Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

@grmaster2 To modular πως γίνεται να είναι πιο αθόρυβο; Το ίδιο με το άλλο είναι, απλά είναι semi modular..

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το τροφοδοτικό της υπογραφής μου και με έχει κουράσει ο θόρυβος του. Στην αρχή είχα άλλο κουτί και δεν με ενοχλούσε αλλά πλέον είναι το πιο θορυβώδες πράγμα στον υπολογιστή. Να μπω στη διαδικασία και να ψάξω να αλλάξω ανεμιστηράκι και να χαλάσω την εγγύηση μήπως και το διορθώσει αυτό και ξεμπερδέψω?

ή να πουλήσω όσο όσο? 

Λατρεύω την κάρτα γραφικών που όταν δεν έχει κάποιο  Load δεν έχει καθόλου κίνηση το ανεμιστηράκι, οπότε θα ήθελα και κάτι τέτοιο από το τροφοδοτικό(έχω διαβάσει ότι το κάνουν αυτό μέχρι το 40% της ισχύς τους κάποια μοντέλα) . Τι παίζει από τιμές γενικά σε κάτι που με τα ίδια Watt περίπου και αθόρυβο +10 χρόνια εγγύηση?   

Δημοσ.

Εφόσον είσαι σίγουρος 100% ότι ο θόρυβος προέρχεται από το τροφοδοτικό και εφόσον έχεις εγγύηση επικοινώνησε με το κατάστημα που το πήρες ή καλύτερα με την XFX.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Εφόσον είσαι σίγουρος 100% ότι ο θόρυβος προέρχεται από το τροφοδοτικό και εφόσον έχεις εγγύηση επικοινώνησε με το κατάστημα που το πήρες ή καλύτερα με την XFX.

Δεν είναι κάποιο πρόβλημα και ίσως είπα λάθος λέξη με το ¨θόρυβος" αλλά είναι απλά πολλά τα decibel για τα όρια μου αλλά μέσα στις προδιαγραφές του.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gmenex είπε

Δεν είναι κάποιο πρόβλημα και ίσως είπα λάθος λέξη με το ¨θόρυβος" αλλά είναι απλά πολλά τα decibel για τα όρια μου αλλά μέσα στις προδιαγραφές του.

Οι προδιαγραφές του ποιες είναι?

Δημοσ.
Στις 27/6/2019 στις 7:34 ΠΜ, TeMeTeRoN98 είπε

Γιατί σκέφτομαι στο πολύ βαθύ μέλλον να αγοράσω την 1660 ή μια 1070 αλλά

Αυτές έχουν ίδιες και μικρότερες ενεργειακές απαιτησεις. Την 1070 είχα μέχρι τον Δεκέμβρη, αλλά πριν τον περσινό Μάρτη είχα ένα xfx ts550. Δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. 

Δημοσ.

Και κλείνω, τελικά να καταλήξω σε ένα Seasonic Focus Plus 550 Gold ή σε αυτό που μου πρότειναν τα παιδιά της corsair txm 550 w 

Ευχαριστώ και για τις προηγούμενες απαντήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε το σαιτ που έβαλες ούτε η XFX γράφει για DB. Μάλιστα αναφέρει για ultra Quiet fan. Κάνε χρήση της εγγύησης για αντικατάσταση του fan ή αντικατάσταση του τροφοδοτικού.

• Like 2
Δημοσ.

προφανώς είναι αυτό

https://www.eteknix.com/xfx-pro-750w-xxx-edition-semi-modular-power-supply-review/9/

ο ανεμιστήρας είναι dbb

για να τον αλλάξεις θα πρέπει να βρεις έναν να φτάνει τουλάχιστον στα 2000rpm, να είναι 135mm και να γνωρίζεις σε τι τάση ξεκινάει ο ανεμιστήρας για να πάρεις ίδιον, είναι δύσκολο...

Δεν μας είπες όμως λεπτομέρειες, δουλεύει το ανεμιστηράκι στο max με το που ανοίγεις το pc? Όταν ζορίζεται? Από το pc που έχεις λογικά δεν θα ανεβαίνεις ποτέ πάνω από 300watt. Άρα βάση του review κακώς το ανεμιστηράκι δουλεύει στο max

Προτείνω email στην εταιρία για rma, αλλιώς άλλο τροφοδοτικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...