Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/9/2018 στις 11:48 ΜΜ, giannisv6 είπε

Καλησπέρα σε όλους, θα μπορούσατε να μου πείτε πόσο θα άξιζε να πουληθεί αυτό το φανταστικό σύστημα ? 

• Asus M4A785TD-V EVO
  • CoolerMaster 690 II Advanced (με ένα σωρό FAN)
  • AMD Phenom II X4 955 3.2
  • DDR3 Ram 2x 2gb Mushkin  + 2x 2gb XMS 3
  • CoolerMaster GX Series 650W PSU
  • WD Caviar Blue 650gb

Hello people!
Καμία εκτίμηση για τα παραπάνω παίδες ?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ποσο μπορω να τις  δωσω αυτες?

161y1HZ.jpg

Αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει και ποιες ακριβως μνημες ειναι γιατι στο ιντερνετ δε βρισκω λινκ με αυτο το κιτακι. Ειναι 4 γιγα ετσι?

Θυμαμαι παλιοτερα που τις ειχα βαλει σε αγγελια ειχα βρει και σχετικο λινκ με αυτες ακριβως τις μνημες, τωρα δε βρισκω. Ειναι απο ΜΑΚ

αλλα κανουν και αλλα λαπτοπ? Ειναι βγαλμενα απο μακ της δουλειας, δεν τις εχω τεσταρει αλλου.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδιά, καλημέρα. Θέλω βοήθεια για μία αγορά laptop που θέλω να κάνω. Θα σας το κάνω πιο εύκολο ως εξής: Θέλω i5 η i7(προτιμώ), 8g ram, να έχει ssd έστω 128g και 2ο σκληρό 500g ή 1T, κάρτα γραφικών δε με καίει ιδιαίτερα(το συζητάμε), οθόνη 15,6". Και το βασικότερο, να μην ξεπερνάει τα 300€😂, τα 1000€ ήθελα να πω. Περισσότερο για τις μάρκες δεν είμαι σίγουρος.Αυτά, ευχαριστώ.-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά για πείτε μια εκτίμηση.. πώς βλέπετε τις τιμές; Τον cpu τον εχω βάλει ήδη βέβαια ίσως έπρεπε ολα μαζί καλύτερα;

[80-90€ ] i7 2600K στο πλαστικακι του ( έχω χάσει το κουτί και τη ψυχτρα )

Εχει λήξει η εγγύηση.

[40€] 4ις Χ 2GB (8 σύνολο) Kingston Genesis Hyperx 1600Ghz

Υπάρχει συσκευασία απο το ένα σετ, το άλλο όχι. Έχουν απόδειξη αγοράς/εγγύηση.

[40€] Asrock z77 fatality professional

Υπάρχει το κουτί. Έχει λήξει η εγγύηση.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Παιδιά για πείτε μια εκτίμηση.. πώς βλέπετε τις τιμές; Τον cpu τον εχω βάλει ήδη βέβαια ίσως έπρεπε ολα μαζί καλύτερα;

[80-90€ ] i7 2600K στο πλαστικακι του ( έχω χάσει το κουτί και τη ψυχτρα )

Εχει λήξει η εγγύηση.

[40€] 4ις Χ 2GB (8 σύνολο) Kingston Genesis Hyperx 1600Ghz

Υπάρχει συσκευασία απο το ένα σετ, το άλλο όχι. Έχουν απόδειξη αγοράς/εγγύηση.

[40€] Asrock z77 fatality professional

Υπάρχει το κουτί. Έχει λήξει η εγγύηση.

