Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που καθε πυραμιδοthread ξεθαβεται καθε φορα που ενας πυραμιδας ανακαλυπτει το insomnia για να προωθησει την... πραματια του... ενημερωνοντας μας για τι τρελη ευκαιρια χανουμε ολοι οι υπολοιποι για να γινουμε λεφταδες γρηγορα κι ευκολα :lol:

Και το αλλο. Ουτε καν ποικιλια στα επιχειρηματα και το μπλαμπλα. Ο ενας καρμπον του αλλου, ουτε παπαγαλια να τους τα μαθαιναν!

• Like 1
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για λύπηση ναι 9.000 € τον μήνα ικανοποιημένο κοινό με προσφορες κλπ και στην υγεία τους τι να πει κανεις

Μα πώς το κάνεις; πες μας και μας, σε παρακαλούμε!
  • Like 2
Δημοσ.

Το 4/10 να γινει 2/10. Μας τυχαν αρκετα πιο πειστικοι , ευγενικοι και υπομονετικοι πυραμιδαδες στο παρελθον που θελαν να μας κανουν πλουσιους γρηγορα, ακοπα και για το καλο μας.

• Like 2
Δημοσ.

Από τη στιγμή που για να βγάλεις λεφτά, πρέπει να βάλεις από κάτω σου κόσμο που θα βάλει και αυτός με τη σειρά του λεφτά κ.ο.κ., είναι πυραμίδα τύπου ponzi. Η διαφορά της με μια υγιή πυραμιδωτής μορφής οικονομική σχέση, είναι ότι εδώ ανεβαίνει από κάτω προς τα πάνω χρήμα, χωρίς να κατεβαίνει προς τη βάση κάποια αξία, προϊόν, υπηρεσία. Δηλαδή, η βάση δίνει χρήμα, χωρίς να παίρνει κάτι ως αντάλλαγμα. Η δε κορυφή της πυραμίδας μόνο εισπράττει και όλο αυτό λειτουργεί μέχρι να εξαντληθεί οικονομικά η βάση και το οικοδόμημα να καταρρεύσει. Αυτές οι πυραμίδες είναι υπέροχες, αρκεί να είσαι ψηλά. Αν είσαι στον πάτο, είσαι κοροϊδάρα. Προσπαθώ να μην είμαι κοροϊδάρα, έχω υπάρξει κορόιδο (υποθέτω όλοι μας κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο, από ένα μάστορα μέχρι έναν πολιτικό), δε μου άρεσε. Αυτά.

μα αυτο που μας παρουσιαζει ο φιλος δουλευει!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Αααχ αυτό το έξυπνο και πρωτότυπο επιχείρημα ότι "όλα στη ζωή είναι μια πυραμίδα".

το μαθαινουν στα σεμιναρια "αυτο αναπτυξης" και φιδια μαυρα :P υπαρχουν και στο youtube για οποιον εχει iq ν+1 και κανει στοιχειωδη ερευνα :P

Συγνώμη γιατί βλέπετε απο την μία πλευρα μόνο? Είναι απλό, κάποιοι άνθρωποι είναι οκ στο να έχουν μια "δουλίτσα" και να είναι στον τομέα "ασφάλειας" ούτε ρίσκα ούτε καριέρα, μιλάμε απο σερβιτορο μέχρι και γιατρό. Για να ανοίξεις μια επιχείρηση τι χρειάζεσαι βασικά.. κεφάλαιο το κυριότερο!! Εκτος τα βάσανα που τραβάς μέχρι να ξεκινήσεις μια επιχείρηση (γιατι δεν ειναι λίγα) μπορεί να μην πιάσει και να μπείς μέσα, να χρωστας, δάνεια και γώ δε ξέρω τι άλλο. Άρα είσαι σχεδον καταδικασμένος, γιατί στατιστικά οι 9/10 καινούργιες απο το 0 επιχειρήσεις-επιχειριματίες κλείνουν. Έτσι το έχει κάνει το συστηματακι..

Το να δώσει κάποιος 150 - 200€ και να πάρει πίσω πράγματα και προιόντα αξίας 250+€ (+50€ πίσω τον επομενο μήνα) τι ρίσκο έχει?? Θα μπεις φυλακή η θα σε κυνηγάνε?

Για να βγάλει κέρδος μια επιχείρηση αν δεν κλείσει 1/10 θέλει το λιγότερο 3-5 χρόνια για να φτάσει απο το - στο 0 (απόσβεση)

ΟΚ

Σε ποια πυραμιδα εισαι αρχικα?

Οσοι "φιλοι" μου ειναι σε πυραμιδες (εταιρειες κατ' εσε) μου εχουν πει ακριβως την ιδια κασετα που εγραψες συν οτι η δικια τους πυραμιδα ειναι το 2ο προϊόν στο χρηματηστηριο μετα το πετρελαιο... ο ενας με τους καφεδες και ο αλλος με τα ταξιδια και δεν συμμαζευεται...

• Like 2
Δημοσ.

Το 4/10 να γινει 2/10. Μας τυχαν αρκετα πιο πειστικοι , ευγενικοι και υπομονετικοι πυραμιδαδες στο παρελθον που θελαν να μας κανουν πλουσιους γρηγορα, ακοπα και για το καλο μας.

Μην τον μειώνεις.Άστον να νομίζει πως είναι καλύτερος των προηγούμενων :-D

• Like 2
Δημοσ.

