Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά ο λόγος που δεν επιλέχθηκα είναι επειδή πέρασαν πάνω από 3 χρόνια από τότε που πήρα πτυχίο

έπρεπε δηλαδή να είμαι αιώνια φοιτήτρια

δίκαιο

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι ένα από το κουλά της υπόθεσης και είναι και το πρώτο κριτήριο οπότε χάνεις σε κάθε ισοβαθμία.

Ειδικά για τους άντρες, αν πας στρατό μετά τη σχολή, στην ουσία πρέπει να σου κάτσουν όλα τέλεια για να έχεις μεταπτυχιακό και να πιάνεις και τα 30 μόρια. Άσε δε που πλέον οι περισσότερες σχολές παρέχουν προγράμματα πρακτικής, οπότε κάποιος που τελειώσε πρόσφατα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κάνει ήδη πρακτική και μάλιστα στο άμεσο παρελθόν.

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι ένα από το κουλά της υπόθεσης και είναι και το πρώτο κριτήριο οπότε χάνεις σε κάθε ισοβαθμία.

Ειδικά για τους άντρες, αν πας στρατό μετά τη σχολή, στην ουσία πρέπει να σου κάτσουν όλα τέλεια για να έχεις μεταπτυχιακό και να πιάνεις και τα 30 μόρια. Άσε δε που πλέον οι περισσότερες σχολές παρέχουν προγράμματα πρακτικής, οπότε κάποιος που τελειώσε πρόσφατα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κάνει ήδη πρακτική και μάλιστα στο άμεσο παρελθόν.

Μία από τα ίδια κι εγώ. Τελείωσα με την εξεταστική του Σεπτέμβρη του 2009 , ορκίστηκα τον Φλεβάρη του 2010 (το έγραφε και το πτυχίο) και πάνε τα δικαιολογητικά μου από το ΚΕΚ στο υπουργείο για δεύτερο έλεγχο. Κοινώς πάει η Επιταγή. Πήγα κι εγώ ένα χρόνο στρατό μετά το πτυχίο , μετά μεταπτυχιακό και έχασα τζάμπα μόρια. Τουλάχιστον ας μετρούσε ο χρόνος του τελευταίου πτυχίου! Ο,τι να 'ναι. 

Δημοσ.

κανένας...

Ακόμα περιμένουμε.

Ούτε με λεφτά της Ε.Ε δεν ξεκινάνε τα προγράμματα εδώ...

η πλάκα είναι ότι μέσω φίλου μου βρήκε μια άλλη δουλειά 3-4 φορές την εβδομάδα εποχική με ένσημα άλλα δεν πήγα γιατί θα σπάσει το σερί ανεργίας και το πρόγραμμα.

Μαύρα δεν δέχονταν γιατί μπορεί να χτύπαγα και να τους τράβαγα άσχημα.

Edit: Τουρισμού είμαι. 

Δημοσ.

εδω εμεις εχουμε υπογραψει στα κεκ και μαλλον την τριτη θα παω απο τη δουλεια που με βαλανε να υπογραψω και εκει, απο τα κεκ μου ειπανε οτι την πεμπτη θα ξεκινησουν τα πρωτα τμηματα

Δημοσ.

Κάτσε, δλδ πρώτα υπογράφεις με τα κεκ και μέτα με την επιχείρηση;

Και πως είσαι σίγουρος ότι όντως με αυτή την επιχείρηση θα κάνεις πρακτική; Μόνο από την "υπόσχεση"τους;

Πήγες για συνέντευξη πρώτα;

Δημοσ.

τα χαρτια σου εννοω στα κεκ που κανεις, τα δικαιολογητικα, σε παιρνουν μετα απο τα κεκ να σου που για την εταιρια και μετα παίρνεις στην εταιρια τηλ και σου λενε ξερω γω τα δικα τους τι εταιρια ειναι κλπ και μετα πας και υπογραφεις τη συμβαση στα κεκ και οταν παει στη εταιρια η συμβαση σε καλουν να περασεις για συνεντευξη

για αθηνα αυτα

και κατι ακομα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε παρουν στο αντικειμενο που εχεις επιλέξει, εμενα με πηραν σε τελειως ακυρη θεσει απο αυτα που ειχα διαλεξει και δεν ξερω και τα μαθηματα πανω σε τι θα ειναι

Δημοσ.

η πληρωμη ποτε θα γινεται μηνιαια η οτινανε;γνωριζει καποιος;;; επισης ποσες ωρες την ημερα και την εβδομαδα ειναι;;προβλεπω εκμεταλευση αγρια να πεφτει

Δημοσ.

Για τη θεωρια θα πληρωθουμε κανα μηνα μετα τη ληξη της. Το ιδιο και για τη πρακτικη. Οταν ολοκληρωθει και μεταααααα.

Για θεωρια λεει 6 ωρες/μερα μαξ.

Για πρακτική 7 ωρες/μερα μάξ.

Ολα αυτά απο εδώ: σελ 30 οι ώρες και σελ 48 οι πληρωμές

ΥΓ: για του τουρισμου ειναι αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...