Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά κ καλη χρονια να έχουμε! Ενα corsair 650D (κουτί) σε καλή κατάσταση με μονο αρνητικό το οτι εχω χάσει το ενα εκ των 2 hdd cages. Θα μπορούσα να το δώσω ενα 60€ ρικο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Νομιζω ναι γιατι ειναι καλο κουτι.Αλλα δεν μπορεις να βρεις απο καπου η απο την ιδια την Corsair?

Για το cage λες; λογικα μπορει να μου στειλει η corsair απλά δε το εχω ψαξει.

Δημοσ.

Για το cage λες; λογικα μπορει να μου στειλει η corsair απλά δε το εχω ψαξει.

Ψαξτο γιατι το κουτι ειναι εξαιρετικο.Γιατι το πουλας?

Δημοσ.

35 η 9800? Οχι. Τοσο εχει η 260. Εγω εδωσα μια 450 με 25 πριν λιγες μερες.

Α και χρονια πολλα! :)

Μιλαμε για τοσο παλιο υλικο,που  ουτε καν ξερω ποσο θα την επαιρνε κανεις,αν ενδιαφεροταν.Να την δωσει 20 τοτε αν οι 260 φευγουν στα 35. :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλη χρονια!

Ποσο να πουλησω μια canon eos 650d με 30κ κλικ μαζι με 50αρη canon ,τσάντα μεταφορας αξιας 25 ευρω, φιλτρο αξιας 50 ευρω , μια πλακα manfrotto , 3 μπαταριες και ενα sd card reader ,ολα σε αριστη κατάσταση

Δημοσ.

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε όλους!!
Ποσο τιμολογείται η AMD RADEON r9 280vtx 3GHz;;Αγορασμένη πριν απο ενα χρόνο ακριβως στις 24/12/2014 απο το e shop..εντός εγγύησης.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά συμφορουμίτες με υγεία και ευτυχία!! Μία ερώτηση, σκέφτομαι να δώσω nokia lumia 830 με ακόμη ένα χρόνο εγγύηση άψογο εμφανισιακά και λειτουργικά και όλα τα παρελκόμενά του στα 170 ευρώ ή ανταλλαγή με xiaomi redmi note2-3 ... Η τιμή είναι εντάξει πιστεύετε?? 

Έχω βάλει ήδη την αγγελία (δεν ξέρω αν επιτρέπετε να βάλω το λινκ εδώ..)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...