Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον.Την επομενη εβδομαδα θα κανω και εγω ενα τατοο.Οχι τιποτε μεγαλο.Που να παω?Αθηνα ειμαι.Κατι κοντα στο Αιγαλεω υπαρχει,αλλα καλο?Το θηριο δεν τα χτυπαει καλα αποτι μου ειπαν.Επιπλεον πριν το κανω,α χρειαστω να παω σε κανα γιατρο[εχω ακουσει οτι μερικοι δεν πρεπει να κανουν τατοο]?

Δημοσ.

μα ούτε ένα να μη μου αρέσει από αυτά στις φωτογραφίες του...!!!

βρήκα τουλάχιστον τον μαλάκα της Κάτιας που το παίζει και βασιλιάς τώρα...

l_bcb66538bc62461b9c13a501fb5ee695.jpg

Edit: Μπραχάμι, έτσι εξηγείται η καγκουριά.

Δημοσ.

μα ούτε ένα να μη μου αρέσει από αυτά στις φωτογραφίες του...!!!

βρήκα τουλάχιστον τον μαλάκα της Κάτιας που το παίζει και βασιλιάς τώρα...

l_bcb66538bc62461b9c13a501fb5ee695.jpg

Edit: Μπραχάμι, έτσι εξηγείται η καγκουριά.

Αυτα που ειδα απο κοντα μ'αρεσαν, σχεδια στο σαιτ δεν κοιταξα ειναι η αληθεια.

Πχοια ειναι κατια? Και πχοιος ο μαλακας; :-)

Τι ειναι το Μπραχαμι;

• Moderators
Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι να μην επιλεξεις με βαση την αποσταση. Με βαση την καθαριοτητα, την δουλεια του artist, το "κλικ" που θα σου κανει το μερος κλπ ναι. Αλλα την αποσταση μαλλον οχι. Ειδικα αν θελεις κανενα περιεργο σχεδιο σιγουρα οχι.

Εγω εχω παει στο Legend Tattoo στο Κερατσινι (αντιδιαμετρικα απο την περιοχη μου :P) και μαλλον εκει βλεπω να το κανω τελικα, και στο eightball το οποιο αν και φημιζεται, δεν μου εκατσε καλα (καρα υποκειμενικο ε, δεν μπορω να το υποστηριξω ).

Το σαββατο περναω και απο sake στο Χαλανδρι και καταληγω.

Δεν το πολυλιωνω σε αλλα γιατι το σχεδιο ειναι αρκετα απλο χωρις λεπτομερεια οποτε περισσοτερο με ενδιαφερει ο χωρος τελικα παρα η ειδικευση του καλλιτεχνη στην χ τεχνοτροπια.

Στο Αιγαλεω παντως εχω ακουσει για τον Sava που υποτιθεται κανει καλη δουλεια.

Λοιπον.Την επομενη εβδομαδα θα κανω και εγω ενα τατοο.Οχι τιποτε μεγαλο.Που να παω?Αθηνα ειμαι.Κατι κοντα στο Αιγαλεω υπαρχει,αλλα καλο?Το θηριο δεν τα χτυπαει καλα αποτι μου ειπαν.Επιπλεον πριν το κανω,α χρειαστω να παω σε κανα γιατρο[εχω ακουσει οτι μερικοι δεν πρεπει να κανουν τατοο]?

sent from my Galaxy S using IT

Δημοσ.

Οποτε που να παω?Κατι μεσα στην αθηνα καλο δεν υπαρχει?Δεν θελω τιποτα φοβερο,ουτε χρωματα θελω ,ενα ασπρομαυρο σχεδιακη θελω που θα ξεκινα απο το μεσο του ομου και θα καταληγει στο μεσου του μπρατσου στα πλαγια ομως.

Δημοσ.

Ωραιος.Επιπλεον μια ακοαμ ερωτηση.Εγω παω γυμναστηριο.Πες οτι κανω το τατοο τωρα.Αν το μπρατσο μου γινει μεγαλυτερο[λογω γυμαστικης σε συνδιασμο με περισσοτερα κιλα],θα εχω προβλημα με το τατοο[θα ξεχειλωσει?]?Ακουγετε λιγο αστεια η ερωτηση αλλα το εχω απορεια.

Δημοσ.

Ε κοίτα, σίγουρα με κάθε αλλαγή του δέρματος θα επηρεαστεί το τατού. Αλλά από την άλλη, πόσο μεγαλύτερο δηλαδή να γίνει το μπράτσο σου; Να πλακωθείς στα στεροειδή και τα αναβολικά και να γίνεις σβάρτσος; Να γίνεις 200 κιλά; Σε τέτοιες περιπτώσεις, σίγουρα θα αλλοιωθεί αρκετά το τατού σου. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις ενδοιασμούς, χτύπα το σε άλλο σημείο όπως ώμος, πλάτη που δεν επηρεάζεται και τόσο με τις μεγάλες αυξομοιώσεις βάρους. Αν έχεις βάλει στόχο να γίνεις μπιλντέρι και να γίνει το μπράτσο σου τεράστιο, καλύτερα να αναβάλλεις το τατού εκεί και να το κάνεις όταν πλέον θα έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα (δέστο και σαν ανταμοιβή για τον κόπο σου).

Δημοσ.

Οχι τετοιο πραμα ρε συ.Πχ να παρεις 5 κιλα και ταυτοχρονα να κανεις γυμναστικη.Θα μεγαλωσει στανταρ το μπρατσο σου οχι ομως παρα πολυ.Απλα θελω να μαθω ,αν αλλαξει λιγο το χερι σου θα ξεχειλωσει το τατοο ή μεχρι ενα σημειο δεν βλεπεις διαφορα στο τατοο?

Δημοσ.

Αναλόγως το δέρμα σου σε εκείνο το σημείο. Όσο ελαστικότερο δέρμα έχεις, τόσο μεγαλύτερα περιθώρια για ξεχείλωμα έχει και τόσο μικρότερη αλλοίωση θα υποστεί το τατού. Δε νομίζω πάντως να έχεις πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...