Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/2/2021 στις 7:42 ΜΜ, GeorgeBBB είπε

Καλησπέρα παιδιά, παρακαλώ τα φώτα σας.

Συγνώμη που δεν μελέτησα το thread αλλά έχω τελείως απλές ανάγκες.

Χρειάζομαι ένα media player για την μητέρα μου. Η μόνη λειτουργία που με ενδιαφέρει είναι να μπορεί να κάνει αξιόπιστη εγγραφή τηλεοπτικού σήματος. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε 4Κ, ούτε ειδικά codec.Μία παλιά τηλεόραση Samsung έχει, νομίζω δεν είναι ούτε Full HD.

Αν μπορώ να έχω τα αρχεία σε κάποιο format mp4 ακόμα καλύτερα. Aλλά και κάτι άλλο να e είναι μπορώ να τα μετατρέψω στο PC.

Ειχα ένα παλιο MKII hybridSTB pro με ARMLOGIG S950, το δοκίμασα (USB stick εγγραφη) αλλά δεν είναι αξιόπιστο. Χαλασμένα ημιτελή .ts αρχεία.

Δεν με πειράζει να αγοράσω και κάτι παλαιότερο μεταχειρισμένο αρκεί να μπορεί να γράφει αξιόπιστα καμία σειρά και να την βλέπει την ώρα που την βολεύει.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

ΥΓ Βλέπω στο eshop Crazy Sunday έχει ένα SAVIO TV Box στα 45ευρώ. Αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ καλύτερο από το δικό μου.
https://www.e-shop.gr/savio-smart-tv...d-p-PER.585961

Καλημέρα,

γενικώς τα android tv box (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν μπορούν να εγγράψουν τηλεοπτικό πρόγραμμα διότι πολύ απλά δεν είναι εξοπλισμένα με είσοδο κεραίας

Μ' ένα απλό δέκτη MPEG4 θα κάνεις τη δουλειά σου.

Μοντέλα όπως μπορείς να δεις, υπάρχουν πολλά.

Αν έπαιρνα αυτήν την περίοδο, θα πήγαινα στο 1ο μοντέλο (Legent HD8) που έχει και τις περισσότερες αξιολογήσεις.😉

Επεξ/σία από solution1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι!

Έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 boxακια για απλή χρήση. Αναπαραγωγή σειρών ταινιών 1080p από usb δισκο και κανα youtube (ως 1080p). Μέχρι τώρα είχα ενα WD gen 3 αλλά τωρα τελευταία μου κάνει κάτι κουφά και δεν διαβάζει μερικές φορές τα αρχεία(με  hard restart στρωνει)

1)A95X F3

2)Tanix TX3 S905X3

3)AX95 DB

Ποιο προτείνετε να διαλέξω με γνώμονα τα παραπάνω και επίσης να μην ζεσταίνεται? η αγορά θα γίνει από geekbuying

Ευχαριστώ!

ΕDIT: Ως υπέρβαση μπορει να βάλω και το KM1 ΜΕCOOL

Επεξ/σία από konstantin79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα τρία καλά είναι , στο δεύτερο έχει παρατηρηθεί αδύναμο σήμα wifi. Στο ένα έχεις ένα τίμιο AOSP στο τρία ένα πολύ τίμιο ATV με s905x3-b με Dolby audio Support. Το 1 και 2 έχουν s905x3. Μεταξύ 1 και 3 θα έπαιζα ανάλογα με το τι μου αρέσει περισσότερο AOSP ή ATV.

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Και τα τρία καλά είναι , στο δεύτερο έχει παρατηρηθεί αδύναμο σήμα wifi. Στο ένα έχεις ένα τίμιο AOSP στο τρία ένα πολύ τίμιο ATV με s905x3-b με Dolby audio Support. Το 1 και 2 έχουν s905x3. Μεταξύ 1 και 3 θα έπαιζα ανάλογα με το τι μου αρέσει περισσότερο AOSP ή ATV.

σε ευχαριστώ. άρα να παίξω ανάμεσα στο 1 και 3. Από ότι κατάλαβα το 3 έχει android tv και είναι πιο εύκολος ο χειρισμός με το τηλεκοντρολ και περιορισμένο store? Δηλ είναι περίπου σαν του Μi box? προσωπικά δεν με πειράζει καθώς μόνο kodi Θα παιξει για την ώρα.

Από πλευράς θερμοκρασιών έχει ακουστεί κάτι κακό ώστε να το αποφύγω?Σε διάφορα reviews είδα οτι το A95X έχει καλύτερη συμπεριφορά

Επεξ/σία από konstantin79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το AX95DB έχει τον επεξεργαστή να κοιτάει προς τα πάνω από την μητρική , όχι προς τα κάτω που συνήθως βάζουν οι υπόλοιποι , διότι βάζουν την μητρική ανάποδα για να κοιτάει η cpu προς τα κάτω για καλύτερη ψύξη. δηλαδή το ανοίγεις από κάτω και βλέπεις το κάτω μέρος της μητρικής και από την άλλη πλευρά στην εγκλωβισμένη την cpu. Αυτό έχει σαν συνέπεια να ανεβάζει λίγη θερμοκρασία παραπάνω το box. Κατά τα άλλα το hardware του είναι πολύ καλό , της μαμάς παλιάς εταιρείας Nexbox. Επίσης το AX95DB έχει δύο μάτια υπερύθρων και κατά συνέπεια έχει καλύτερη ανταπόκριση στο μαμά τηλεκοντρόλ. Όποιο από το ένα ή τρία πάρεις θα το ευχαριστηθείς.

