nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τις βάζεις στο Real FG% (ή πως το λένε τελοσπάντων), οπότε θα είναι αυτόματες και η ευστοχία θα βασίζεται στα πραγματικά στατιστικά του παίκτη. Αλλιώς μαθαίνεις να σουτάρεις Εννοείται ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικό στιλ, άρα θα πρέπει να μάθεις όλη την ομάδα σου. Γενικά πάντως η λογική είναι να αφήνεις το μοχλό ελάχιστα πριν η μπάλα φύγει από τα χέρια του παίκτη. Ξεκίνησα association με Bucks. Αυτή τη φορά 29 αγώνες και 5λεπτα, δεν την παθαίνω όπως πέρσι με τους 58 σε οκτάλεπτα, που μου πήρε 6+ μήνες να τελειώσω μια σεζόν. Χρησιμοποιώ τα sliders του fearwhatnow, με μοναδική αλλαγή το Contact shot που έβαλα στο 41 (από 37 που προτείνεται). Ήττα 10 πόντους στον πρώτο αγώνα από τους πελεκάνους αλλά προφανώς μαθαίνω την ομάδα ενώ είπα να ξεκινήσω με All Star και αν δω τα σκούρα (που σίγουρα θα τα δω, αφού οι Bucks είναι από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας) θα το γυρίσω σε Pro. Επιτέλους φέτος επανήλθε η επιλογή του Foul Out. Πέρσι δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε και βγαίναμε πάντα στα 6 φάουλ (δεν πα' να παίζαμε και τετράλεπτα). 1
maxdore217 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου δεν την βρήκα αυτήν την ρύθμιση στις ρυθμίσεις που έχει τώρα, παίζω καριέρα παίχτη δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και εκεί ( πάντως μετράνε οι βολές για τα καλά )
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Στο MyCareer δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζέψεις πόντους για να ανεβάσεις το free shot.
maxdore217 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Στο MyCareer δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζέψεις πόντους για να ανεβάσεις το free shot. Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό το ποσοστό του παίχτη είναι 70% αλλά οι βολές που βάζω είναι με το ζόρι 2/100.
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν γίνεται αυτό το πράγμα ρε συ. Και στην τύχη να το πατούσες, περισσότερες θα είχες βάλεις. Κάτι πάει στραβά εδώ.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό το ποσοστό του παίχτη είναι 70% αλλά οι βολές που βάζω είναι με το ζόρι 2/100. Διαλεξε αλλο στυλ σουτ. Επιλεξε καποιο που να μοιαζει με αυτο που εχεις εσυ στην πραγματικοτητα και θα μπορεσεις να εισαι πιο ευστοχος και απο τη γραμμη των φαουλ και γενικως στα σουτ σου στο παιχνιδι.
maxdore217 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τι να πω μπορεί να έχει κανένα θέμα η έκδοση αυτή ! που έχω ....δεν φταίει ο παίχτης γιατί χθες πήρα και το lebron james τα ίδια σκατ@ ήταν και αυτός.
tak_loyk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορούν να κάνουν όλοι λάθος ε; Κάποιο λάθος κάνεις εσύ με το release timing. 1
f1vettel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τι να πω μπορεί να έχει κανένα θέμα η έκδοση αυτή ! που έχω ....δεν φταίει ο παίχτης γιατί χθες πήρα και το lebron james τα ίδια σκατ@ ήταν και αυτός. Mαλλον δεν ξερεις να σουταρεις βολες
maxdore217 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορούν να κάνουν όλοι λάθος ε; Κάποιο λάθος κάνεις εσύ με το release timing. Εγώ πάλι αντιλαμβάνομαι ότι δεν διάβασες τι γράφω και ποστάρεις απλά για να ποστάρεις ( ποστ αυτού του είδους είναι άσε μην πω τι) δεν είπα πουθενά ότι λέτε ψέματα ή δεν ξέρετε να ρίξετε βολές ή ότι άλλο είπα απλά ότι έχω θέμα σε αυτό και αν ξέρει κάποιος να πει . Mαλλον δεν ξερεις να σουταρεις βολες μπορεί φίλε δεν είπα το αντίθετο απλά ρωτάω πώς ρίχνεις βολές ( π.χ. εγώ πατάω το Χ από το xbox χειριστήριο αλλά με όποιον τρόπο και να δοκίμασα είτε πατημένο όλη την ώρα είτε λίγο είτε διακεκομμένα ή μαζί με άλλο κουμπιά ή το αφήνω να ρίξει μόνο του ,το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ( όλες κουβά).
Chaos3X Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μήπως έχεις ανεβάσει το free throw difficulty άθελά σου; Αν όχι δοκιμάσε να το κατεβάσεις.
maxdore217 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν έχουμε και λέμε, στα settings του παιχνιδιού πάω στο presentation εκεί έχει τις εξής επιλογές : freethrow help :on freethrow routines :on και στο shot feedback :off όλες είναι προεπιλογές του παιχνιδιού ( αλλάξω κάτι ) ? O παίχτης έχει στο Current lvl: 69/92
tak_loyk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Βάλε shot feedback on και 8α καταλάβεις τι κάνεις λάθος.
maxdore217 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 τώρα μάλιστα αυτό είναι απάντηση! για να δούμε ... όπως είπα αρχικά έχω να παίξω από το '97 ( πάντως χαζομάρα να έχει προεπιλογή να ρίχνεις μόνος σου ) update ούτε αυτό δεν κάνει κάτι 0/2 με την μια ! μάλλον πάω να το ξανά πάρω από άλλο Θείο γιατί μπορεί να να έχει κανένα θέμα. στο επίπεδο δυσκολίας στις βολές έβαλα 0/100% και πάλι τίποτα.
tak_loyk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει θέμα το παιχνίδι στο ξαναλέω. Το shot feedback σου λέει όταν ρίχνεις τη βολή αν κάνεις κάτι λάθος. π.χ. Too early release (D+) Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πάτησες το shot stick αλλά το απελευθέρωσες πολύ νωρίς (άρα έπρεπε να το κρατήσεις λίγο περισσότερο πατημένο) Είναι θέμα εξάσκησης και rating του παίχτη. To difficulty μην το πειράξεις κατά τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα