Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σε γενικες γραμμες εγω θα ελεγε καντε ενα search την τιμη του προιοντος σε εσωτερικο και εξωτερικο βγαλτε μια μεση τιμη και απο το αποτελεσμα αφαιρείται ενα 10% για καθε χρονο χρήσεις πχ για ssd εχει 100 ευρω εξωτερικο και 200 ελλαδα 300/2 = 150 μειον ενα 10% εχουμε 135 ευρω για εναν ssd με 1 χρονου μεταχειρηση (οι τιμες ειναι δικες μου)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μια βοήθεια παιδιά.

Έχω το pc της υπογραφής και θέλω να το πουλήσω επειδή πήρα λάπτοπ για τη δουλειά μου. Ποια τιμή πιστεύετε είναι η κατάλληλη;

Η αγγελία είναι αυτή :

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από dimips
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/5/2018 στις 2:59 ΜΜ, konpat είπε

Καλησπέρα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πόσο θα μπορούσα να πουλήσω

μια μητρική ASUS MAXIMUS V GENE ,

CPU i5 3570k  και

4x4 GB KINGSTON DDR3 1600 blue hyper x

μαζί με τα κουτιά τους αλλά η εγγύηση έχει λήξει. Δουλεύουν άψογα και χωρίς να έχω κάνει oc ποτέ μιας και δεν χρειάστηκε. Είναι στο pc  της υπογραφής. Ευχαριστώ!

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα παραπάνω κομμάτια? 

Επεξ/σία από konpat
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dimips είπε

Καλημέρα. Μια βοήθεια παιδιά.

Έχω το pc της υπογραφής και θέλω να το πουλήσω επειδή πήρα λάπτοπ για τη δουλειά μου. Ποια τιμή πιστεύετε είναι η κατάλληλη;

Η αγγελία είναι αυτή :

Ευχαριστώ!

Aυτό τώρα δεν είναι έμμεση προώθηση αγγελίας?:huh:

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsiv είπε

Aυτό τώρα δεν είναι έμμεση προώθηση αγγελίας?:huh:

Θα ήταν αν το έδινε σε καλή τιμή, στα 550 ότι και να κάνει δεν φεύγει. 

• Like 3
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Θα ήταν αν το έδινε σε καλή τιμή, στα 550 ότι και να κάνει δεν φεύγει. 

αυτο :lol:

Δημοσ.

Καλησπέρα, πόσο μπορεί να φύγει μια Nepton 240m με εγγύηση μέσω έως Σεπτέμβρη 2021 χωρίς ανεμιστήρες;
(Και πόσο με ανεμιστήρες; )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ. Πόσο θα μπορούσαν να πουληθούν τα εξής, όλα μαζί; Είναι στα κουτιά τους, με αποδείξεις αγοράς και όλα τα παρελκόμενα. Έχουν δουλέψει ελάχιστα και είναι λίγων μηνών.

Intel Core i3 8100 - Gigabyte Z370P D3 - 8GB Corsair DDR4 2133Mhz - Gigabyte GeForce GTX 1050 2GB

Επεξ/σία από AlienTechGR
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Χαιρετώ. Πόσο θα μπορούσαν να πουληθούν τα εξής, όλα μαζί; Είναι στα κουτιά μου, με αποδείξεις αγοράς και όλα τα παρελκόμενα. Έχουν δουλέψει ελάχιστα και είναι λίγων μηνών.

Intel Core i3 8100 - Gigabyte Z370P D3 - 8GB Corsair DDR4 2133Mhz - Gigabyte GeForce GTX 1050 2GB

i3 70€
Z370 70€
Ram 60€
1050 90€ 

Σύνολο 290€ 

Δημοσ.
Στις 22/5/2018 στις 1:01 ΜΜ, gazp είπε

Παιδια να ρωτησω...Θα ηθελα αν ειναι ευκολο καμμια προταση τιμης για τα ακολουθα: 1)Ενα ασυρματο χειριστηριο Logitech Cordless Rumblepad 2 το οποιο χανει την συνδεση με το pc (εχω κανει reset και φτιαχνει, μετα απο καποιο καιρο ξανα τα ιδια) και ενα PS3 Fat 40GB (CHECHG-03) χωρις χειριστηρια/παιχνιδια αλλα με περασμενο rebug και multiman. Το PS3 ειχε θεμα με YLOD και το ανοιξα ο ιδιος και το παλεψα και τωρα δουλευει (το θεμα ειναι για ποσο).

Γενικως λογω της καταστασης και των 2 σκεφτομαι να τα εδινα για ανταλλακτικα, δεν εχω σκοπο να ξεγελασω κανεναν. Τι λετε?

Καμμια βοηθεια εδω αν μπορει καποιος?

Δημοσ.

Πόσο πωλείται Xiaomi Mi Max 3/32 Snapdragon άριστο με tempered και θήκη από την πρώτη μέρα κουτί και ευρωπαϊκή έκδοση με global ρομ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πόσο λέτε να πιάσει ένα xiaomi redmi pro 3/64 με 3 θήκες (οι 2 είναι nilkin) και με tempered glass. Είναι αγορασμενο από Ελλάδα με απόδειξη. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι burn in στην οθονη το οποίο το μαγαζί μου είπε ότι καλύπτει όμως εγώ δεν πρόλαβα να μπω στην διαδικασία να το στείλω. Το κινητό φοράει την τελευταία ελληνική rom.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billiboo είπε

Καλησπέρα παιδιά. Πόσο λέτε να πιάσει ένα xiaomi redmi pro 3/64 με 3 θήκες (οι 2 είναι nilkin) και με tempered glass. Είναι αγορασμενο από Ελλάδα με απόδειξη. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι burn in στην οθονη το οποίο το μαγαζί μου είπε ότι καλύπτει όμως εγώ δεν πρόλαβα να μπω στην διαδικασία να το στείλω. Το κινητό φοράει την τελευταία ελληνική rom.

Ποιο μαγαζι? Κίνα? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...