μα αυτο που μας παρουσιαζει ο φιλος δουλευει!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

το μαθαινουν στα σεμιναρια "αυτο αναπτυξης" και φιδια μαυρα :P υπαρχουν και στο youtube για οποιον εχει iq ν+1 και κανει στοιχειωδη ερευνα :P

ΟΚ

Σε ποια πυραμιδα εισαι αρχικα?

Οσοι "φιλοι" μου ειναι σε πυραμιδες (εταιρειες κατ' εσε) μου εχουν πει ακριβως την ιδια κασετα που εγραψες συν οτι η δικια τους πυραμιδα ειναι το 2ο προϊόν στο χρηματηστηριο μετα το πετρελαιο... ο ενας με τους καφεδες και ο αλλος με τα ταξιδια και δεν συμμαζευεται...

Οσο για το βιντεο με τους αλλους απο την αλεξανδρουπολη, αληθεια υπαρχει ακομα η εταιρία  της αναποδο vw ή εχασε την προοπτικη?  στο βιντεο, κλασσικη αμερικανια πυ στην ευρωπη δεν προκειται να πιασει θελετε δεν θελετε... ειδικα στην Ελλαδα...

παντως το συστημα αυτο χρηζει μελετης και διατριβης απο κοινωνιολογους, ψυχολογους και δεν ξερω και εγω τι...  σοβαρα..

Για λύπηση ναι 9.000 € τον μήνα ικανοποιημένο κοινό με προσφορες κλπ και στην υγεία τους τι να πει κανεις

Pics or it didn't happen

Δημοσ.

παντως το συστημα αυτο χρηζει μελετης και διατριβης απο κοινωνιολογους, ψυχολογους και δεν ξερω και εγω τι...  σοβαρα..

ψυχιάτρους

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω φώτο με τον μισθό σου, αλλιώς δεν σε πιστεύω..

• Like 3
Δημοσ.

Κανεις δεν απάντησε σε αυτα που ανέφερα.. που είναι το λάθος σε αυτα? Επίσης έχετε ακούσει κάτι δεν το ξέρετε καν και σχολιαζεται νομίζοντας οτι ειστε ανώτεροι και μου κρίνεται αυτο που λέω 4/10 κλπ.

Σοβαρά τώρα πιστευεις οτι μετράει..? xD

Κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα χωρέσει ο νού σας δεν προκειτε να σας κρίνω για αυτό, εαν κάποιος εδώ έχει χρήμα κλπ εννοείται οτι μπορει να ανοιξει κ μαγαζί κλπ. Μόνο στο χρήμα πάει κ άλλο χρήμα!! Τώρα κάποια άτομα ειναι οκ στο να βγάζουν 500€ το μήνα (και έρχονται κ άλλα πολλά μετρα) διαβάστε κανα οικονομικό βιβλίο να μορφοθείτε σας το λέει ενας 24άρης

• Thanks 2
Δημοσ.

Κανεις δεν απάντησε σε αυτα που ανέφερα.. που είναι το λάθος σε αυτα? Επίσης έχετε ακούσει κάτι δεν το ξέρετε καν και σχολιαζεται νομίζοντας οτι ειστε ανώτεροι και μου κρίνεται αυτο που λέω 4/10 κλπ.

Σοβαρά τώρα πιστευεις οτι μετράει..? xD

Κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα χωρέσει ο νού σας δεν προκειτε να σας κρίνω για αυτό, εαν κάποιος εδώ έχει χρήμα κλπ εννοείται οτι μπορει να ανοιξει κ μαγαζί κλπ. Μόνο στο χρήμα πάει κ άλλο χρήμα!! Τώρα κάποια άτομα ειναι οκ στο να βγάζουν 500€ το μήνα (και έρχονται κ άλλα πολλά μετρα) διαβάστε κανα οικονομικό βιβλίο να μορφοθείτε σας το λέει ενας 24άρης

OH GOD WHY :devil: :devil: :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Επίσης το Σακάκι, είναι απο μπουζούκια.. κράξτε σε προσωπικό επίπεδο, δειχνει ακόμα πόσο αδιάφορη μπορεί να γίνει η σκέψη/γνώμη σας. Κασέτα που λέτε

Δημοσ.

Επίσης το Σακάκι, είναι απο μπουζούκια.. κράξτε σε προσωπικό επίπεδο, δειχνει ακόμα πόσο αδιάφορη μπορεί να γίνει η σκέψη/γνώμη σας. Κασέτα που λέτε

fake it till you make it λετε εσεις (ξερεις φανταζομαι)

γιαυτο και τα κοστουμια και οι leasing Mercedes benz και τα ξενοδοχεια, και οι πισινες και οι φωτογραφιες και ολα τα καλα B)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως προσωπικά θα τους αναγνωρίσω ένα πράγμα. Όσοι έρχονται εδώ να μας πουν τα καλά των πυραμίδων (και να μοιράσουν supercars) έχουν αρκετά μεγάλη αντοχή, υπομονή και επιμονή.

Ακούνε τα διάφορα που τους λέμε και τα διάφορα κραξίματα και δεν "φορτώνουν" (ή τουλάχιστον δεν το δείχνουν) αλλά συνεχίζουν σε ένα πολύ πολιτισμένο επίπεδο θα έλεγα την επιχειρηματολογία τους (τους βγάζω το καπέλο σε αυτό)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...