Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχω πρόβλημα με τους gay έχω γνωρίσει 2-3 και δεν είχα πρόβλημα ειδικά ο τελευταίος ήταν πολύ ψυχάρα τον γνώρισα στο νοσοκομείο που είχα την μάνα μου και πάντα βοηθούσε άτομα που ήθελαν την βοήθεια του.

Εμενα το μονο που με χαλάει είναι αυτοί που ντύνονται με γυναικεια φορεματα και κυκλοφορουν δημοσιως το θεωρω πολύ ξεφτίλα.. 
Δημοσ.

με γυναικεια φορεματα

Κοίτα,πραγματικά αυτό με τη feminophobia δε το χω.Αν κ με έχουν κατηγορήσει πως έχω traits που μπορεί να με κάνουν να προχωράω σε ενεργή διάκριση ανάμεσα σε πιο ''χαρωπούς'' κ ''ανδροπρεπείς'' γκέι άνδρες (ακούς μωρή κουμπάρε?) πραγματικά εκτιμώ το inclusion όλων στο γκέι κίνημα.Εξάλλου η ετερογένεια μας ως ένα βαθμό είναι η επιτυχία μας.

Αλλά ρε σεις αυτό το συνεχές μπλέξιμο παρενδυσίας,ταυτότητας φύλου, trans spectrum κοκ με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τα σπάει βλέπω στο Ελλαδιστάν.Ρε συ ντοκ, 1952 είπες?Δε το κάνουμε 1922 για πιο συμβολικό?

Δημοσ.

Εξαρτάται με τι άντρα. 

Με εμένα παράδειγμα θα ήταν δύσκολο να κάνει φιλίες ένας gay λόγο της αστείρευτης αρρενωπότητας μου που θα τον έλκυε σαν μαγνητίτης, του σμιλευμένου σώματος μου που θα τον κόλαζε χωρίς περιθώρια αντίστασης και της επιβλητικής μου προσωπικότητας που δείχνει ποιος είναι το alpha male.

Μου ραγίζει την καρδιά να ραγίζω καρδιές οπότε... keep reaching for that rainbow χωρίς εμένα.

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε;

Όλοι έχετε από ένα φίλο ή γνωρίζετε δυό τρείς..

Πόσοι είναι; έχει γεμίσει ο τόπος;

Δηλαδή σε 100 χρόνια πόσοι θα είναι;;

Θα έχουμε τελικά τρία φύλα;;;;

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με τους gay έχω γνωρίσει 2-3 και δεν είχα πρόβλημα ειδικά ο τελευταίος ήταν πολύ ψυχάρα τον γνώρισα στο νοσοκομείο που είχα την μάνα μου και πάντα βοηθούσε άτομα που ήθελαν την βοήθεια του.

Εμενα το μονο που με χαλάει είναι αυτοί που ντύνονται με γυναικεια φορεματα και κυκλοφορουν δημοσιως το θεωρω πολύ ξεφτίλα.. 

Αν ειναι ωραια δεν με χαλαει(μπορει και να μην την καταλαβω) αν οχι με χαλαει το ιδιο με την γυναικα με τα παραπανισια κιλα που θελει μινι φορεμα η που ειναι τελειως μελαχροινη και τα βαφει ξανθα ασπρα τα μαλλια ακομα και με κατι ομορφα κοριτσακια που βαφοντε λες και ειναι ετοιμες προς εργασια γυρισματος τσοντας....αν εχεις προσεξει τα τελευταια χρονια στην τιβι πολλες αντεγραψαν εμφανισεις προκλητικες που θα εβλεπες στην Συγγρου(και μακιγιαζ).Ακομα και στα δελτια ειδησεων με την σιλικονη σπρωγμενη μεχρι το σαγωνι...!

Τωρα τι ειναι ξεφτιλα πραγματικα εχει να κανει με το πως βλεπει τα πραγματα ο καθενας....προσωπικα πιο ξευτιλα ατομα απο τους πολιτικους δεν εχω οσοι δεν με ενοχλουν ας κανουν οτι θελουν!

Δημοσ.

