα η πώληση. Μία χαρά είναι, πάρτο να ξεμπερδεύεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Συνεπώς στο 1), μέσω ιντερνετ. Έχεις καποια πρόταση (εννοειται και οποιος άλλος θέλει να μου πει); Σε ευχαριστώ!

Σε τι εύρος τιμής;

Στα 40,96€ το Tox1 είναι καλή τιμή στο Banggood συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής PDM.

[44,37€ 25% OFF]TOX1 Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 2.4G 5G WiFi Bluetooth 1000M LAN 4K HD Smart Android 9.0 TV Box Set-top Box Support Youtube Netflix Home Audio & Video from Consumer Electronics on banggood
https://banggood.app.link/SiTOXYxjpdb

Κουπόνι BGGRTOX1

Εάν σε ενδιαφέρει SPDIF έξοδο , δεν σου κάνει γιατί δεν διαθέτει τέτοια έξοδο. Και ψάχνεις για άλλο μποξ με επεξεργαστή amlogic s905x3 4/32. 

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ.
Στις 29/12/2020 στις 4:15 ΜΜ, makis1024 είπε

Κράτησε και αυτή

https://drive.google.com/open?id=1k_-3rplDJj-ws-ELqN9CX64iJnPJz8h0

Εάν δεν σου δουλέψει bt και wifi πέρασε και αυτό το patch μέσω twrp

https://drive.google.com/open?id=1FJ5twXO_H2rYGhu-k13qZ4aoxG6nUcQp

Είναι του Alvatec , το patch είναι για wifi bt chipset QC9377.

Από εδώ

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1/firmware-roms-tools-cg/778500-rom-beelink-gt1-standard-ultimate-android-7-1-2-alvatech-both-6255-9377#post778500

Καλημέρα

κατέβασα τα αρχεία

έκανα εγκατάσταση το Amlogic_USB_Burning_Tool_v3.1.0

και το Amlogic_Driver

Έβαλα το beelink σε recovery

to σύνδεσα με το pc μέσω usb

αλλά η εφαρμογή δεν βλέπει την συσκευή.

Καμία ιδέα τι έχω κάνει λάθος?

IMG_20210128_085654.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, gascoin είπε

Καλημέρα

κατέβασα τα αρχεία

έκανα εγκατάσταση το Amlogic_USB_Burning_Tool_v3.1.0

και το Amlogic_Driver

Έβαλα το beelink σε recovery

to σύνδεσα με το pc μέσω usb

αλλά η εφαρμογή δεν βλέπει την συσκευή.

Καμία ιδέα τι έχω κάνει λάθος?

IMG_20210128_085654.jpg

Ανοίγουμε το amlogic burning tool σαν διαχειριστές φορτώνουμε το image , το box ξεσυνδεμένο από ότιδήποτε καλώδιο , πατάμε με μία πινέζα το reset button και το κρατάμε πατημένο , το συνδέουμε σε πίσω θήρα υπολογιστή usb στην αναγνώριση που θα γίνει σε 10-15 δευτερόλεπτα , το συνδέουμε και στο ρεύμα και ξεκινάμε το κάψιμο. Στο successful flash πατάμε stop και βγάζουμε το καλώδιο. Το usb male to male τι καλώδιο είναι DIY ή έτοιμο τυποποιημένο; Εάν δεν το αναγνωρίσει δοκίμασε παλαιότερη έκδοση burning tool π.χ 2.0.8

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Ανοίγουμε το amlogic burning tool σαν διαχειριστές φορτώνουμε το image , το box ξεσυνδεμένο από ότιδήποτε καλώδιο , πατάμε με μία πινέζα το reset button και το κρατάμε πατημένο , το συνδέουμε σε πίσω θήρα υπολογιστή usb στην αναγνώριση που θα γίνει σε 10-15 δευτερόλεπτα , το συνδέουμε και στο ρεύμα και ξεκινάμε το κάψιμο. Στο successful flash πατάμε stop και βγάζουμε το καλώδιο. Το usb male to male τι καλώδιο είναι DIY ή έτοιμο τυποποιημένο; Εάν δεν το αναγνωρίσει δοκίμασε παλαιότερη έκδοση burning tool π.χ 2.0.8

τυποποιημένο

το αναγνώρισε

ξεκίνησε το φλασάρισμα

σε κάποια φάση το burning tool έκλεισε σαν εφαρμογή μόνο του.

κακό?

Επεξ/σία από gascoin
edit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...