Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κανόνας είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έγραψες, στην επαρχία λόγω περιορισμένης προσφοράς οι τιμές σχεδόν στα πάντα είναι υψηλότερες από ότι στην πρωτεύουσα.

Γενικά πάντως, εγώ σε ίδια τιμή θα προτιμούσα το χέρι-χέρι. Πόσο μάλλον αν έβρισκα υψηλότερα επαρχία, θα περίμενα να βγει κάτι από Αθήνα, εκτός αν καιγόμουν.

Υψηλότερη τιμή+συναλλαγή από απόσταση+μεταφορικά είναι κακό deal για μένα.

Δημοσ.

1) https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1080XTREME-8GD-PP-rev-20#kf

αγορασμένη 10/2016

2) https://www.viewsoniceurope.com/uk/products/lcd/XG2703-GS.php

αγορασμένη 10/2016

3) Intel 6800K  αγορασμένος πριν 1 χρόνο περίπου

4) https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X99-SLI-rev-10#ov

αγορασμένη  πριν 1 χρόνο περίπου

Δημοσ.

Γενικά πάντως, εγώ σε ίδια τιμή θα προτιμούσα το χέρι-χέρι. Πόσο μάλλον αν έβρισκα υψηλότερα επαρχία, θα περίμενα να βγει κάτι από Αθήνα, εκτός αν καιγόμουν.

Υψηλότερη τιμή+συναλλαγή από απόσταση+μεταφορικά είναι κακό deal για μένα.

Συμφωνώ και επαυξάνω, οι περισσότεροι αγοραστές(όπως και εγώ) όχι μόνο προτιμούν το χέρι-χέρι στην ίδια, αλλά ακόμα και σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Έλα όμως δεν βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές στην Αθήνα... εγώ πχ που είμαι Πάτρα, εφόσον βρω εδώ κοντά αυτό που ψάχνω και μπορώ να το πάρω χέρι-χέρι θα το πληρώσω κάτι παραπάνω ώστε και να το ελέγξω και να γλιτώσω μεταφορικά. Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν είπα πως στην επαρχία οι τιμές στα πάντα είναι ελαφρώς υψηλότερες.

Εκτός αν ως "επαρχία" αντιλαμβάνεσαι μικρά νησιά ή απομακρυσμένα χωριά, εκεί σαφώς και είναι απίθανο να βρεθεί αγοραστής, οπότε μόνο η καλή τιμή μπορεί να δελεάσει αγοραστή από απόσταση. 

Δημοσ.

Αθηνα,πατρα,θεσ/νικη,κρητη, και λοιπα μερη δεν θεωρουμε επαρχια (τουλαχιστον εγω)

Επαρχια θεωρω απομακρυσμενα χωρια και μικρα νησια.

• Like 1
Δημοσ.

Αθηνα,πατρα,θεσ/νικη,κρητη, και λοιπα μερη δεν θεωρουμε επαρχια (τουλαχιστον εγω)

Επαρχια θεωρω απομακρυσμενα χωρια και μικρα νησια.

Αν δεις δλδ σε μια αγγελία Αθηναίου τη σημείωση "δε στέλνω επαρχία", θα καταλάβεις ότι στέλνει Πάτρα, Θεσ/νίκη, Κρήτη, και λοιπά μέρη αλλά δεν στέλνει σε απομακρυσμένα χωριά και μικρά νησιά? :)

Δημοσ.

Πόσο να δώσω ένα Logitech Cordless Desktop MX3000 το οποιο αποτελειται απο τον δέκτη και το keyboard (χωρις το ποντικι δηλαδη);

Δημοσ.

Πόσο να δώσω ένα Logitech Cordless Desktop MX3000 το οποιο αποτελειται απο τον δέκτη και το keyboard (χωρις το ποντικι δηλαδη);

Το έχεις ποστάρει 3 φορές... λες να ξέρουμε και να μη σου απαντάμε?

Δημοσ.

Βλεπω κατι αγγελιες αυτες τις μερες και τραβαω τα μαλλια μου.. Κατι σετακια ι7 6700κ 4790κ κλπ στα 400ε+. 

Με 450ε πανω κατω παιρνεις ολοκαινουργιο σετ 8600κ. Προσγειωθειτε.

PS: Να μην αρχισω με τις gtx 1060 3gb στα 200ε+. Οποιος ξερει καταλαβαινει τι εννοω.

Δημοσ.

Βλεπω κατι αγγελιες αυτες τις μερες και τραβαω τα μαλλια μου.. Κατι σετακια ι7 6700κ 4790κ κλπ στα 400ε+. 

Με 450ε πανω κατω παιρνεις ολοκαινουργιο σετ 8600κ. Προσγειωθειτε.

PS: Να μην αρχισω με τις gtx 1060 3gb στα 200ε+. Οποιος ξερει καταλαβαινει τι εννοω.

Δεν προκειται να πετυχουν κατι αυτες οι αγγελιες,οποτε μην δινεις σημασια. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...