αστείρευτης αρρενωπότητας μου που θα τον έλκυε σαν μαγνητίτης

Βασικά αυτό έχει ενδιαφέρον.Τι γίνεται στη περίπτωση που αναπτύξεις έλξη απέναντι σε ένα στρέητ φίλο σου?Στην εφηβεία είχα τη μέθοδο μαχαίρι,διοτί κ γω ως alpha male, τότε δυσκολευόμουν να δείξω σημάδια έλξης ή μάλλον δεν ήξερα πως να τα διαχειριστώ.Έτσι έκοβα στη ψύχρα μιας κ συνέχεια έκανα παρέα σχεδόν αποκλειστικά κ τότε με άνδρες κ το να έδειχνα σημάδια έλξης ήταν no go στο μυαλό μου.

Έπρεπε να φτάσω 19 για να καταλάβω πόσο self defeating μπάζο ήμουν.Έχανα φιλίες γιατί θεωρούσα πως δε μπορούσα να διαχειριστώ την έλξη.Ωσπού ένας κολεγιοπαις στρέητ φίλος μου με προσγείωσε απότομα.Είχε απίστευτα επικριτική στάση απεναντί μου για το γεγονός ότι εγώ ήμουν εκείνος που σαμπόταρε τη φιλία όχι γιατί του την έπεφτα αλλά ακριβώς για το αντίθετο κ χωρίς εκείνος να έχει πάρει πρέφα ότι το κανέλωνα το ριζόγαλο.

Τεσπα με τα πολλά μάλλον έμαθα να διαχειρίζομαι τέτοιες περιπτώσεις.Έμαθα να διαχωρίζω την έλξη ,που κακά τα ψέμματα απέναντι σε κάποιους θα είναι πηγαία, από τα στοιχεία της φιλίας που μετράνε για μένα.Συνήθως είμαι ανοιχτός κ εαν νοιώσω έλξη γίνομαι vocal.Η καφρίλα μου κ το χιούμορ μου πάντως σχεδόν πάντα υπερκεράζουν τη δυναμική της έλξης.Πχ μπορεί να πω ''ρε μαλάκα τι κάβλα ατελειώτη είσαι σήμερα'' κ να έχω επικοινωνήσει με έναν non intimidating κ χιουμοριστικό τρόπο τόσο την έλξη όσο κ την καφρίλα μου.Τεσπα κλαιν ειδικά τώρα που είμαι με τον σοκολατί καβλαρο μου,δε μπορείτε  να φανταστήτε πόσο παιχνιδάκι μου είναι η επιτυχής διαχείριση τυχόν έλξης απέναντι σε στρέητ φίλους μου.Non issue εντελώς λέμε.

Δημοσ.

Αν ειναι ωραια δεν με χαλαει(μπορει και να μην την καταλαβω) αν οχι με χαλαει το ιδιο με την γυναικα με τα παραπανισια κιλα που θελει μινι φορεμα η που ειναι τελειως μελαχροινη και τα βαφει ξανθα ασπρα τα μαλλια ακομα και με κατι ομορφα κοριτσακια που βαφοντε λες και ειναι ετοιμες προς εργασια γυρισματος τσοντας....αν εχεις προσεξει τα τελευταια χρονια στην τιβι πολλες αντεγραψαν εμφανισεις προκλητικες που θα εβλεπες στην Συγγρου(και μακιγιαζ).Ακομα και στα δελτια ειδησεων με την σιλικονη σπρωγμενη μεχρι το σαγωνι...!

Τωρα τι ειναι ξεφτιλα πραγματικα εχει να κανει με το πως βλεπει τα πραγματα ο καθενας....προσωπικα πιο ξευτιλα ατομα απο τους πολιτικους δεν εχω οσοι δεν με ενοχλουν ας κανουν οτι θελουν!

Γενικα υπαρχει ενα οριο για εμενα δεν το λεω ρατσιστικα και εχω που ειμαι χοντρος αν βγω στην παραλια με μαγιο τριγωνο αντι για βερμουδα θα ειμαι για κραξιμο.

Κοίτα,πραγματικά αυτό με τη feminophobia δε το χω.Αν κ με έχουν κατηγορήσει πως έχω traits που μπορεί να με κάνουν να προχωράω σε ενεργή διάκριση ανάμεσα σε πιο ''χαρωπούς'' κ ''ανδροπρεπείς'' γκέι άνδρες (ακούς μωρή κουμπάρε?) πραγματικά εκτιμώ το inclusion όλων στο γκέι κίνημα.Εξάλλου η ετερογένεια μας ως ένα βαθμό είναι η επιτυχία μας.