Επεξ/σία από makis1024
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε συνέχεια των παραπάνω(sorry για το ζάλισμα αλλά είναι πρώτη φορά με box), είδα το TOX1  σαν μια καλή εναλλακτική για αυτά που είχα προτείνει.

Μου φάνηκε ποιοτικό από οτι είδα και οτι μάλλον έχει καλή συμπεριφορά σε θερμοκρασίες. Αξίζει να το τιμήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Xiaomi mi tv stick για Netflix , cosmote tv ott και ertflix σε 1080 είναι ok;

Μπορουν να το χειριστουν εύκολα παπούδια ;

Το έχει δοκιμάσει κάνεις ;

Επεξ/σία από TEOKOS
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Το Xiaomi mi tv stick για Netflix , cosmote tv ott και ertflix σε 1080 είναι ok;

Μπορουν να το χειριστουν εύκολα παπούδια ;

Το έχει δοκιμάσει κάνεις ;

Πανευκολο, ιδανικο για παπουδια!!!!!😁😁😁

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Σε συνέχεια των παραπάνω(sorry για το ζάλισμα αλλά είναι πρώτη φορά με box), είδα το TOX1  σαν μια καλή εναλλακτική για αυτά που είχα προτείνει.

Μου φάνηκε ποιοτικό από οτι είδα και οτι μάλλον έχει καλή συμπεριφορά σε θερμοκρασίες. Αξίζει να το τιμήσω?

Για αυτό έχω μιλήσει στις τελευταίες τρεις σελίδες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Φίλε konstantin79 Παρόμοιο hardware εχουν και τα τρια που επελεξες. Ίδια cpu και νομιζω κανενα απο τα αυτα δεν εχει gigabit ethernet, μονο το tox1. Θερμοκρασιες χωρις πατεντες ολα θα ανεβαζουν.  Ειχα το x96 max+  και τωρα εχω το tox1 και σε θεματα θερμοκρασιας το ιδιο συμπεριφερονται. Απλα το tox1 ειναι πιο ανοιχτό εχει αεραγωγους πανω κατω και με ενα ανεμηστηρακι που του βαζω πεφτει η θερμοκρασια +15 βαθμους. Απλα εχει φασαρία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το βασικότερο έχει Ugoos λογισμικό , που στα άλλα επίσης θα χρειαστεί φλασάρισμα custom rom Ρώσικης, χωρίς spdif έξοδο , σαν αρνητικό.

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Και το βασικότερο έχει Ugoos λογισμικό , που στα άλλα επίσης θα χρειαστεί φλασάρισμα custom rom Ρώσικης, χωρίς spdif έξοδο , σαν αρνητικό.

Στις 2 ημερες  που το εχω  μου εβγαλε ενημερωση συστηματος περιπου 50 mb, που δειχνει οτι η εταιρεια το υποστηριζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsigpan είπε

Φίλε konstantin79 Παρόμοιο hardware εχουν και τα τρια που επελεξες. Ίδια cpu και νομιζω κανενα απο τα αυτα δεν εχει gigabit ethernet, μονο το tox1. Θερμοκρασιες χωρις πατεντες ολα θα ανεβαζουν.  Ειχα το x96 max+  και τωρα εχω το tox1 και σε θεματα θερμοκρασιας το ιδιο συμπεριφερονται. Απλα το tox1 ειναι πιο ανοιχτό εχει αεραγωγους πανω κατω και με ενα ανεμηστηρακι που του βαζω πεφτει η θερμοκρασια +15 βαθμους. Απλα εχει φασαρία. 

Ωραία, οπότε με ένα 12αρι ανεμιστηράκι  με usb θα είμαι οκ φαντάζομαι για την χρήση που θέλω.

1 ώρα πριν, makis1024 είπε

Η spdif δεν μου χρειάζεται καθώς είναι για την κρεβατοκάμαρα. Για τον ενισχυτή έχω ένα zidoo που είναι τέλειο.

Το φλασάρισμα φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο για νέο user αν είμαι οκ με αυτά που προσφέρει?

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

Ωραία, οπότε με ένα 12αρι ανεμιστηράκι  με usb θα είμαι οκ φαντάζομαι για την χρήση που θέλω.

Να ξερεις ομως ότι  αν το ανεμιστηρακι ειναι  usb θα δουλευει συνεχεια ακομα και power of να κανεις την συσκευή. Μονο αν το ανοιξεις και κανεις πατεντα θα κλεινει οταν κανεις shut down  ή sleep. Αν εχεις χρονο υπαρχει θεμα ειδικό στο site https://www.insomnia.gr/forums/topic/672476-tvbox-cooling-mod-πατέντες-ψύξης/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...