Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκεφτηκα και θεωρω οτι δεν θα εχω.Το τατοο θα το κανω μεση ομου με χεριου[στα πλαγια δηλαδη,το προφιλ δηλαδη του χεριου].Αμα μεγαλωσει κατι ,μεγαλωνει το 2κεφαλο και το τρικεφαλο,και το λιπος που θα παρεις σε εκεινο το σημειο[που θα μπει το τατοο] αν παρεις μονο 5-8 κιλα αλλα με γυμναστικη,λογικα θα ειναι ελαχιστο.Θα περασω μια βολτα απο εκει,θα ψαξω και αλλου και βλεπουμε.

Δημοσ.

αν κανεις τατου να το σκεφτεις καλα πρωτα και για μενα να το χτυπησεις σε σημειο που δεν φαινεται με κοντομανικο μπλουζακι.σε γενικεσ γραμμεσ οπου και να το κανεις πονας.εγω εχω 6 και θεωρω οτι ο μεγαλυτερος πονος ηταν στο στηθος.

τωρα για μαγαζια αν και δεν ειμαι απο αθηνα τυχαινει να ξερω 2-3 πραγματακια.ο λωνης που σου ειπε καποιο παιδι ειναι φοβερος σε θεμα ταλεντου.πολυ καλο χερι και στο λεω με σιγουρια γιατι εχω δει και δουλειες του απο κοντα διοτι εχουν χτυπησει 2 φιλοι μου σε αυτον και επισης ειναι φοβερα καθαρος και σωστος.(εχω παει στο μαγαζι του για αυτο στο λεω)

τωρα και το μεδουσα εχω ακουσει οτι ειναι καλο αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη στο θεμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον πλεον μπορω να εχω αποψη :)

Ο πονος ηταν αδιαφορος. Βασικα ενοχληση θα ελεγα πως ηταν, περισσοτερο με ενοχλουσε ο ηχος του μηχανηματος παρα η δημιουργια του tattoo.

Επισης επελεξα το Sake Tattoo Crew (ελπιζω να μην θεωρειται διαφημιση). Π ε ν τ α κ α θ α ρ ο περιβαλλον, τα παιδια ειναι πολυ πολυ εξυπηρετικα και γενικα στον χωρο νιωθεις ανετα. Βασικο για μενα. Εκει εχουν κανει και πολλοι αθλητες, Μπλανκο, Τσιριλο κλπ. Οχι πως αποτελει τρελο κριτηριο, αλλα δεν φανταζομαι πως θα πηγαιναν οπουδηποτε.

Αυτα :)

Δημοσ.

Εκει εχουν κανει και πολλοι αθλητες, Μπλανκο, Τσιριλο κλπ. Οχι πως αποτελει τρελο κριτιριο, αλλα δεν φανταζομαι πως θα πηγαιναν οπουδηποτε.

Γιατί όχι; Το τατού είναι έμπνευση, άρα οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει αρνητικό ή θετικό κριτήριο για τον καθένα μας. Εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιο στούντιο με χιπχόπ λάιφστάηλ π.χ. barcode, sake κι ας είχα ακούσει τα καλύτερα για τη δουλειά τους.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί όχι; Το τατού είναι έμπνευση, άρα οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει αρνητικό ή θετικό κριτήριο για τον καθένα μας. Εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιο στούντιο με χιπχόπ λάιφστάηλ π.χ. barcode, sake κι ας είχα ακούσει τα καλύτερα για τη δουλειά τους.

Καλα ναι, εχεις ενα point. Ουτε εγω ειμαι της hip hop φασης, αλλα πραγματικα με κερδισε το συγκεκριμενο. :)

Εχω και ορθογραφικο στο "κριτηριο" :P

Δημοσ.

μα καλα ειναι δυνατον να πηγε ανθρωπος να κανει σχεδιο αλογου σαν το "before" ??? .. και να πληρωσε κιολας??

lcb158a2ff1864dd8866c12.jpg

τουλαχιστον το "διορθωσε" :P

Δημοσ.

Διόλου απίθανο. Ξέρεις πόσοι κάνουν τατού σε ένα φίλο τους που "μαθαίνει" και αγόρασε και πιστόλι και μελάνια απ΄ το ebay και θα τους πάρει μόνο 20€ αντί για 150€ που ζήτησε ο επαγγελματίας και σιγά μη δώσουν τόσα;

Δημοσ.

ειναι πολυ αστειο ρε φιλε! κοιτα το αλογο! χαχαχαχα το βλεπω και λιωνω! φανταζομαι το βλεμμα του ατομου που το εκανε οταν το ειδε τελειωμενο! χχαχα

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον seriously υπαρχει ενα στουντιο κοντα μου, το οποιο κανει σχεδια τοσο artistic οσο το Αλογο πριν. Σε εναν μαλιστα ειχε σχεδιασει τον Scorpion απο το MK και ειναι πραγματικα να κλαις. Και εχει και την δουλεια του στο site του. Δεν ποσταρω λινκ για προφανεις λογους (αν και στο κατω κατω υποκειμενικη ειναι η ποιοτητα καθε σχεδιου), αλλα οποιος θελει ας μου πει, καθαρα για τον χαβαλε.

Παντως αυτο που λεει ο freed ειναι απαραδεκτο, απορω πραγματικα με την ανθρωπινη βλακεια και τα ρισκα που παιρνει καποιος χρησιμοποιοντας την...

@Εstelle Ευχαριστω :D

• Moderators
Δημοσ.

Ποσο λογικο ειναι να ξεφλουδιζει οταν του βαζω bepanthol? Εννοω ξερω υποτιθεται πως δεν πρεπει να το σκαλιζεις μονος σου και να το αφηνεις να ξεφλουδιζει μονο του, αλλα σημερα το πρωι που εβαλα εφυγε λιγακι, εξαιτιας της επαλειψης υποθετω. Ηταν να φυγει, αλλα μαλλον το βοηθησα με την κρεμα. Gurus?

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό. Μην αγχώνεσαι.

Cool, αυτο υπεθεσα, αλλα noobας βλεπεις. Τhanks για την επιβεβαιωση :)

Παντως η περιποιηση ειναι το πιο boring part τελικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...