Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα έκανα ποτέ, αλλά δεν με ενοχλεί κί όλας, βασικά δεν με νοιάζει καθόλου το θέμα. 

Πέρα από αυτό, όπως το θεωρώ απαράδεκτό να πηγαίνει κάποιος ντυμένος σε παραλίες γυμνιστών, θεωρώ εξίσου απαράδεκτο να κάνει κάποιος γυμνισμό σε παραλίες μη γυμνιστών.  Σε αυτήν την περίπτωση με νοιάζει.

• Like 2
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

άμα είμαι με παρέα βράδυ παραλία μπυρίτσες κ έτσι συχνά τα βγάζω μέσα στο νερό.. είναι πολύ καλή φάση... ( εκτός απο τον κάτασπρο ποπό μου που όταν βουτάω κάνει μπάμ σαν σιμαδούρα )....... αλλα γενικά είναι μία ανεξίγητα ωρέα αίσθηση....

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα έκανα ποτέ, αλλά δεν με ενοχλεί κί όλας, βασικά δεν με νοιάζει καθόλου το θέμα. 

Πέρα από αυτό, όπως το θεωρώ απαράδεκτό να πηγαίνει κάποιος ντυμένος σε παραλίες γυμνιστών, θεωρώ εξίσου απαράδεκτο να κάνει κάποιος γυμνισμό σε παραλίες μη γυμνιστών.  Σε αυτήν την περίπτωση με νοιάζει.

Υπάρχουν Άπειρες παραλίες που είναι μικτές. Και άμα έκανες ελεύθερο κάμπινγκ θα ήξερες οτι σε όλες τις παραλίες που "επιτρέπεται" κάνουν και γυμνισμό. Δηλαδή εγω που δεν τα βγάζω δεν μπορώ να ξαναπάω κατα την λογική σου;;; Επίσης έχεις δεί ποτέ ταμπέλα που να λέει οτι η παραλία είναι γυμνιστών;;; Εγω ποτέ. Και να έβλεπα όμως δεν δέχομαι την ύπαρξη παραλίων γυμνιστών, τι διακρίσεις είναι αυτές, αν είναι να τις χωρίσουμε όλες τις παραλίες, σε παραλίες καγκουριών, μαστουριών, ομοφυλόφιλων κτλ. (άσε που πάνε και στις καλύτερες και πιο απομονωμένες παραλίες)

Δημοσ.

Έλα τώρα, οι "σεσημασμένες" παραλίες γυμνιστών είναι γενικά γνωστές, γιατί έτσι τις θέλουν οι γυμνιστές, και καλά κάνουν αν με ρωτήσεις, γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος από λιγούρια που δεν έχουν καμία σχέση με τους γυμνιστές. Τόλμα όμως να πας ντυμένος.  Και για το ανάποδο, δεν μιλάμε για οπουδήποτε, αλλά με συγχωρείς κεντρική παραλία σε χωριό νησιου δεν πιάνεται (ούτε θα έπρεπε) ως μεικτή, ούτε προφανώς μιλάμε για ελεύθερο καμπινγκ όπου, ας το πούμε έτσι, αναλαμβάνεις τα ρίσκα σου.  Δεν είμαι κανένας ταλιμπάν αλλά δεν είναι τόσο απλό το θέμα με τον γυμνισμό, τύπου είμαστε όλοι μια οικογένεια.   

Δημοσ.

Seriously, κανείς δε σχολίασε αυτό;

έχει τύχει και με άντρες ανάλογες φάσεις (έπαιζε ο άλλος ρακέτες δίπλα στο κεφάλι μου, μόνο π!@#σκάμπιλο δεν μου έσκασε) που απλα με έκαναν να πάω να κάτσω αλλού.

Δημοσ.

εγώ που πήγα στις καβουρότρυπες μόνο 2 τσίτσιδους και μια τόπλες είδα

όλοι οι άλλοι φορούσαν μαγιό

όχι δεν θα έκανα.

Δημοσ.

Κάτσε

Πληρώνεις εισιτήριο για να πάς στην θάλασσα ;;;;

Όχι βέβαια! Το πρόβλημα είναι το εισιτήριο που δεν πληρώνουν οι εκατοντάδες τσαμπατζήδες, που μαζεύονται όπου κι αν το επιχειρήσω, προκειμένου να χαλβαδιάσουν for free τον περίφημο μεγαλέξαντρο τού deesnider...

...όχι και να μπαίνουμε μέσα, για το χατήρι τού κάθε άφραγκου σαλιάρη!

• Like 5
Δημοσ.

Καλημερα ουτε εγω θα εκανα...

Αλλα να μου πεις τα σημερινα μαγιο που φορανε οι γυναικες πιο πολλα φανερονουν παρα κρυβουν.

Δημοσ.

Δεν ειπα αυτο...Ξαναδιαβασε απο πανω.

Οταν με φορας το  κοφτω μπραζιλ σε κιτρινο χρωμα, δεν μενουν αλλα να δω. Μονο το γατακι σου με χεις κρυψει....

Δημοσ.

Δεν το εννοεί κυριολεκτικά.

Απλά όταν φοράς κάτι ίσα για να κρύψεις τα απολύτως απαραίτητα, σου λέει είναι σα να μη φοράς τίποτα.

Άσε που υπάρχουν περιπτώσεις που δεν κρύβουν και πάρα πολλά.

Δημοσ.

βασικά τον γυμνισμό δέν τον κάνεις για να δίξεις τπτ σε κανέναν..... το κάνεις επιδή σαρέσει... προσοπικά το να είμαι το βράδυ γυμνός σε θάλασα είναι μια πολύ καλη αίσθηση...

Δημοσ.

γυμνός σε θάλασα είναι μια πολύ καλη αίσθηση...

...το να τραβήξει ο «εκτεθειμένος εξοπλισμός σου» την προσοχή καμιάς τσούχτρας, να δεις τι αίσθηση που είναι... 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...