Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mallon sou ksefige kati ^^[/quote']Μάλλον επειδή είναι δύσκολο να διαβάζεις τα ροζ γράμματα ;)

Mias kai ekanes Quote .. dn mporouses na valeis kai roz epidi to eixa ksexasei?? :(

Apo edw kai pera exe to ipopsin sou ..

Thankz0r ..

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

respect στον Mijithrouli για το Avatar του...

το πιο τρομακτικό παιχνίδι από όλα...

The Day Of The Tentacle lol

Δημοσ.

Sillent Hill ,ever!!!Η ατμοσφαιρα και η ανατρηχιλλα του παιχνιδιου δεν ειχε προηγουμενο.Καμια ταινια δεν το φτανει.Αρρωστημενο και μια ανευ προηγουμενου τρομακτικη ψυχολογικη αισθηση που βιωνεις.Υπερβολες?Απλα οποιος δεν το εχει παιξει δεν ξερει απο horror game!

Δημοσ.

Εμενα με φοβισε αρκετα το silent hill 4 the room.Μια φορα μαλιστα το εβαλα γυρω στις 11 το βραδυ και τα ειδα ΟΛΑ.Αλλο ενα τρομακτικο κατα τη γνωμη μου ηταν το neverwinter nights(δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα).Ειναι αρκετα παλιο αλλα το τρεχω που και που και πραγματικα ανατριχιαζω καποιες στιγμες.Οσο για το suffering που αναφερετε καποιοι, το θεωρω λιγοτερο τρομακτικο απο τις περιγραφες σας.Δεν ξερω γνωμη μου.

Δημοσ.

SH1 στ σύνολό του. Από εκεί και πέρα, πιστούλες από διάφορα παιχνίδια (πχ RTC Thief 3), αλλά γενικά έχω γερά νεύρα.

Δημοσ.

Για μένα μέχρι στιγμής τα πιο τρομακτικά games που έχω παίξει είναι το resident evil 4 και το project zero 3. Ειδικά στο 2ο έτσι όπως πετάγονται αυτά τα γαμ.. τα πνεύματα και σε κοψοχολιάζουν εκεί που δεν το περιμένεις, πραγματικά σου κόβεται η χολή, το χειρότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι πολλές φορές τρέχεις να τους ξεφύγεις για να μην σε ακουμπήσουν και χάσεις ενέργεια, έτσι ο τρόμος παρατείνεται περισσότερο με αυτό το φρικιαστικό κυνηγητό, το ίδιο και η ταχυπαλμία σου. Στο resident evil τουλάχιστον, τρομάζεις μεν στιγμιαία, αλλά με μερικές σφαίρες που φυτεύεις στα κεφάλια των ζόμπι, τα τινάζουν ακαριαία και καθαρίζεις.

Δημοσ.

Σε διαφορετικό στυλ από τα παιχνίδια που είπατε εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω και την ατμόσφαιρα του Gabriel Knight II: The Beast Within.

Δημοσ.
Phantasmagoria II

Πήγαινα γυμνάσιο και το έπαιζα στις 2 το πρωί με ένα κερί μόνο για φωτισμό.

Αυτά είναι!

+1. ego sto likeio to epeksa giati tote pira pc me ti lisi. eixe omos kai oraies roz scenes :)

Δημοσ.

Αυτά τα παιχνίδια που αναφέρετε πάντως θα ψάξω να τα κατεβάσω για να δω και λίγο τα horror (η μη) εκείνης της εποχής, τότε δυστυχώς δεν είχα pc ούτε στον ύπνο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...