dpolal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, evoracing είπε 1,83 έχω ύψος οπότε νομίζω 58 θέλω? Σε αυτά τα λεφτά το Ideal Intempo δεν ειναι καλό ; H κάθε εταιρεία έχει ελαφρώς διαφορετικό μεγεθολόγιο, πρέπει να το ψάξεις. Αυτό φαίνεται πολύ καλή περίπτωση: https://www.car.gr/34221773?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia
kaykis27 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα, το ποδήλατο που έχω διαθέτει ταχύτητες shimano alivio όπως γράφει επάνω και στο οπίσθιο ντεραγιε. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να αλλάξω τις ταχύτητες και να βάλω ένα άλλο μοντέλο της shimano;
dpolal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, kaykis27 είπε Καλησπέρα στην παρέα, το ποδήλατο που έχω διαθέτει ταχύτητες shimano alivio όπως γράφει επάνω και στο οπίσθιο ντεραγιε. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να αλλάξω τις ταχύτητες και να βάλω ένα άλλο μοντέλο της shimano; Μην μπείς στην διαδικασία, τσάμπα έξοδα. Αν το ποδήλατο σου είναι κάποιο σχετικά φθηνό trekking ή εισαγωγικό βουνού δεν αξίζει τον κόπο.
kaykis27 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, dpolal είπε Μην μπείς στην διαδικασία, τσάμπα έξοδα. Αν το ποδήλατο σου είναι κάποιο σχετικά φθηνό trekking ή εισαγωγικό βουνού δεν αξίζει τον κόπο. Οκ, σε ευχαριστώ! Απλά σκεφτόμουν την αλλαγή επειδή δεν δουλεύει και πολύ καλά το σασμάν του. Θα κοιτάξω αν διορθώνεται καθόλου, με κάποιο σέρβις..
evoracing Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dpolal είπε H κάθε εταιρεία έχει ελαφρώς διαφορετικό μεγεθολόγιο, πρέπει να το ψάξεις. Αυτό φαίνεται πολύ καλή περίπτωση: https://www.car.gr/34221773?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia Το ducati είναι καλό; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από evoracing
dpolal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, evoracing είπε Το ducati είναι καλό; Του έχει βάλει μερικά πολύ καλά περιφερειακά ο ιδιοκτήτης του αλλά ο σκελετός δεν είναι τίποτα σούπερ γουάου και μόνο στο όνομα είναι ducati, δεν έχει άλλη σχέση με την φίρμα. Επίσης δεν αναφέρει το μέγεθος αν και από τον λαιμό μπροστά το κόβω για πολύ μικρό για σένα. Σύμφωνα με το ύψος σου είσαι για L ή M/L ανάλογα την μάρκα. Σε σχέση με το GIANT του 16' είναι περίπου τα ίδια, το άλλο giant του 2010 άστω καλύτερα. Μείνε με ότι πρότεινα.
evoracing Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, dpolal είπε Του έχει βάλει μερικά πολύ καλά περιφερειακά ο ιδιοκτήτης του αλλά ο σκελετός δεν είναι τίποτα σούπερ γουάου και μόνο στο όνομα είναι ducati, δεν έχει άλλη σχέση με την φίρμα. Επίσης δεν αναφέρει το μέγεθος αν και από τον λαιμό μπροστά το κόβω για πολύ μικρό για σένα. Σύμφωνα με το ύψος σου είσαι για L ή M/L ανάλογα την μάρκα. Σε σχέση με το GIANT του 16' είναι περίπου τα ίδια, το άλλο giant του 2010 άστω καλύτερα. Μείνε με ότι πρότεινα. Το Giant κατά πάσα πιθανότητα έχει φύγει ήδη.. θα παρω πάλι Παρασκευή αλλά δεν το κόβω
dpolal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, evoracing είπε Το Giant κατά πάσα πιθανότητα έχει φύγει ήδη.. θα παρω πάλι Παρασκευή αλλά δεν το κόβω Από τη στιγμή που έχει το κινητό του ο άνθρωπος μπορείς να τον καλέσεις και τώρα. Το δίνει αρκετά φθηνά πάντως.
evoracing Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Από τη στιγμή που έχει το κινητό του ο άνθρωπος μπορείς να τον καλέσεις και τώρα. Το δίνει αρκετά φθηνά πάντως. Απάντησε αλλά μου λέει ότι έχει κανονίσει να το δει ένας στην περιοχή του κοντά.
evoracing Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Στις 23/12/2020 στις 7:24 ΜΜ, dpolal είπε Του έχει βάλει μερικά πολύ καλά περιφερειακά ο ιδιοκτήτης του αλλά ο σκελετός δεν είναι τίποτα σούπερ γουάου και μόνο στο όνομα είναι ducati, δεν έχει άλλη σχέση με την φίρμα. Επίσης δεν αναφέρει το μέγεθος αν και από τον λαιμό μπροστά το κόβω για πολύ μικρό για σένα. Σύμφωνα με το ύψος σου είσαι για L ή M/L ανάλογα την μάρκα. Σε σχέση με το GIANT του 16' είναι περίπου τα ίδια, το άλλο giant του 2010 άστω καλύτερα. Μείνε με ότι πρότεινα. Το μέγεθός του είναι 55cm. Ξέρουμε αν κάνει? δεν έχω καταφέρει να βρω πίνακα της ducati
janus5555 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 καλημέρα, καλή χρονιά! πείτε μου παρακαλώ, αυτά τα πετάλια είναι κατάλληλα για ποδηλατικά παπούτσια; https://www.dropbox.com/s/ni3c6mzp4b4kcl4/IMG_0583.JPG?dl=0
dpolal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, janus5555 είπε καλημέρα, καλή χρονιά! πείτε μου παρακαλώ, αυτά τα πετάλια είναι κατάλληλα για ποδηλατικά παπούτσια; https://www.dropbox.com/s/ni3c6mzp4b4kcl4/IMG_0583.JPG?dl=0 Aυτά είναι παλαιού τύπου πετάλια με τις λεγόμενες δέστρες ή καλουπιέδες. Λουριά δηλαδή που πέρναγες μέσα το παπούτσι και το κρατούσαν σταθερό επάνω στο πετάλι. Δεν έχουν σχέση με τα σύγχρονα ποδηλατικά παπούτσια και δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο παπούτσι για να καβαλήσεις ποδήλατο με αυτά τα πετάλια. Θα τα δείς συνήθως σε παλιές κούρσες ή σε σύγχρονα φιξάκια που η συνεχής επαφή παπούτσι/πετάλι είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια του ποδηλάτη. Προφανώς δεν κάνουν για συνεχή σταμάτα/ξεκίνα αλλά αν τα συνηθίσεις είναι μια χαρά για να κάνεις ποδήλατο με νορμάλ αθλητικό παπούτσι ή παπούτσι για skaters τύπου VANS που φοράνε συνήθως σε ποδηλασία βουνού.
janus5555 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 @dpolal σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά είναι λίγο ανάποδο αυτό που ρωτάω. Έχω αυτα τα πετάλια στο ποδήλατο, κάνω κανονικά τις βόλτες μου με αθλητικά παπούτσια αλλά μόλις απέκτησα ποδηλατικά παπούτσια! δεν έχω πάρει ακόμα σχαράκια για να τα δοκιμάσω. Θέλω να ξέρω αν χρειάζεται να αλλάξω και πετάλια ώστε να ψάξω να τα παραγγείλω όλα μαζί..
dpolal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, janus5555 είπε @dpolal σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά είναι λίγο ανάποδο αυτό που ρωτάω. Έχω αυτα τα πετάλια στο ποδήλατο, κάνω κανονικά τις βόλτες μου με αθλητικά παπούτσια αλλά μόλις απέκτησα ποδηλατικά παπούτσια! δεν έχω πάρει ακόμα σχαράκια για να τα δοκιμάσω. Θέλω να ξέρω αν χρειάζεται να αλλάξω και πετάλια ώστε να ψάξω να τα παραγγείλω όλα μαζί.. Ποιά είναι τα παπούτσια που πήρες ;; Ή βάλε μία φωτό την σόλα τους να δώ τις τρύπες που έχει.
janus5555 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, dpolal είπε Ποιά είναι τα παπούτσια που πήρες ;; Ή βάλε μία φωτό την σόλα τους να δώ τις τρύπες που έχει. είναι με τρεις τρύπες.. "Three Bolt type"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα