Προς το περιεχόμενο

Ryse [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 718
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δλδ είναι ο ορισμός play-graphics

Ryse can stand toe-to-toe with Guerrilla's PS4 game, and it ought to silence a lot of sceptics of Xbox One's capabilities

.

Δημοσ.

Πότε κηδεύεται ο μακαρίτης; :D

εντάξει έκανε bam ότι κάπου εκεί θα πήγαινε αλλά για να είμαι δίκαιος το υπολόγιζα κάπου παραπάνω. Να ξέρεις μια σοβαρή λεπτομέρεια, για ένα παιχνίδι που δεν γράφει preview το eurogamer είναι αποδεδιγμένο 100% ότι είναι σίγουρα 6 και κάτω. Να με θυμιθείς, όταν βγάλει το review για το Zoo Tycoon θα είναι σίγουρα 7 και πάνω και ό λόγος είναι ότι μπήκαν στη διαδικασία να γράψουν preview (δλδ τους άρεσε)

Δημοσ.

Εμενα το παιχνιδι με εχει απογοητευσει διοτι το setting μου αρεσει παρα πολυ,απο οταν επαιζα rome total war ηθελα ενα τετοιο παιχνιδι.Τα λεγαμε αυτα που λενε οι reviewers και καποιοι μας χαρακτηριζαν τοτε...Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα παντα

Shacknews - 5/10
Eurogamer - 5/10
Polygon - 6/10
Joystiq - 2.5/5
Gamespot - 4/10
IGN - 6.8
Destructoid - 5/10
Videogamer.com - 6/10
EGNNow.com - 7.5/10
OXM.co.uk - 7/10
Kotaku - YES
Gamesradar - 3.5/5
GameInformer - 6/10
Rev3Games/Sessler - 2/5
MMGN - 6.5
Eurogamer.de: 7/10
Gameswelt - 7.5/10
Gamersglobal.de - 6.5/10
EveryEye.it - 7.5
Venturebeat: 86/100
Eurogamer.it: 7/10
Gametrailers - 7/10
Metro.co.uk - 3/10
CVG - 5/10
T3.com - 3/5

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει έκανε bam ότι κάπου εκεί θα πήγαινε αλλά για να είμαι δίκαιος το υπολόγιζα κάπου παραπάνω. Να ξέρεις μια σοβαρή λεπτομέρεια, για ένα παιχνίδι που δεν γράφει preview το eurogamer είναι αποδεδιγμένο 100% ότι είναι σίγουρα 6 και κάτω. Να με θυμιθείς, όταν βγάλει το review για το Zoo Tycoon θα είναι σίγουρα 7 και πάνω και ό λόγος είναι ότι μπήκαν στη διαδικασία να γράψουν preview (δλδ τους άρεσε)

Εγώ δεν το περίμενα τόσο χαμηλά πάντως.

Δημοσ.

Αναμενε θυμασαι που σου λεγα για σταθερες αξιες 2-3 σελιδες πιο πισω;

ενταξει δεν το εχω ουτε θα το παιξω αλλα απ οσο καταλαβα με οσα διαβασα το παιχνιδι ειναι για νοικιασμα το Σ/Κ να πεις wow στα γραφικα και να το παιξεις οσο δε παει. Μετα στο ραφακι :)

• Like 1
Δημοσ.

Αναμενε θυμασαι που σου λεγα για σταθερες αξιες 2-3 σελιδες πιο πισω;

ενταξει δεν το εχω ουτε θα το παιξω αλλα απ οσο καταλαβα με οσα διαβασα το παιχνιδι ειναι για νοικιασμα το Σ/Κ να πεις wow στα γραφικα και να το παιξεις οσο δε παει. Μετα στο ραφακι :)

ναι , οφείλω να παραδεχτώ ότι παρασύρθηκα και άλλαξα το order μου . Αλλά από την άλλη παρά να φάω ξαναζεσταμένα αυγά (COD:GHOST λέγεται) καλύτερα να θαυμάσω τα γραφικά του RYSE που ίσως να μην είναι και τόσο κακό game τελικά. Όταν περιμένεις το χειρότερο κάποια πράγματα θα σου κάνουν μια πιο θετική αίσθηση.

δεν έχεις και άδικο...αν και κάποιοι PC gamers μας παρουσίαζαν το Crysis σαν την επιτομή του gameplay

H CRYTEK είναι 100% προφανές ότι με το RYSE θέλει να μπάσει δυναμικά στον ανταγωνισμό και να πουλήσει πρώτη την μηχανή της, φαίνεται και στο κλείσιμο των video με το κλασσικό πλέον (achieved with cry engine). Αν αποφασίσουν κάποτε και φέρουν σεναριογράφους και programmers A κλάσης, ίσως να ανταγωνιστούν και σε επίπεδο gameplay την EPIC και την DICE.

Δημοσ.

Οταν τα έλεγα εγώ κάποιοι με έλεγαν hater και sony fanboy :P

Κρίμα, πάντως, γιατί έχει setting που δεν έχει κουράσει, και είναι όντως πολύ εντυπωσιακό οπτικά (αν είναι όμορφο δεν ξέρω, πρέπει να το δω να το παίζει κάποιος ή να το παίξω, επειδή και τα Crysis εντυπωσιακά ήταν, αλλά όμορφα δε θα τα έλεγα. Αδιάφορα ήταν τελείως σε επίπεδο art direction. Tech demos φτιάχνει κυρίως η Crytek.)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν φτιαχνει tech demos, τα crysis ειναι πολυ καλα παιχνιδια με καλη ιστορια και gameplay.. Ειδικα το crysis 1 ειναι παιχνιδαρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...