Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κουρσάκι έχει πολύ λεπτά λάστιχα 23-25 με μεγάλη πίεση που είναι σα πέτρα γι αυτό το ένιωθες σκληρό.

αν πάρεις μια ζάντα 28άρα (διάμετρος ζάντας) που να παίρνει λάστιχο πιο χοντρό 38-42 (πλάτος λάστιχου) θα είσαι μια χαρά.

επίσης μια πρόταση στο μπατζετ αυτό να δείς μεταχειρισμένα με αρχική τιμή καταλόγου 600

• Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει κανεις καποια πληροφορια για αυτο εδω το μοντελο ;  δε βρισκω κατι google 

250 το πουλαει.

Υπάρχει και αυτό το giant που είναι και στην πόλη μου.Είναι και αυτό παλιό μοντέλο και δεν βρίσκω πληροφορίες.Τα φώτα σας και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

F8EA129E-1FB8-451E-B5C4-44E023F656A5.png

Untitled.jpg

Επεξ/σία από Chocobo
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Πωλείται ένα Ideal Race Pro (από όσο έχω καταλάβει από τις φωτό πρέπει να είναι μοντέλο 2008) στα 350 Ευρώ. Πιστεύεται οτι αξίζει για την ηλικία του και τι να κοιτάξω αν είναι; Υπ'όψην, χρησιμοποιώ Ideal Comfort για βατούς χωματόδρομους με αργά γενικά περάσματα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 8:26 ΜΜ, Chocobo είπε

Ευχαριστω για τις προτασεις αν και ειναι λιγο εκτος budget.Στο Ηρακλειο που μενω εγω νομιζω χρειαζεται αναρτηση , οι δρομοι ειναι χαλια.

Σε ολη την Ελλαδα χρειαζεσαι αναρτησεις,απορω γιατι σου προτειναν ποδηλατο χωρις αναρτηση,για να διαλυθεις;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Σε ολη την Ελλαδα χρειαζεσαι αναρτησεις,απορω γιατι σου προτειναν ποδηλατο χωρις αναρτηση,για να διαλυθεις;

Μαλλον επειδη εγω το ζητησα :P 

Δεν εχεις αδικο αλλα στη δικη μου περιπτωση οχι δεν μου χρειαζεται η αναρτηση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Μαλλον επειδη εγω το ζητησα :P 

Δεν εχεις αδικο αλλα στη δικη μου περιπτωση οχι δεν μου χρειαζεται η αναρτηση.

Παω πασο τοτε..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, talibanakos είπε

Παω πασο τοτε..

Το σκεφτομουν για αναρτηση καθως ειχα κουρσακι και ηταν δυσκολο.Αλλα με λιγο πιο χοντρο λαστιχο εισαι οκ.Τωρα αναλογα και που πας.Εγω παω πολυ συγκεκριμενα δρομολογια.Βασικα ενα δρομολογιο , δουλεια οταν εχει καλο καιρο.

Για κατι αλλο δεν υπαρχει χρονος.

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zio10 είπε

Με ηλεκτρικά ασχολείται κανείς;

αγορασα ενα( xiaomi himo v1) για την γυναικα... και επειδη ηταν χειμωνας εως τωρα και πλεον εγκυος δεν μπορει να κανει... μου εχει μεινει με 55χλμ δοκιμασμενο μονο... αν δεν ειχα πραγματα να κουβαλαω για την δουλεια μου σιγουρα θα το δουλευα! ειναι ωραιο μπιχλιμπιδι και κανεις ευκολα διαδρομες (θεσσαλονικη που βρισκομαι)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, talibanakos είπε

Aν τις αναρτήσεις στην πόλη (σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας) τις θεωρείς αναγκαίες τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνεις ποδήλατο. Οι αναρτήσεις το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν -  άχρηστο - βάρος στο ποδήλατο και φυσικά αναφέρομαι σε όλα αυτά τα τύπου τρέκινγκ ή μάουντεν που έχουν κατακλύσει την αγορά και προορίζονται αποκλειστικά για αρχάριους ή αυτούς που κάνουν ποδήλατο περιστασιακά. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα φέρουν αναρτήσεις άχρηστες, χωρίς ρυθμίσεις ή κλείδωμα. Το μόνο λοιπόν που προφέρουν είναι βάρος και μια αέναη ταλάντωση η οποία κάθε άλλο παρά βοηθά τον ποδηλάτη να κρατήσει ρυθμό και βήμα μιας και μεγάλο μέρος της ενέργειας καταναλώνεται σε αυτή την ταλάντωση και δεν βγαίνει στον δρόμο.

Αυτός που το ποδήλατο το χρησιμοποιεί συχνά, για μετακινήσεις, προπόνηση και γενικά για να κάνει αποστάσεις δεν αγοράσει σε καμία περίπτωση ποδήλατο με ανάρτηση. Αγοράσει ποδήλατο με ξερό πιρούνι και μάλιστα από ατσαλάκι cro-mo. Το Cro-mo είναι το καλύτερο υλικό για χρήση σε δρόμο για αποστάσεις, φόρτωμα κλπ και είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στο βάρος και την  απορρόφηση κραδασμών του οδοστρώματος. Το αλουμίνιο είναι ελαφρύ αλλά ξερό, δεν απορροφά κραδασμούς γιαυτό πλέον προτιμάται σε αλουμινένιους σκελετούς να τοποθετείται carbon ή cro-mo πιρούνι. Μπορώ να το αναλύσω και άλλο αλλά δεν υπάρχει λόγος να κουράζω.

