Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχουν εξαντληθεί, όχι ότι είχε μεγάλη ποικιλία. 😁

Επεξ/σία από vag2825
Δημοσ.

Λόγω της καραντίνας και το κλείσιμο των γυμναστηριων εχουν εξαντληθεί απο την αγορά ολα τα best seller ποδήλατα. Πλέον τα καταστήματα προσπαθούν να ξεφορτωθουν ότι σαβούρα τους εχει μείνει.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πήγαμε από 14αρι σε 20αρι στο παιδικό ποδήλατο, οπότε η μεταφορά μέσα στο αμάξι μας χαιρέτισε.

Ψάχνω να βρω βάση ποδηλάτου πορτ-μπαγκάζ για το focus της φωτογραφίας (ακριβώς με την ίδια αεροτομή)

Έχω δει ένα της mottez https://carshop.com.gr/schara-podilatou-port-mpagkaz-mottez-standard-bike-carrier-a025-made-in-france.html

και ένα άλλο της peruzzo https://kefalasbikes.gr/vaseis-sxares-autokinitou/1464-peruzzo-venezia-alu.html

Αλλά δεν είμαι σίγουρος για συμβατότητα. Έχετε κάποια συμβουλή;

focus.jpg.05a04733c2afc0882e3b1231ec082a5f.jpg

Δημοσ.
17 ώρες πριν, assos01 είπε

Λόγω της καραντίνας και το κλείσιμο των γυμναστηριων εχουν εξαντληθεί απο την αγορά ολα τα best seller ποδήλατα. Πλέον τα καταστήματα προσπαθούν να ξεφορτωθουν ότι σαβούρα τους εχει μείνει.

Έχεις δίκιο, στην παραλιακή του Ηρακλείου που παλιά έβλεπα κυρίως νέους να πηγαίνουν κάποια βόλτα με την παρέα τους, αυτές τις μέρες βλέπω άτομα όλων των ηλικιών με ποδήλατα. Νιώθω λες και μένω Βερολίνο και είναι όλοι με ποδήλατα. Ελπίζω μετά από την καραντίνα, οι Κρητικοί οδηγοί να μάθουν να σέβονται τον ποδηλάτη και να μην είναι τόσο επικίνδυνο να κάνεις ποδήλατο μέσα στην πόλη. Όσες φορές είχα πάει με ποδήλατο φίλου μου με περνούσαν αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα (μέσα στην πόλη).

Δημοσ.

Eχω ενα cube SL και στη τελευταια βολτα μου αρχισε να τριζει η πεταλιερα μου.Οποιο δισκο και να εχω,το τριξιμο δε σταματαει οσο κανω πεταλι..

Βαζω συχνα λιπαντικα και η συντηρηση ειναι αρκετα σχολαστικη(πλυσιματα/γρασαρισματα κτλ)..

Αν αφαιρεσω τη πεταλιερα,κανω καλο καθαρισμο και γρασαρισμα,θα στρωσει ή τσαμπα θα ταλαιπωρηθω?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nas91 είπε

Eχω ενα cube SL και στη τελευταια βολτα μου αρχισε να τριζει η πεταλιερα μου.Οποιο δισκο και να εχω,το τριξιμο δε σταματαει οσο κανω πεταλι..

Βαζω συχνα λιπαντικα και η συντηρηση ειναι αρκετα σχολαστικη(πλυσιματα/γρασαρισματα κτλ)..

Αν αφαιρεσω τη πεταλιερα,κανω καλο καθαρισμο και γρασαρισμα,θα στρωσει ή τσαμπα θα ταλαιπωρηθω?

Συχνά τριξιματα προέρχονται από τα πετάλια και οχι από την πεταλιερα.

Αν είναι από τα πετάλια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Βγάλε μία φωτό από την πεταλιερα σου

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nas91 είπε

Οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος παραπανω, αν εχεις κουμπωτα πεταλια, κανε ποδηλατο με το ενα ποδι υπο πιεση για να βρεις πιο πεταλι εχει το προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Συχνά τριξιματα προέρχονται από τα πετάλια και οχι από την πεταλιερα.

Αν είναι από τα πετάλια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Βγάλε μία φωτό από την πεταλιερα σου

H εργοστασιακη ειναι,απο cube aim sl 15'...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nas91 είπε

Τριξίματα προέρχονται και από την μεσαία τριβή...  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, wired_1 είπε

Τριξίματα προέρχονται και από την μεσαία τριβή...  

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός αναδιπλουμενου ποδηλάτου. Οι ανάγκες μου είναι, μικρές μετακινήσεις 5-7 χιλιομετρα απόσταση απο το σπίτι, καθώς και λίγη γυμναστική. Το budget μου είναι περίπου 250 ευρώ. 
Υπάρχει κάποια πρόταση?
Ευχαριστώ προκαταβολικα 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nas91 είπε

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?

Ξεκινά με καθάρισμα - γρασαρισμα πετάλια. Αν συνεχίζει τσέκαρε αν είναι καλά σφιγμένες οι βίδες στους δίσκους... ( δεν ξέρω αν έχεις 3πλο η μονό). Ριξε μια μάτια και στην κασέτα αν είναι καλα  σφιγμένη...  και κατέληξε στην μεσαία τριβή που είναι πιο ''δύσκολο'' να την αφαιρέσεις - καθαρίσεις - γρασαρεις.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, IceFrog είπε

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός αναδιπλουμενου ποδηλάτου. Οι ανάγκες μου είναι, μικρές μετακινήσεις 5-7 χιλιομετρα απόσταση απο το σπίτι, καθώς και λίγη γυμναστική. Το budget μου είναι περίπου 250 ευρώ. 
Υπάρχει κάποια πρόταση?
Ευχαριστώ προκαταβολικα 

οριακά βρίσκεις κάποιο με 250 , θα πας σε 2-3 ποδηλατάδικα θα ζητήσεις κάποιο να ναι αλουμινίου , να χει καλούς τροχους ανάφερε το μπάτζετ και ρωτα αν υπάρχει κάποιο παλιό μοντέλο σε στοκ. 

Οχι με πίσω ανάρτηση , οχι με δισκόφρενα.

Σημαντικό ρώτα για το νούμερο σου μην πάρεις οτι του περισεύει. επίσσης σε πολλές μάρκες αλλαζουν τα νουμερα πχ σε ideal μπορει να θέλεις SMALL σε carrera Large (τυχαιες μάρκες και νουμερα)

Το νούμερο στο ποδήλατο ειναι πολυ σημαντικό , θα επιμένεις και θα ρωτας ειναι οκ για το υψος μου αυτο?ψαξτο και στο νετ οταν γυρίσεις και αποφασίζεις.

Οχι ποδήλατο απο πολυκαταστήματα κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...