dermitzos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Το ξέρω. Μια πλακίτσα δεν αντέχετε όμως!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Οσους γνωστους εχω στην Αθηνα και κανουν ταττου πανε εδω: http://www.myspace.com/lonistattoo δεν ξερω που κοντα ειναι ομως
insomniaK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 μα ούτε ένα να μη μου αρέσει από αυτά στις φωτογραφίες του...!!! βρήκα τουλάχιστον τον μαλάκα της Κάτιας που το παίζει και βασιλιάς τώρα... Edit: Μπραχάμι, έτσι εξηγείται η καγκουριά.
freedubus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 βρήκα τουλάχιστον τον μαλάκα της Κάτιας που το παίζει και βασιλιάς τώρα... Έκλασα, ευχαριστώ πολύ.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 μα ούτε ένα να μη μου αρέσει από αυτά στις φωτογραφίες του...!!! βρήκα τουλάχιστον τον μαλάκα της Κάτιας που το παίζει και βασιλιάς τώρα... Edit: Μπραχάμι, έτσι εξηγείται η καγκουριά. Αυτα που ειδα απο κοντα μ'αρεσαν, σχεδια στο σαιτ δεν κοιταξα ειναι η αληθεια. Πχοια ειναι κατια? Και πχοιος ο μαλακας; Τι ειναι το Μπραχαμι;
freedubus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσεις τους γνωστούς σου στην Αθήνα που χτυπάνε στο λώρη.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Γνωμη μου ειναι να μην επιλεξεις με βαση την αποσταση. Με βαση την καθαριοτητα, την δουλεια του artist, το "κλικ" που θα σου κανει το μερος κλπ ναι. Αλλα την αποσταση μαλλον οχι. Ειδικα αν θελεις κανενα περιεργο σχεδιο σιγουρα οχι. Εγω εχω παει στο Legend Tattoo στο Κερατσινι (αντιδιαμετρικα απο την περιοχη μου ) και μαλλον εκει βλεπω να το κανω τελικα, και στο eightball το οποιο αν και φημιζεται, δεν μου εκατσε καλα (καρα υποκειμενικο ε, δεν μπορω να το υποστηριξω ). Το σαββατο περναω και απο sake στο Χαλανδρι και καταληγω. Δεν το πολυλιωνω σε αλλα γιατι το σχεδιο ειναι αρκετα απλο χωρις λεπτομερεια οποτε περισσοτερο με ενδιαφερει ο χωρος τελικα παρα η ειδικευση του καλλιτεχνη στην χ τεχνοτροπια. Στο Αιγαλεω παντως εχω ακουσει για τον Sava που υποτιθεται κανει καλη δουλεια. Λοιπον.Την επομενη εβδομαδα θα κανω και εγω ενα τατοο.Οχι τιποτε μεγαλο.Που να παω?Αθηνα ειμαι.Κατι κοντα στο Αιγαλεω υπαρχει,αλλα καλο?Το θηριο δεν τα χτυπαει καλα αποτι μου ειπαν.Επιπλεον πριν το κανω,α χρειαστω να παω σε κανα γιατρο[εχω ακουσει οτι μερικοι δεν πρεπει να κανουν τατοο]? sent from my Galaxy S using IT
freedubus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ε κοίτα, σίγουρα με κάθε αλλαγή του δέρματος θα επηρεαστεί το τατού. Αλλά από την άλλη, πόσο μεγαλύτερο δηλαδή να γίνει το μπράτσο σου; Να πλακωθείς στα στεροειδή και τα αναβολικά και να γίνεις σβάρτσος; Να γίνεις 200 κιλά; Σε τέτοιες περιπτώσεις, σίγουρα θα αλλοιωθεί αρκετά το τατού σου. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις ενδοιασμούς, χτύπα το σε άλλο σημείο όπως ώμος, πλάτη που δεν επηρεάζεται και τόσο με τις μεγάλες αυξομοιώσεις βάρους. Αν έχεις βάλει στόχο να γίνεις μπιλντέρι και να γίνει το μπράτσο σου τεράστιο, καλύτερα να αναβάλλεις το τατού εκεί και να το κάνεις όταν πλέον θα έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα (δέστο και σαν ανταμοιβή για τον κόπο σου).
freedubus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αναλόγως το δέρμα σου σε εκείνο το σημείο. Όσο ελαστικότερο δέρμα έχεις, τόσο μεγαλύτερα περιθώρια για ξεχείλωμα έχει και τόσο μικρότερη αλλοίωση θα υποστεί το τατού. Δε νομίζω πάντως να έχεις πρόβλημα.
firebreath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αν κανεις τατου να το σκεφτεις καλα πρωτα και για μενα να το χτυπησεις σε σημειο που δεν φαινεται με κοντομανικο μπλουζακι.σε γενικεσ γραμμεσ οπου και να το κανεις πονας.εγω εχω 6 και θεωρω οτι ο μεγαλυτερος πονος ηταν στο στηθος. τωρα για μαγαζια αν και δεν ειμαι απο αθηνα τυχαινει να ξερω 2-3 πραγματακια.ο λωνης που σου ειπε καποιο παιδι ειναι φοβερος σε θεμα ταλεντου.πολυ καλο χερι και στο λεω με σιγουρια γιατι εχω δει και δουλειες του απο κοντα διοτι εχουν χτυπησει 2 φιλοι μου σε αυτον και επισης ειναι φοβερα καθαρος και σωστος.(εχω παει στο μαγαζι του για αυτο στο λεω) τωρα και το μεδουσα εχω ακουσει οτι ειναι καλο αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη στο θεμα
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον πλεον μπορω να εχω αποψη Ο πονος ηταν αδιαφορος. Βασικα ενοχληση θα ελεγα πως ηταν, περισσοτερο με ενοχλουσε ο ηχος του μηχανηματος παρα η δημιουργια του tattoo. Επισης επελεξα το Sake Tattoo Crew (ελπιζω να μην θεωρειται διαφημιση). Π ε ν τ α κ α θ α ρ ο περιβαλλον, τα παιδια ειναι πολυ πολυ εξυπηρετικα και γενικα στον χωρο νιωθεις ανετα. Βασικο για μενα. Εκει εχουν κανει και πολλοι αθλητες, Μπλανκο, Τσιριλο κλπ. Οχι πως αποτελει τρελο κριτηριο, αλλα δεν φανταζομαι πως θα πηγαιναν οπουδηποτε. Αυτα
freedubus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εκει εχουν κανει και πολλοι αθλητες, Μπλανκο, Τσιριλο κλπ. Οχι πως αποτελει τρελο κριτιριο, αλλα δεν φανταζομαι πως θα πηγαιναν οπουδηποτε. Γιατί όχι; Το τατού είναι έμπνευση, άρα οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει αρνητικό ή θετικό κριτήριο για τον καθένα μας. Εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιο στούντιο με χιπχόπ λάιφστάηλ π.χ. barcode, sake κι ας είχα ακούσει τα καλύτερα για τη δουλειά τους.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί όχι; Το τατού είναι έμπνευση, άρα οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει αρνητικό ή θετικό κριτήριο για τον καθένα μας. Εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιο στούντιο με χιπχόπ λάιφστάηλ π.χ. barcode, sake κι ας είχα ακούσει τα καλύτερα για τη δουλειά τους. Καλα ναι, εχεις ενα point. Ουτε εγω ειμαι της hip hop φασης, αλλα πραγματικα με κερδισε το συγκεκριμενο. Εχω και ορθογραφικο στο "κριτηριο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα