thyra_7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με επιασε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι δουλευει στην LR και με ρωτησε αν θελω να μπω και εγω...Επειδη δεν ειχα ασχοληθει στο παρελθον με καμια τετοια εταιρια ξερετε τι παιζει;Ειναι εμπιστη ή τελικα ειναι απατη;
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως όλες οι άλλες εταιρίες πυραμίδες είναι, σαν την Amway ή την Herbalife. Σου ζητάνε λεφτά για να εγγραφείς πάντως. 1
haris013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μην μπεις! απλά αν καμιά φορά χρειαστείς τίποτα,έχει καλά προϊόντα στα αντηλιακά και κάτι gel με aloe vera. άμα σε πρίζει ο φίλος σου να αγωράσεις πάρε τουλάχιστον κανά gel ή αντηλιακό. 1
thyra_7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δεν με πριζει για να αγορασω...Εκεινος ψαχνει συνεργατες..Το θεμα ειναι αν εχεις κερδος..Στην αρχη σου ζητανε 156€ ..Επισης τι λετε για την avon;
status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δεν με πριζει για να αγορασω...Εκεινος ψαχνει συνεργατες..Το θεμα ειναι αν εχεις κερδος..Στην αρχη σου ζητανε 156€ ..Επισης τι λετε για την avon; Μην μπεις ρε φίλε, τι δεν καταλαβαίνεις, δεν βγαίνουν τα νούμερα.;ρ 1
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αστους να λενε. Μπες με τα τσαρουχια εχει πολυ χρημα. Αν δεν με πιστευεις, δες στο youtube ατομα τα οποια εβγαλαν 1 000 000 ευρω σε δυο μερες, να ουμε. 23
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δεν με πριζει για να αγορασω...Εκεινος ψαχνει συνεργατες..Το θεμα ειναι αν εχεις κερδος..Στην αρχη σου ζητανε 156€ ..Επισης τι λετε για την avon; Ε αφού αυτός έχει κέρδος άμα μπεις εσύ, από τις κρέμες κανα δυο ευρώ θα βγάλει, χέστηκε να σου πουλήσει αλόη Και εσύ το ίδιο θα κάνεις μετά, θα ψάχνεις άλλους να μπουν "από κάτω σου", αλλιώς λεφτά γιόκ.
tsifotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οπου ακους εταιρια που για να πας υπαλληλος πληρωνεις μαλλον μιλαμε για πυραμιδαΟπου μαλιστα ειναι αναγκαστικο να φερεις και αλλους που πληρωνουν για να μπουν και μετα πρεπει να βρουνε αλλους που πληρωνουν για να μπουν ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΤο σχεδιο για να πετυχεις ως "συνεργατης" σε πυραμιδα ειναι οσο σοφο, οσο το να γινεις επιτηδες πρεζονι ωστε να γνωρισεις αλλα πρεζονια και μετα να τα "κονομησεις" απο το σπρωξιμο ηρωινης που θα κανεις.ΜΑΚΡΙΑ. Αυτο το πρηξιμο που σου κανει ο φιλος σου θα το κανεις μετα εσυ ο οδιος σε αλλους γιατι θα εχεις μπει μεσα και θα θελεις να μειωσεις την ζημια σου. 7
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για την avon τι ξερετε; Εκει να δεις χρημα. 10εκ σε δυο μερες. 28
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για την avon τι ξερετε; Άμα δεν είσαι γυναίκα τι να την κάνεις την Avon; Άντρας που πουλάει καλλυντικά δεν είναι επικερδής ιδέα.
Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα δεν είσαι γυναίκα τι να την κάνεις την Avon; Άντρας που πουλάει καλλυντικά δεν είναι επικερδής ιδέα. Ax γιατί καλέ? :lol: 1
gatokoritso Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για την avon τι ξερετε; ναι εχω χασει 2 φιλες απο αυτη τη μαστιγα. 2
thyra_7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πιστευω να παιζει ρολο αν εισαι αντρας ή γυναικα..Απλως να γνωριζεις κοσμο. ναι εχω χασει 2 φιλες απο αυτη τη μαστιγα. Δεν σε επιασα φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις