Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοεις φανταζομαι οτι απλα θα παρω τα λεφτα μου πισω. Το θεμα ειναι οτι θα χασω το κινητο. Υπαρχει καποια επιλογη οπως στο aliexpress που να επεκτεινει την προστασια για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα?

Οχι 45 μερες και μετα "ο θεος μαζι σου".

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα, αν και δεν ειμαι σιγουρος για το αν θα εχει sd card

Για να βγαίνει με επιλογές σε GB σίγουρα όχι. Αλλά το 64GB λέει 191 ευρώ εεε θέλω να πιστεύω κάνα 250ρι στους resellers ίσως και λιγότερο, αφού 280 και κάτι έχουν τα θηρία (16GB βέβαια)

Δημοσ.

Εννοεις φανταζομαι οτι απλα θα παρω τα λεφτα μου πισω. Το θεμα ειναι οτι θα χασω το κινητο. Υπαρχει καποια επιλογη οπως στο aliexpress που να επεκτεινει την προστασια για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα?

Οχι 45 μερες και μετα "ο θεος μαζι σου".
Οποτε τι προτεινετε, να περιμενω να ερθει και ας χασω την προστασια η' να κανω dispute μια μερα πριν?
Δημοσ.

Την 43η-44η ημερα ανοιγεις claim στο paypal. Αν δεν εχει φτασει ως τοτε, θα δικαιωθεις αφου ακολουθησεις τις οδηγιες του paypal.

Οποτε τι προτεινετε, να περιμενω να ερθει και ας χασω την προστασια η' να κανω dispute μια μερα πριν?

Κάνεις ότι ακριβώς λέει ο Doctor. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Αν όσο προχωράει η υπόθεση, έρθει το κινητό, απλά ακυρώνεις το dispute και τέλος. Ο πωλητής σου δίνει όριο ημερών ως 1 μήνα. Αν του κάνει κόλπα το ταχυδρομείο που επέλεξε δεν φταις εσύ, ας αλλάξει εταιρεία ή ας χρεώνει μεταφορικά για κάτι καλύτερο.

Άλλωστε μη βιάζεσαι πρώτα πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή, μετά escalate να μπει το Paypal μεσάζων....θα φας 10-15 μέρες για να πάρεις φράγκα όπως και να έχει.

Το tracking number σίγουρα το έβαλες στη σωστή σελίδα?

Δημοσ.

οτι ειναι presale το χετε καταλαβει τα ιδια τους,ελεγα στο myphone

Δηλαδή επειδή είναι presale, δεν είναι πολύ καλή περίπτωση;

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι το Onda V989 Allwinner (από geekbuying) στα 160 € είναι καλή προσφορά για τα χαρακτηριστικά του;

Αν όχι, έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο (ή εξίσου καλό) σε τιμή έως τα 160 €;

Δημοσ.

Κάνεις ότι ακριβώς λέει ο Doctor. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Αν όσο προχωράει η υπόθεση, έρθει το κινητό, απλά ακυρώνεις το dispute και τέλος. Ο πωλητής σου δίνει όριο ημερών ως 1 μήνα. Αν του κάνει κόλπα το ταχυδρομείο που επέλεξε δεν φταις εσύ, ας αλλάξει εταιρεία ή ας χρεώνει μεταφορικά για κάτι καλύτερο.

Άλλωστε μη βιάζεσαι πρώτα πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή, μετά escalate να μπει το Paypal μεσάζων....θα φας 10-15 μέρες για να πάρεις φράγκα όπως και να έχει.

Το tracking number σίγουρα το έβαλες στη σωστή σελίδα?

Ναι σιγουρα, το εχω κανει πολλες φορές, απλά πάντα στο μήνα μπορούσα να το δω απο το σαιτ των ΕΛΤΑ. Τωρα απλά ταξιδεύει...  Anyway ευχαριστώ πολύ, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας.

Δημοσ.

Δηλαδή επειδή είναι presale, δεν είναι πολύ καλή περίπτωση;

Πολυ καλη περιπτωση θα ειναι οταν καποιος χρηστης το παρει στα χερια του ,το δουλεψει για καμια εβδομαδα και δουμε οτι ολα ειναι οκ ,μεχρι τοτε λεμε "κοιτα ρε τι βγαζουν οι ανθρωποι"   :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...