Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εχω κανει εναν ηλιο στο μπρατσο.το εκανα περιπου πριν απο 10 χρονια και δεν το εχω μετανιωσει καθολου.καθε αλλο το βλεπω και το γουσταρω.το θεμα τωρα ειναι πως αποφασισα να κανω και αλλο ενα και δεν μπορω να αποφασισω σε ποιο τατοο στουντιο  να παω.για ριχτε καμια ιδεα?

Εξαρταται που εισαι. Για Αθηνα προσωπικα προτεινω το Sake Tattoo στο Χαλανδρι. Δεν ειναι απο τους φθηνοτερους, αλλα ειναι απο τα καθαροτερα που εχω δει. Βεβαια αναμενομενο ειναι πως ο καθενας θα σου προτεινει αυτο/α που εχει κανει και ο ιδιος, οποτε πες και τι στυλ tattoo θελεις για να πας και σε καποιον που ειδικευεται στο συγκεκριμενο. Πχ το Sake εχει περισσοτερο ψηφιακοστυλ. Αν και αυτο που ειχα κανει εγω το οποιο ηταν σχετικα απλο μια χαρα το εκανε :)

Δημοσ.

και το θηριο εχει πολυ συγχρονα μαγαζια και απο καθαριοτητα ειναι σουπερ.απο tatoo artists δεν ξερω τι λεει καθως απ'οτι ειδα δεν ειναι εξιδικευμενοι στα τατου.ο ενας ειναι γραφιστας,ο αλλος ειναι ειδικος στην ανακαινηση κτιριων και ειναι και μια κοπελα η οποια μου διαφευγει τωρα.μαλλον με βλεπω για κορυδαλλο πισω απο τις φυλακες.ειναι πολλα χρονια και εχουν κανει καλες δουλειες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους εχω παρει αποφαση εδω και καιρο να κανω ενα τατουαζ μικρο arsenal στην πλατη πολυ μικρο ομως.Θελω να ρωτησω τις επιπτώσεις που μπορει να εχει...οντως μπορει να σου δημιουργησει προβληματα στο δερμα μελανωμα και τετοια?μετα που θα κανει το τατου εκει που θα το κανω θελει καποια φροντιδα?μπορει να δημιουργησει προβληματα?

Δημοσ.

Αν κ υπαρχει σχετικο thread θα σου απαντησω εδω.Καρκινοι μελανωματα κ οτι αλλη τρελα ειχαν σκεφτει για να μην κανουμε ταττουαζ δεν υπαρχουν.Θα διαλεξεις ενα σωστο στουντιο αρχικα κ απο κει κ περα ολα θα στα πει ο ταττουατζης.Θελει καποια φροντιδα για 2-3 βδομαδες.Θα σου προτινω να βιαστεις πριν μπουν για τα καλα οι ζεστες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους εχω παρει αποφαση εδω και καιρο να κανω ενα τατουαζ μικρο arsenal στην πλατη πολυ μικρο ομως.Θελω να ρωτησω τις επιπτώσεις που μπορει να εχει...οντως μπορει να σου δημιουργησει προβληματα στο δερμα μελανωμα και τετοια?μετα που θα κανει το τατου εκει που θα το κανω θελει καποια φροντιδα?μπορει να δημιουργησει προβληματα?

θα κάνεις ένα τατουάζ το οποίο θα έχεις μια ζωή, και θα κάνεις τατού άρσεναλ? ΟΚ είσαι πορωμένος, γουσταρεις τρελά κλπ Είσαι όμως 20. Σε 10 χρόνια το πιο πιθανό θα είναι να μην σου λέει τίποτα... μιας και αλλάζουν οι προτεραιότητες στη ζωη μας.

Δεν το σκέφτεσαι λιιιιιιιγο καλύτερα?

• Like 1
Δημοσ.

ξερεις τι το ηθελα και στα 18μου και σκεφτηκα το ιδιο που μου λες τωρα.Ομως μετα απο λιγο καιρο μου περασε τωρα ομωςμουξαναηρθε γιαυτο το τωρα λεω μηπως οντως το θελω πραγματικα?:) ουτως η αλλως μια λεξη θα ειναι στον ωμο πολυ μικρη οσο και το μικρο μας δαχτυλακι .

Δημοσ.

Τατουαζ Αρσεναλ; Θυμαμαι φαση σε παραλια πριν 2 χρονια εναν τυπα με τατουας τον δικεφαλο αετο της ΑΕΚ. Τον πετυχαν κατι Βαζελοι και τον πλακωσαν στον ξυλο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...