Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πονος εχει να κανει με την ολη φιλοσοφια του ταττου και οχι με μαζοχισμο. Κανεις ταττου οχι για ομορφια αλλά γιατι κατι σημαινει για σενα οποτε δενεσαι με το σχεδιο που θα κουβαλας στην υπολοιπη ζωη σου μεσω του πονου κλπ κλπ..

Ειδικα σε Αφρικη - Νεα Ζηλανδια ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια ενα ταττου.

Στορμ στη γαμπα δε νομιζω να καταλαβεις τπτ εκτος και αν δε ματωσει καταλαθος ο σχεδιαστης.

• Moderators
Δημοσ.

Γενικά είθισται να κάνεις το ταττού Aντρίκια. Σκέτο. Με αίμα δάκρια κι ιδρώτα.

Ο πονος εχει να κανει με την ολη φιλοσοφια του ταττου και οχι με μαζοχισμο. Κανεις ταττου οχι για ομορφια αλλά γιατι κατι σημαινει για σενα οποτε δενεσαι με το σχεδιο που θα κουβαλας στην υπολοιπη ζωη σου μεσω του πονου κλπ κλπ..

Ειδικα σε Αφρικη - Νεα Ζηλανδια ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια ενα ταττου.

Οκ got it :)

Δημοσ.

Νεοζηλανδός μου κανε το πρώτο! Μάορι τύπος.

Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ για τα σχεδια που κανουν στα προσωπα τους, το ταττου που κανουν οι ιθαγενεις γυναικες στη ΝΖ στα χειλη κλπ.. Αρκετα ενδιαφέρον και αρκετα επώδυνο.

Εδειχνε μια κοπελα που αποφάσισε να ακολουθησει την παραδοση και ενα ξάδελφο της που προσθεσε νεα συμβολα στο προσωπο του για να μοιραστουν τον πονο.. Ολη η οικογενεια ηταν στην "τελετη".

τετοια φάση (ασχημα μεν, ιεροτελεστια δε):

20081024_tows_beauty6_350x263.jpg

tameiti.jpg

Δημοσ.

Εσύ Χρήστο που θες πίσω το παλιό ΙνσόΝΜια, έχεις κάνει ή θες να κάνεις;;

Εχω καταλήξει πλεον στο σχεδιο και στον τατουατζη οποτε μεχρι το Μαρτιο θα εχει γίνει. Μου πηρε 3-4 χρονια σκεψης το σχεδιο-μήνυμα.

Επίσης έχω αρχίσει να συνηθίζω το νέο ινσομνια και σκεφτομαι να αλλάξω υπογραφή. :P

Πωπω μάγκα μου, στο κούτελο πρέπει να βλέπεις τον θεό Πόνα.

Εχω την αισθηση οτι στα χείλη πρεπει να πονα περισσότερο λόγω νευρων κλπ.

Δημοσ.

Επίσης έχω αρχίσει να συνηθίζω το νέο ινσομνια και σκεφτομαι να αλλάξω υπογραφή. :P

Ναι αλλά τα γράμματα εξακολουθούν να είναι ανάποδα.

Δημοσ.

1. Γάμησε άσχημα η εμπειρία

2. Θα επαναληφθεί

3. Ο πόνος δε μοιάζει με κανέναν άλλο γνωστό πόνο, είναι ξεχωριστός και μοναδικός

Δημοσ.

Επειδη προσωπικα μου αρεσουν τα συμβολα, θα προτεινα καποιο συμβολο που να σημαινει κατι για σενα (χαρακτηρα, wannabe, ιδεες κλπ). Αν καταληξεις στο γενικο πιστευω πως θα βρεις το ειδικο (τεχνοτροπια, χρωματα κλπ)

Τα αλλα δυο τι ειναι?

Παρεμπιπτοντως αυτο που ηθελα να κανω (προηγουμενη σελιδα) μου φανηκε εντελως ακυρο πανω μου ιδιαιτερα στο σημειο που θελω, οποτε εφτιαξα ενα αλλο κυρηκειο, μαυρο το οποιο μου φαινεται καλυτερο και λογικα μεσα στην αλλη εβδομαδα θα το κανω.

Επισης πηγα σε ενα studio το οποιο μου προτειναν (και μου φανηκε και αρκετα καλο οποτε θα καταληξω εκει λογικα) και ο τυπος με ρωτησε αν ειναι το πρωτο που θα κανω. Στην καταφαση μου ειπε πως θα μου βαλει λοιπον μια αλοιφη πριν, και καλα για τον πονο (ουτε καν το συζητησα αυτο καθως ειναι η τελευταια μου εγνοια). Ερωτηση (επειδη δεν σκεφτηκα να ρωτησω): wtf, ξυλοκαινη εννοουσε? Αυτο δεν ενδεικνυται, ή κανω λαθος?

Βασικά, εμένα στο 2ο tattoo. που είναι πίσω στο σβέρκο, πάνω στον σπόνδυλο. δε μου έβαλε τίποτα. Μόνο μου το πέρασε ,με λίγο καθαρό οινόπνευμα πριν κολλήσει το σχέδιο, για χτύπημα.

Απλά ο πόνος δεν υπήρχε.

Τρελός, μεγαλύτερος κ απο το 1ο, που πήγα τρίτη κ το χτύπησα κ τετάρτη ΞΑΝΑΠΗΓΑ για χτύπημα απο πάνω κ διόρθωση, γιατί μου το είχαν κάνει θεόστραβο.

Το καλό μας το barcode, μη χέσω.

Το πίσω, το έκανα στου Τζίμη. Καθαρότατος, λεπτομερέστατος, κ απλά θεός.

Το ένα είναι το σύμβολο του απειρου, κ το δεύτερο είναι το άστρο του Δαυίδ, που το κυκλώνει ο ουροβόρος όφις.

Δημοσ.

1. Γάμησε άσχημα η εμπειρία

2. Θα επαναληφθεί

3. Ο πόνος δε μοιάζει με κανέναν άλλο γνωστό πόνο, είναι ξεχωριστός και μοναδικός

Ναι μωρέ free!

Δημοσ.

Israeli Killers.

Fyi, το άστρο προυπήρχε, δε ξύπνησαν μια μέρα με οίστρο κ το έκαναν σύμβολο δικό τους.

http://go4tv.dyndns.tv/thelo/index.php?option=com_content&view=article&id=129:2010-12-28-06-13-59

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%8C%CF%86%CE%B9%CF%82

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...