Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο καινούρια παιχνίδια, προτείνω Call of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth.

Φυσικα οι τοπ επιλογή ειναι System Shock 2, που ειναι και ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών... ;-)

Δημοσ.
Απο καινούρια παιχνίδια' date=' προτείνω Call of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth.

Φυσικα οι τοπ επιλογή ειναι System Shock 2, που ειναι και ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών... ;-)[/quote']

Ελα ομως που εχω Win xp και θελει καποιο fix για να παιξει.Κριμα ομως θα ηθελα να το δοκιμασω.Για το System Shock 2 λεω.

Δημοσ.
The Suffering kai apo mena!

H malakia einai oti to 2 den mou trexei logo tou gnwstou kleidwmatos kai den paizei se ide diskous ;/

Kala kai ti thelei???SATA???Eleooooooos!:twisted:

Δημοσ.

το αρχισα τελικα :P αλλα εκανα μλκ και το εβαλα στο medium. σημερα θα το ξαναρχισω αλλα στο easy.

Δημοσ.

Για ατμόσφαιρα κ χεσιμο η σειρά resident evil kai silent hill.Για πιο δραστήριες καταστάσεις και πάλι όμως χεσιμο κοίτα τa doom3,fear kai condwemmed.Αλλα πάρε κ ένα παπά να σου κάνει κανένα ευχέλαιο στο σπίτι πριν ξεκινήσεις να παίζεις!!

Δημοσ.
Τα alone in the dark, έχει ατμόσφαιρα κ σε κάποια σημεία....οι μέντες θα μυρίζουν..εε κάπως!

Σωστος το ειχα ξεχασει!Επισης μονο μια φορα αναφερθηκαν τα resident evil κυριως 1-2 ειναι κορυφη(τα υπολοιπα ειναι ψιλο-ανουσια sequels).

Δημοσ.

Συμφωνώ για Suffening και Resident Evil. Πάντως αν μπορεί να μου δώσει κάποιος μια λύση στο πρόβλημα που έχω με το System Shock 2 και το AvP θα ήμουν ευγνώμων. Και τα δύο παιχνίδια μου λένε ότι η κάρτα γραφικών μου δεν έχει επαρκή μνήμη για να τρέξει το παιχνίδι. Έψαξα για κανένα patch αλλά δεν βρήκα κάτι. Έχω μια 6800gt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...