Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατο απο 5'' (4-4,7) με 2gb ram και 2sim τι προτεινεται?

Το Jiayu G4s με 4.7''  στα 180$,που εχει αποδειχτει εξαιρετικο.Ολιγον τουβλο αλλα με 3000mAh.Επισης το G5/G5s της ιδιας εταιρειας με 4.5'' αλλα πολυ ακριβο και με υποδεεστερα χαρακτηριστικα.Δεν υπαρχει κατι αλλο...

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αξιζει με χιλια, αρκει να μη σε ενοχλει το μεγεθος του. Το εχει ενας φιλος μου εδω και λιγους μηνες(3G εκδοση) και του πινει καθημερινα το αιμα. Δεν μασαει τιποτα. Στα 160 ευρω περιπου που κοστιζει δεν εχει αντιπαλο απο Ελλαδα.

Αν δε σου ειναι ακρως απαραιτητο το 4G, σκεψου και την 3G εκδοση με τον MTK6592 επεξεργαστη. Εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο γρηγορο απο την 4G εκδοση, μικρες διαφορες.

Πράγματι είναι πιο γρήγορη αλλά πλέον σε όλα τα μαγαζιά το έχουν πάει 190€ !!! Τι να πω μάλλον είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση

Δημοσ.

Έχω το ipad2 και πιστεύω οτι έχει ακόμα ψωμί. Είδα το talk 9x που προτείνεται απο πολλους εδώ και με έβαλε σε σκέψεις.

Αξίζει να αφήσω το ipad για αυτό ή θα το μετανιώσω;

Bump, μπορεί κάποια ψυχή να πει την άποψη του;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το ipad2 και πιστεύω οτι έχει ακόμα ψωμί.

Η δική μου άποψη είναι με bold. Κράτα το για όσο ακόμα κάνεις την δουλειά σου ή αν τρώγεσαι να πάρεις κάτι άλλο άστο για κανένα εξάμηνο να έχουν δοκιμαστεί οι τωρινές ναυαρχίδες ή να πάρεις ότι πιο καινούργιο έχει βγει τότε. Ο ρυθμός που βγαίνουν καινούργια μοντέλα είναι καταιγιστικός.

Επεξ/σία από SV1EOD
Δημοσ.

Αναδημοσιεύω πληροφορία που βρήκα από άλλο forum (myphone.gr) για το tablet Cube Talk 9X U65GT MT8392:

"παιδια βρηκα το cube talk 9x με 100 ευρωπουλα οποιος ενδιαφερετε..ας παραγγειλει.!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
http://www.aliexpress.com/...267476961.html", εδώ το link.

Ρώτησα εκεί μήπως έχουμε καμιά καλή πληροφόρηση για τον πωλητή, αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς ακόμα.

Πολύ φτηνό (σε σχέση με την μέση τιμή που ξεκινάει στα 150 € για το 16GB) για να είναι πραγματικό; Τι λέτε;
Ο πωλητής (Hewei) δεν έχει πολλές κριτικές και ενώ στο Transaction History & Feedback φαίνεται να έχει δώσει αρκετά (εκτός κι αν δεν είναι μόνο από αυτόν), κανένας αγοραστής δεν έχει δώσει feedback;confused.gif

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά το σκέφτομαι..και περιμένω κάποιον που ξέρει περισσότερα να μας δώσει τα φώτα του..

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω το λίγο μεν αλλά θετικό δε feedback που έχει είναι από φθηνές χαζομάρες που έχει πουλήσει (κάτι ρούχα για παιδιά 4 ευρώ κλπ). Ξαφνικά έβγαλε καμιά 10αριά τάμπλετ σε τιμή χώμα ο τυπάς! Τώρα τι παίζει ακριβώς δε μπορώ να ξέρω. Μάζεψε λίγο feedback για να ψαρώσει ο κόσμος και να κάνει παραγγελίες, να μαζέψει τα φράγκα και να εξαφανιστεί? Έκλεψε κανένα εργοστάσιο και τα ξεφορτώνεται? Ίσως απλά να προμοτάρει το μαγαζάκι του και να θέλει να μαζέψει σταθερή πελατεία. Λογικά τα λεφτά σου δεν τα χάνεις γιατί σε καλύπτει το Aliexpress αν δε πάρεις την παραγγελία σου σε 60 μέρες ή αν σου στείλουν άδειο κουτί. Όποιος θέλει από εκεί και πέρα ρισκάρει.

• Like 2
Δημοσ.

Αναδημοσιεύω πληροφορία που βρήκα από άλλο forum (myphone.gr) για το tablet Cube Talk 9X U65GT MT8392:

"παιδια βρηκα το cube talk 9x με 100 ευρωπουλα οποιος ενδιαφερετε..ας παραγγειλει.!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

http://www.aliexpress.com/...267476961.html", εδώ το link.

Ρώτησα εκεί μήπως έχουμε καμιά καλή πληροφόρηση για τον πωλητή, αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς ακόμα.

Πολύ φτηνό (σε σχέση με την μέση τιμή που ξεκινάει στα 150 € για το 16GB) για να είναι πραγματικό; Τι λέτε;

Ο πωλητής (Hewei) δεν έχει πολλές κριτικές και ενώ στο Transaction History & Feedback φαίνεται να έχει δώσει αρκετά (εκτός κι αν δεν είναι μόνο από αυτόν), κανένας αγοραστής δεν έχει δώσει feedback;confused.gif

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά το σκέφτομαι..και περιμένω κάποιον που ξέρει περισσότερα να μας δώσει τα φώτα τουΒλέπω

Βλέπω δράκο με κέρατα..

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπω δράκο με κέρατα..

Και εγώ τέτοιον βλέπω!!

Αλλά βλέπω και 3 θαρραλέους Έλληνες που το τσίμπησαν!!

Για να δούμε... 

Δημοσ.

Και εγώ τέτοιον βλέπω!!

Για να δούμε...

Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη..

Δημοσ.

Και εγώ τέτοιον βλέπω!!

Για να δούμε... 

Ναι αλλά αγόρασαν (κάποιο από τα 3 διαφορετικά bundle) με 226 $ δηλαδή με 180 € (αν λέμε τους ίδιους!).

Καμία σχέση με τα 138 € που κοστίζει το bundle 3 (το tablet μαζί με όλα τα εξτρά που μπορείς να πάρεις)!!!

Κάτι δεν πάει καλά..

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι με bold. Κράτα το για όσο ακόμα κάνεις την δουλειά σου ή αν τρώγεσαι να πάρεις κάτι άλλο άστο για κανένα εξάμηνο να έχουν δοκιμαστεί οι τωρινές ναυαρχίδες ή να πάρεις ότι πιο καινούργιο έχει βγει τότε. Ο ρυθμός που βγαίνουν καινούργια μοντέλα είναι καταιγιστικός.

Ευχαριστώ
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω κινέζικο κινητο, με τουλάχιστον 1g ram, μάξιμουμ οθόνη 4.7 (όχι 5άρα)

και πολύ βασικό: να έχει πολύ καλή υποστήριξη από developers δλδ να έχει το κατα δύναμην δοκιμαστεί αρκετά.

Τιμή γύρω στα 120 ευρώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω κινέζικο κινητο, με τουλάχιστον 1g ram, μάξιμουμ οθόνη 4.7 (όχι 5άρα)

και πολύ βασικό: να έχει πολύ καλή υποστήριξη από developers δλδ να έχει το κατα δύναμην δοκιμαστεί αρκετά.

Τιμή γύρω στα 120 ευρώ.

xiaomi hongmi 1s

από τις καλύτερες επιλογές

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...