Ευχαριστώ

Σωστός είσαι,την μητρική μπορείς και πιο πάνω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CPU: ryzen 5 1600 ,MOBO: ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4 , RAM:hyperX 2x4gb 2400mhz ,CASE: nzxt s340 elite, GPU: nvidia geforce gtx960 4gb, PSU: Seasonic M12II-520 Evo , SSD: patriot blast 120gb, HDD:WD 1TB BLUE , HDD:WD 500GB BLACK , LED: Deepcool RGB 350 Multi Color + 2 custom backplates pubg για καρτα γραφικων και ssd  + full set με sleeved cables bitfenix χρωμα πρασινο      ολα με εγγυηση

ποσο αξιζει να το δωσω

Επεξ/σία από basilisgate13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Ψαχνω καρτα γραφικων να βαλω σε συστημα (με i5 4690k -z97- DDR3 2400-840 evo) σαν αντικατασταση της παλιας 5770 η οποια καλυπτε τις απαιτησεις μου. Παιχνιδια δε με ενδιαφερουν. Σκεφτηκα για τη 1030 η οποια ειναι φοβερη για τη καταναλωση της και 750 ti. Θελω κατι κατω απο 100watt. Σε τι τιμες παιζουν αυτες που ανεφερα? Υποθετω μεχρι 70€

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.

αφου δε σε ενδιαφερουν παιχνιδια γιατι δεν αφηνεις την ενσωματωμενη hd4600?

αλλιως σε καινουρια 1030  στο 80ρι ή μεταχειρισμενες 7770 στο 50ρικο κ 750ti στα 70

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο θα κανω μεχρι να πετυχω καμμια 750ti σε καλη τιμη. Σκεφτομουν βεβαια και την 1050 με κανα 80αρι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, koolisk6 είπε

αφου δε σε ενδιαφερουν παιχνιδια γιατι δεν αφηνεις την ενσωματωμενη hd4600?

αλλιως σε καινουρια 1030  στο 80ρι ή μεταχειρισμενες 7770 στο 50ρικο κ 750ti στα 70

Την 750τι την εχω δει και στα 50ευρω στις αγγελιες. Και νομιζω μαλλον μεχρι 60 ευρω αξιζει αυτη τη στιγμη η αγορα της.

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια ακομη. Επειδη σιγα σιγα αλλαζω εξαρτηματα στα 3 pc που εχω, νομιζω ηρθε η ωρα για αλλαγη και σε αυτο που χρησιμοποιω καθημερινα.

Ποσο μπορουν να φυγουν αυτα?

Asus Maximus VI Hero με το κουτι της https://www.asus.com/gr/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/

CPU Pentium g3258 στο κουτι του με αποδειξη αγορας εκτως εγγυησης.

Και μνημη 1x8gb kingston..

Η μητρικη δουλευει αψογα απλα εχω βγαλει το 3ο pci (το κατω κατω) απο μια μαλακια. Τα αλλα 2 υπαρχουν και δουλευουν κανονικα.

O cpu ειναι πολυ καλο κομματι δουλευει με undervolt και τον εχω παει μεχρι τα 4.9 ghz για 24/7. 4.5ghz πιανει με 1.15v.

Μια λογικη τιμη θελω, να μη κανουν κανα μηνα να φυγουν.

Ευχαριστω

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, EmmanouilT είπε

Auto ποσο μπορεί να πιάσει ? καλο διατηρημένο HP Pavilion P6000

Speck.PNG

Bαριά βαριά ενα 60αρι, ουσιαστικά αν δεν καίγεσαι για τα χρήματα δεν αξίζει να το σκοτώσεις, απο την άλλη να ανεβάσεις την τιμή για 10 ετών υπολογιστή δεν θα ασχοληθεί κανένας λογικός άνθρωπος

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Qless είπε

Bαριά βαριά ενα 60αρι, ουσιαστικά αν δεν καίγεσαι για τα χρήματα δεν αξίζει να το σκοτώσεις, απο την άλλη να ανεβάσεις την τιμή για 10 ετών υπολογιστή δεν θα ασχοληθεί κανένας λογικός άνθρωπος

Είναι δεύτερος υπολογιστής ενός φίλου και έλεγε να τον ξεφορτωθεί. (το πολύ πολύ θα τον πάρω εγώ για ανταλλακτικά) πιο πολλά θα βγάλω :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...