Επομένως, αν κάποιος σκέφτεται να πάρει ένα ποδήλατο για να το χρησιμοποιεί για μετακινήσεις, να πάρει κάποιο με ξερό πιρούνι και μάλιστα ατσάλινο. Κάποιο που μου έρχεται στο μυαλό και είναι τίμιο απο Ελλάδα είναι το Kona dew και το ideal cityrun. Υπάρχουν και άλλες οικονομικές μάρκες πολύ τίμιων ποδηλάτων που καλύπτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σε καταστήματα στο εξωτερικό όπου παίζουν κατά καιρούς πολύ καλές προσφορές. Εγώ όλα μου σχεδόν τα ποδήλατα τα αγόρασα σε sales από το εξωτερικό. Καταστήματα που μπορείτε να κοιτάξετε για ποδήλατα που στέλνουν Ελλάδα είναι chainreactioncycles, wiggle, evancycles κλπ. Για αξεσουάρ, ρούχα και εξαρτήματα οneone, planet-x, rose, bikecomponents. 

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Με ηλεκτρικά ασχολείται κανείς;

Tα ηλεκτρικά είναι γιαλαντζί ποδήλατα και αυτοί που τα καβαλάνε γιαλαντζί ποδηλάτες. Επομένως όχι δεν ξέρουμε από ηλεκτρικά ποδήλατα οι ... ποδηλάτες! ;) :D 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Aν τις αναρτήσεις στην πόλη (σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας) τις θεωρείς αναγκαίες τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνεις ποδήλατο. Οι αναρτήσεις το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν -  άχρηστο - βάρος στο ποδήλατο και φυσικά αναφέρομαι σε όλα αυτά τα τύπου τρέκινγκ ή μάουντεν που έχουν κατακλύσει την αγορά και προορίζονται αποκλειστικά για αρχάριους ή αυτούς που κάνουν ποδήλατο περιστασιακά. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα φέρουν αναρτήσεις άχρηστες, χωρίς ρυθμίσεις ή κλείδωμα. Το μόνο λοιπόν που προφέρουν είναι βάρος και μια αέναη ταλάντωση η οποία κάθε άλλο παρά βοηθά τον ποδηλάτη να κρατήσει ρυθμό και βήμα μιας και μεγάλο μέρος της ενέργειας καταναλώνεται σε αυτή την ταλάντωση και δεν βγαίνει στον δρόμο.

Αυτός που το ποδήλατο το χρησιμοποιεί συχνά, για μετακινήσεις, προπόνηση και γενικά για να κάνει αποστάσεις δεν αγοράσει σε καμία περίπτωση ποδήλατο με ανάρτηση. Αγοράσει ποδήλατο με ξερό πιρούνι και μάλιστα από ατσαλάκι cro-mo. Το Cro-mo είναι το καλύτερο υλικό για χρήση σε δρόμο για αποστάσεις, φόρτωμα κλπ και είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στο βάρος και την  απορρόφηση κραδασμών του οδοστρώματος. Το αλουμίνιο είναι ελαφρύ αλλά ξερό, δεν απορροφά κραδασμούς γιαυτό πλέον προτιμάται σε αλουμινένιους σκελετούς να τοποθετείται carbon ή cro-mo πιρούνι. Μπορώ να το αναλύσω και άλλο αλλά δεν υπάρχει λόγος να κουράζω.

Επομένως, αν κάποιος σκέφτεται να πάρει ένα ποδήλατο για να το χρησιμοποιεί για μετακινήσεις, να πάρει κάποιο με ξερό πιρούνι και μάλιστα ατσάλινο. Κάποιο που μου έρχεται στο μυαλό και είναι τίμιο απο Ελλάδα είναι το Kona dew και το ideal cityrun. Υπάρχουν και άλλες οικονομικές μάρκες πολύ τίμιων ποδηλάτων που καλύπτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σε καταστήματα στο εξωτερικό όπου παίζουν κατά καιρούς πολύ καλές προσφορές. Εγώ όλα μου σχεδόν τα ποδήλατα τα αγόρασα σε sales από το εξωτερικό. Καταστήματα που μπορείτε να κοιτάξετε για ποδήλατα που στέλνουν Ελλάδα είναι chainreactioncycles, wiggle, evancycles κλπ. Για αξεσουάρ, ρούχα και εξαρτήματα οneone, planet-x, rose, bikecomponents. 

Tα ηλεκτρικά είναι γιαλαντζί ποδήλατα και αυτοί που τα καβαλάνε γιαλαντζί ποδηλάτες. Επομένως όχι δεν ξέρουμε από ηλεκτρικά ποδήλατα οι ... ποδηλάτες! ;) :D 

Οκ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο να το παίξω ποδηλάτης να σου πω την αλήθεια. Απλά θέλω ένα μέσο να κάνω μια απόσταση περίπου 5+5 χιλιόμετρα και έχω καταλήξει ότι το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...