Αλλά ρε σεις αυτό το συνεχές μπλέξιμο παρενδυσίας,ταυτότητας φύλου, trans spectrum κοκ με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τα σπάει βλέπω στο Ελλαδιστάν.Ρε συ ντοκ, 1952 είπες?Δε το κάνουμε 1922 για πιο συμβολικό?

Ειναι διαφορετικο αλλα ανηκουν στο ιδιο φασμα για εμενα ισως λανθασμενα, παντος σε γενικες γραμμες αμα δεν μου την πεφτουν δεν εχω κανενα προβλημα να κανω παρεα.

Δημοσ.

Έχω γνωρίσει κάποιους gay μέσω της αδερφής μου. Κάποιο πρόβλημα δεν είχα αλλά δεν είχα και τίποτα κοινο. Τί ακριβώς να πείς;

Οσο για το παλικάρι που έγραψε για τις αρρωστιες μπορεί να ακουγεται κυνικό αλλά το aids έγινε γνωστό από τις gay κοινότητες του san fransisco, new york.

Στον ανεπτυγμένο κόσμο η πλειοψηφία που φέρει τον hiv είναι gay. Στην Αφρική είναι διαφορετικά τα πράγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

eleni petropoulou,0 posts "έγινε σε ένα φίλο μου"; Yeah, right.

Ε τώρα και συ... Τι Ελένη τι ...Αντώνης, το αποτέλεσμα μετράει (δεν το ψάχνω περισσότερο γιατί βαριέμαι και έχουμε γεμίσει και 5-6 σελίδες οπότε είναι κρίμα!)

:P

Δημοσ.

Εγω πάντως δεν θα έκανα παρέαν αν ο άλλος ήξερα οτι είναι gay.

Αλλα σοβαρά, πως γίνεται να μην καταλάβεις οτι ο άλλος είναι gay???

still, έχεις έναν gay στο avatar σου lol

Δημοσ.

Το να κάνει ένας straight παρέα με έναν gay είναι αντίστοιχο με το να κάνει παρέα ένας άντρας με μία άσχημη γκόμενα.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μεταξύ τους, όσο κι αν ένας από τους δύο το θέλει και στις περισσότερες περιπτώσεις ο σκοπός του άντρα που κάνει τις περίεργες φιλίες είναι ένας:

Οι ωραίες φίλες του gay/ της άσχημης γκόμενας. Ανιδιοτελώς δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να σταθεί μία τέτοια σχέση.

(Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, μην αρχίσετε οι αναμάρτητοι να λιθοβολείτε)

+1.

Η ασχημη γκομενα παραμενει γκομενα. Ο πισωκουνας ειναι κατι εντελώς αδιαφορο! Εν τέλη δεν με ενοχλει να υπάρχει στην παρέα ειδικα αν εχει καμια καλή φίλη, που δεν ειναι λεσβιά. Από την άλλη έχουν τοσα πολλά θέματα που πολλές φορές καταντούν κουραστικοι οσο δεν πάει. Ανιδιοτελής δεν ειναι η σχέση ειδικά από την πλευρά του πισωκούνα.

Δημοσ.

Τι Ελένη τι ...Αντώνης

Εμ, εκεί πήγαινε το σχόλιο για self defeating παπάτζες.Αυτές οι κουλαμάρες εσωτερικευμένης ομοφοβίας χτυπάνε κατα κράτος την εικόνα μας να πούμε.

Come out ya bitches, come out! κ να είστε γκέτσι δε τρέχει λέμε ffs.

Δημοσ.

Σώνει και καλά να με βγάλετε άντρα?ενδιαφέρον προσέγγιση αλήθεια....

Τεσπα ΑΝ λέμε είσαι άνδρας άσε τις ενοχικές παπάτζες γιατί δε κάνεις κ πολύ justice στην ίδια σου την πάρτη.Πάρτο αλλιώς δλδ.Αν είσαι γκόμενα αγνοησέ μας.Σε κάφρικο ανδροκρατούμενο χώρο είσαι εξάλλου λολ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...