Προς το περιεχόμενο

Μου αρέσει μια κοπέλα....πως να..?


MovingShadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες ,

 

μου αρέσει πολύ μια κοπέλα που δουλεύει σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

 

Πριν μια βδομάδα είχα πάει για να πάρω καινουριο κινητό , και την γνώρισα εκεί.Μιλάγαμε για τον λογαριασμό μου  , και ήτανε φιλική.

 

Ενας τύπος που μου πέρναγε κάτι αρχεία στο νέο κινητό , μου έδωσε πληροφορίες για αυτήν , αφού του εξέφρασα τον θαυμασμό μου.

 

Την επόμενη μέρα με πηρε η ίδια τηλέφωνο , για να με ρωτήσει αν έχω κάποιο πρόβλημα με το νέο κινητό , και αν έχω "Υπάρχει ειδικός Ιντερνετ σήμερα εδώ , για όποια απορία"

 

Πήγα ξανά , δεν μιλησα στην ίδια , μίλησα με τον ειδικό για να μου περάσει κάτι ( και καλά δεν ήξερα...). Την είδα τότε να ρωτάει τον τύπο που εξέφραζα τον θαυμασμό μου την πρώτη μέρα , και της είπε διακτριτικά , "ΝΑΙ , αυτός είναι....."

 

Εκεί είναι που έχω σκαλώσει. Το ύφος της μετά δεν μπορούσα να καταλάβω εαν ήτανε θετικό ή αρνητικό.

 

Η κοπέλα είναι αστέρι , 1.70 ύψος , πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα όχι μοντελίστικο , αλλά πολύ ωραίο....Δεν είναι ψωνάρα , εννοώ δεν έχει τουπέ , και απο τον τρόπο που μιλάει και συμπεριφέρεται στους πελάτες φένεται αρκετά ώριμο άτομο...

 

Δεν ξέρω πως , και αν πρέπει να την πλησιάσω. Δηλαδή , εάν έχω ελπίδες , γιατί φοβάμαι ότι θα τις την πέφτουνε πολύ , οπότε θα φάω πανυγηρικό άκυρο....!!

Δεν ξέρω τί γνώμη παίζει να έχει για μένα.....

 

 

Πως μπορώ να την πλησιάσω όμορφα? Να στείλω λουλούδια ή θα είναι άκυρο? Τι να κανω?

 

Ρίχτε ιδέες μάγκες...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πήγαινε να την ρωτήσεις κάτι και καλά για το κινητό και όπως το κρατάει πες της να σου δώσει τον αριθμό της να την πάρεις το βράδυ να βγείτε.

 

εδιτ. σε πήρε ήδη τηλ? πως δώσατε αριθμούς; :huh:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετσι ειναι φιλε.ολοι γουσταρουν τις ωραιες σερβιτορες γιατι ειναι γλυκομιλητες και προσχαρες με τους πελατες.απλα εσυ την πατησες με πωλητρια.κανε πεσιμο για να σου φυγει η περιεργια.γιατι αν δεν κανεις θα αναρωτιεσε αν θα σου καθοταν η οχι.κανε εσυ το πεσιμο και αν φας ακυρο μην ξαναπας σε εκεινο το καταστημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πλησιάζεις με το κινητό στο χέρι και της λες. "Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου. Δεν έχει το αριθμό σου μέσα."

 

Παίζει να είναι από τις λιγοστές φορές που πάει αυτή ατάκα με χίλια.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...