arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν νομίζω ότι θα έκανα ποτέ, αλλά δεν με ενοχλεί κί όλας, βασικά δεν με νοιάζει καθόλου το θέμα. Πέρα από αυτό, όπως το θεωρώ απαράδεκτό να πηγαίνει κάποιος ντυμένος σε παραλίες γυμνιστών, θεωρώ εξίσου απαράδεκτο να κάνει κάποιος γυμνισμό σε παραλίες μη γυμνιστών. Σε αυτήν την περίπτωση με νοιάζει. 2
subject 12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 άμα είμαι με παρέα βράδυ παραλία μπυρίτσες κ έτσι συχνά τα βγάζω μέσα στο νερό.. είναι πολύ καλή φάση... ( εκτός απο τον κάτασπρο ποπό μου που όταν βουτάω κάνει μπάμ σαν σιμαδούρα )....... αλλα γενικά είναι μία ανεξίγητα ωρέα αίσθηση....
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν νομίζω ότι θα έκανα ποτέ, αλλά δεν με ενοχλεί κί όλας, βασικά δεν με νοιάζει καθόλου το θέμα. Πέρα από αυτό, όπως το θεωρώ απαράδεκτό να πηγαίνει κάποιος ντυμένος σε παραλίες γυμνιστών, θεωρώ εξίσου απαράδεκτο να κάνει κάποιος γυμνισμό σε παραλίες μη γυμνιστών. Σε αυτήν την περίπτωση με νοιάζει. Υπάρχουν Άπειρες παραλίες που είναι μικτές. Και άμα έκανες ελεύθερο κάμπινγκ θα ήξερες οτι σε όλες τις παραλίες που "επιτρέπεται" κάνουν και γυμνισμό. Δηλαδή εγω που δεν τα βγάζω δεν μπορώ να ξαναπάω κατα την λογική σου;;; Επίσης έχεις δεί ποτέ ταμπέλα που να λέει οτι η παραλία είναι γυμνιστών;;; Εγω ποτέ. Και να έβλεπα όμως δεν δέχομαι την ύπαρξη παραλίων γυμνιστών, τι διακρίσεις είναι αυτές, αν είναι να τις χωρίσουμε όλες τις παραλίες, σε παραλίες καγκουριών, μαστουριών, ομοφυλόφιλων κτλ. (άσε που πάνε και στις καλύτερες και πιο απομονωμένες παραλίες)
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Έλα τώρα, οι "σεσημασμένες" παραλίες γυμνιστών είναι γενικά γνωστές, γιατί έτσι τις θέλουν οι γυμνιστές, και καλά κάνουν αν με ρωτήσεις, γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος από λιγούρια που δεν έχουν καμία σχέση με τους γυμνιστές. Τόλμα όμως να πας ντυμένος. Και για το ανάποδο, δεν μιλάμε για οπουδήποτε, αλλά με συγχωρείς κεντρική παραλία σε χωριό νησιου δεν πιάνεται (ούτε θα έπρεπε) ως μεικτή, ούτε προφανώς μιλάμε για ελεύθερο καμπινγκ όπου, ας το πούμε έτσι, αναλαμβάνεις τα ρίσκα σου. Δεν είμαι κανένας ταλιμπάν αλλά δεν είναι τόσο απλό το θέμα με τον γυμνισμό, τύπου είμαστε όλοι μια οικογένεια.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Seriously, κανείς δε σχολίασε αυτό; έχει τύχει και με άντρες ανάλογες φάσεις (έπαιζε ο άλλος ρακέτες δίπλα στο κεφάλι μου, μόνο π!@#σκάμπιλο δεν μου έσκασε) που απλα με έκαναν να πάω να κάτσω αλλού.
pavlinara Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 εγώ που πήγα στις καβουρότρυπες μόνο 2 τσίτσιδους και μια τόπλες είδα όλοι οι άλλοι φορούσαν μαγιό όχι δεν θα έκανα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Eν τελει που αποσκοπει ο γυμνισμος μπροστα σε αλλους 10-100-200 τυπους?
deesnider Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Κάτσε Πληρώνεις εισιτήριο για να πάς στην θάλασσα ;;;; Όχι βέβαια! Το πρόβλημα είναι το εισιτήριο που δεν πληρώνουν οι εκατοντάδες τσαμπατζήδες, που μαζεύονται όπου κι αν το επιχειρήσω, προκειμένου να χαλβαδιάσουν for free τον περίφημο μεγαλέξαντρο τού deesnider... ...όχι και να μπαίνουμε μέσα, για το χατήρι τού κάθε άφραγκου σαλιάρη! 5
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλημερα ουτε εγω θα εκανα... Αλλα να μου πεις τα σημερινα μαγιο που φορανε οι γυναικες πιο πολλα φανερονουν παρα κρυβουν.
pavlinara Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 δηλαδή τα σημερινά μαγιό πιο πολλά δείχνουν από το να είσαι γυμνή;
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν ειπα αυτο...Ξαναδιαβασε απο πανω. Οταν με φορας το κοφτω μπραζιλ σε κιτρινο χρωμα, δεν μενουν αλλα να δω. Μονο το γατακι σου με χεις κρυψει....
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν το εννοεί κυριολεκτικά. Απλά όταν φοράς κάτι ίσα για να κρύψεις τα απολύτως απαραίτητα, σου λέει είναι σα να μη φοράς τίποτα. Άσε που υπάρχουν περιπτώσεις που δεν κρύβουν και πάρα πολλά.
subject 12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 βασικά τον γυμνισμό δέν τον κάνεις για να δίξεις τπτ σε κανέναν..... το κάνεις επιδή σαρέσει... προσοπικά το να είμαι το βράδυ γυμνός σε θάλασα είναι μια πολύ καλη αίσθηση...
deesnider Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 γυμνός σε θάλασα είναι μια πολύ καλη αίσθηση... ...το να τραβήξει ο «εκτεθειμένος εξοπλισμός σου» την προσοχή καμιάς τσούχτρας, να δεις τι αίσθηση που είναι... 2
pavlinara Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 αν η άλλη έχει κορμάρα καλά κάνει. την καμαρώνουμε. τόσο πολύ σας ενοχλεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις