Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14 [Consoles]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τότε άρχισε να ανεβάζεις -ελαφρώς- τα sliders. Αν πχ. το contact shot είναι 45, βάλτο 46-47 και δοκίμασε ξανά.

Δημοσ.

Με default sliders εγώ στο PC το παρατήρησα, λογικά και στις κονσόλες έτσι θα είναι. Επειδή μου αρέσει να παίζω με drives, μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος αυτό υπήρχε και στο 2k13. Φυσικά κάτι τέτοια δεν μας αγγίζουν, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσουμε στα αγγλικά. Η γλώσσα μας έχει πολύ ωραιότερα μπινελίκια από ένα απλό fuck, shit και τις λοιπές "κακές" λέξεις των αμερικάνων.

Για δοκιμάστε να πείτε στο Kinect: "Τι σφύριξε ρε παιδιά πάλι ο καραγκιόζης, ο κ...μπαράς, ο μπάσταρδος απόγονος του Καρούση που μας είχε σφάξει το '91 στο κλειστό, γαμ... την καταδίκη σου καταραμένε, θα σε πάρουν τέσσερις από εδώ μέσα ρε, δε θα φύγεις ζωντανός, αρχ... του κερατά" για να δούμε αν δώσει τεχνική ποινή :P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τον Καρούση είναι αρκετά βαρύ και ενδεχομένως να επισύρει τεχνική ποινή ακόμα και στο χόκεϋ επί χόρτου.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια γιατι δε μπορω να παιξω online με φιλους?συνεχεια server is not available μου γραφει σε xbox360

Εκει να πηξεις εσυ...

Δημοσ.

Παίζω association με Cavaliers , έχω record 8-21 μέχρι στιγμής (μη γελάτε :mad: ) σε all-star δυσκολία. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι στην οθόνη με το roster της ομάδας βλέπω πολλά κόκκινα βελάκια στους παίκτες μου. Που οφείλονται αυτά και τι μπορώ να κάνω για τα ξεφορτωθώ ? Συνολικά ρίχνουν αρκετά το rating της ομάδας.

Δημοσ.

Στο OS γινεται χαμος για τη Next-Gen εκδοση (πριν λιγους μηνες μερικοι εδω μεσα λεγαμε οτι θα ειναι μετρια, τελικα ειναι ακοκη χειροτερη). Η 2k πραγματικα τα θαλασσωσε καθως ολα τα game modes ειναι εντελως broken. Πρωτη φορα βλεπω τετοια οργισμενη αντιδραση των μελων του OS. Μερικοι ηδη προχωρησαν σε lawsuits. Μιλαμε μαλιστα για κορυφαια μελη του OS.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...