xristina_le Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ωραια ειναι τα ρημάδια τα tattoo, αλλα με το που τελειώσεις ενα σκέφτεσαι για το αλλο. ναι εξασκουν τον εγκεφαλο
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εσύ πότε λες να χτυπήσεις κανένα Χριστίνα;;;;
xristina_le Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εσύ πότε λες να χτυπήσεις κανένα Χριστίνα;;;; Εγω δεν κανω αλλα γεμισα
Sarandis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ωραια ειναι τα ρημάδια τα tattoo, αλλα με το που τελειώσεις ενα σκέφτεσαι για το αλλο. Λιγο πιο ρεαλιστικα, μολις στρωσει το ενα σκεφτεσαι για το αλλο.
xristina_le Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Λιγο πιο ρεαλιστικα, μολις στρωσει το ενα σκεφτεσαι για το αλλο. Μπορεί να σκέφτεσαι και παράλληλα ενώ στρώνει
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 για το χιόνι λέμε ή για τον τραχανά;
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Γιατι το σχεδιο που μου αρεσει ειναι κοινοτυπο γαμωτο!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 θελω να κανω τατουαζ μια πατατα επειδη την λατρευω ε? Ειναι ωραιες οι ατιμες... δεν κάνεις μια τηγανιά καλύτερα; στη γάμπα
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 οχι η πατατα δεν θα ειναι το πρωτο τατουαζ. O ουροβορος ειναι το σχεδιο που μου αρεσει λογω της σημασιας του (redescovering yourself)
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 γάμα τις νιουεϊτζήλες και κάνε κάτι κλασικό: μια άγκυρα ή ένα ποδήλατο
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μια καρδουλα που θα λεει I love my mom θα κανω τοτες
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 O ουροβορος είναι φοβερό σύμβολο. Όσο κοινό και αν σου φαίνεται, αν σου αρέσει κάνε το. Στο κάτω κάτω είναι αυτό που συμβολίζει που έχει σημασία. Επίσης μπορείς κάλλιστα να το κάνεις κάπως πιο περίεργο και διαφορετικό αν θέλεις. Εγώ έχω κάνει το κηρύκειο και έβαλα τον κολλητό μου που είναι γραφίστας να μου κάνει ένα μιξ τριών διαφορετικών απεικονίσεων του ίδιου συμβόλου και το αποτέλεσμα βγήκε πολύ όμορφο και μοναδικό..
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ακομη και το πιο απλο που θα δω online μου αρεσει.
ΚΘΟΥΛΧΟΥ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 O ουροβορος ειναι το σχεδιο που μου αρεσει λογω της σημασιας του (redescovering yourself) Rediscovering yourself ή eating yourself after you've eaten everything else ; μοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα