Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πήγαινε τόσο εάν είχες απόδειξη-εγγύηση διαφορετικά παίζεις στην τιμή των 300-350 ευρώ περίμενε ωστόσο να ακούσεις και γνώμη άλλων

300 ειναι λιγα ρε συ,ο αλλος απο πανω δινει σκετο c2duo στα 250 . Εδω μιλαμε για gaming system ready .

Ας πουνε και οι αλλοι οκ.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

300 ειναι λιγα ρε συ,ο αλλος απο πανω δινει σκετο c2duo στα 250 . Εδω μιλαμε για gaming system ready .

Ας πουνε και οι αλλοι οκ.

Για μένα καθαρά 300, πολλά είναι τα 350, τα κομμάτια δεν είναι καλά.

Κάρτα γραφικών 50, μητρική 40, επεξεργαστής 60, ραμ 40, τροφοδοτικό 30, κουτί 25, δίσκος 35.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα. Σκεφτομαι για αναβαθμιση,ποσο πιανει το συστημα μου

CPU : Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz   

Sandy Bridge 32nm Technology

RAM : 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)

M/B :  Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-D2-B3 (Socket 1155)

GPU : 1024MB ATI AMD Radeon HD 6800 Series (Sapphire/PCPartner)

HDD : 931GB Seagate ST31000524AS ATA Device (SATA)

OPTICAL : TSSTcorp CDDVDW SH-222AB ATA Device

DTSOFT Virtual CdRom Device

ΚΟΥΤΙ : V4 Black Edition

psu : coolermaster bronse 550w

ολα σε τελεια κατασταση μαζι με 6 ανεμιστηρες αξιας 50 ευρω\\

Κατά τη γνώμη μου αν το δώσεις 250 είναι μια χαρά τίμια τιμήΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

απορο πως πατε και βγαζεται 250 ευρο επεξεργαστη 8 9 ετων με μητρικες χιλιοπεγμενες με σατα 2 usb 2

250-300 ευρώ

τι προσφερει το συγκεκριμένο σύστημα για να δωσει καποιος 250 ευρω ;;;;(το pc με τον 8400)

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου αν το δώσεις 250 είναι μια χαρά τίμια τιμήΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

ρε φιλέ τι λες ; η καρτα πιανει ανετα 80 ελεος.

Για μένα καθαρά 300, πολλά είναι τα 350, τα κομμάτια δεν είναι καλά.

Κάρτα γραφικών 50, μητρική 40, επεξεργαστής 60, ραμ 40, τροφοδοτικό 30, κουτί 25, δίσκος 35.

μια χαρα ειναι τα κομματια. εξαλλου θα το δωσω ολο μαζι οχι ξεχωριστα !

Δημοσ.

εδω ο αλλος εβαλε 250 τον αρχαιο 8400 με 4γιγα ραμ τι να λεμε.

αυτο λεω ρε παιδια...εδω μιλαμε για i3-2100 που γινεται τετραπυρηνος...90 ευρω τον ειδα στο ιντερνετ και την 6850 αλλα 90.

ΤΑ υπολοιπα ακομα ψαχνω . ΤΕσπα..λαθος τιμες μου ειπατε. Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

εδω ο αλλος εβαλε 250 τον αρχαιο 8400 με 4γιγα ραμ τι να λεμε.

Έχεις δει τι παίζεται με τους 775 στις αγγελίες ?? Αν ρίξεις και μια ματιά στις αγγελίες αλλά και εδώ που ρωτάνε για συστήματα 775 μην απορήσεις καθόλου. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΑΛΛΑ τι θες να πεις ότι ο 8400 πιάνει 10 ευρώ ??? Εγώ εξάλλου εκτίμηση έκανα μπορούσε ο άνθρωπος κάλλιστα να περιμένει από κάποιον άλλο απάντηση. Θα σου πω το εξής ένας ι3 4160 έχει στην αγγελία την ίδια τιμή με ι3 2100 αλλά και ι3 3220 για να μην πω για ι3 350 και ι5 750. Αν νομίζεις ότι είναι εξωφρενικό πες του εσύ τιμή να το πουλήσει . Στην τελική ο πωλητής θέλει το μέγιστο κέρδος. Υπάρχει σαβούρα και σαβούρα που πουλιέται άλλες σε νορμαλ τιμές και άλλες σε παράλογες. Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνονται πολλά αλλά άμα δεν πουληθεί τόσο πάει κάτω η τιμή  

αυτο λεω ρε παιδια...εδω μιλαμε για i3-2100 που γινεται τετραπυρηνος...90 ευρω τον ειδα στο ιντερνετ και την 6850 αλλα 90.

Οκ , αλλά τις είδες στο insomnia? Στο car.gr , xe.gr ή έξω όπως ebay , amazon?? Ρωτάω για να σιγουρευτώ

Δημοσ.

Ο εν λόγω ι 3 90ευρώ είναι εκτός πραγματικότητας.Οπως και η gpu.Άκου τον Sheogorath.Σου λέει ρεαλιστική τιμή και όχι σε τι τιμή μπορεί να το δώσεις σε κάποιο άσχετο.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δει τι παίζεται με τους 775 στις αγγελίες ?? Αν ρίξεις και μια ματιά στις αγγελίες αλλά και εδώ που ρωτάνε για συστήματα 775 μην απορήσεις καθόλου. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΑΛΛΑ τι θες να πεις ότι ο 8400 πιάνει 10 ευρώ ??? Εγώ εξάλλου εκτίμηση έκανα μπορούσε ο άνθρωπος κάλλιστα να περιμένει από κάποιον άλλο απάντηση. Θα σου πω το εξής ένας ι3 4160 έχει στην αγγελία την ίδια τιμή με ι3 2100 αλλά και ι3 3220 για να μην πω για ι3 350 και ι5 750. Αν νομίζεις ότι είναι εξωφρενικό πες του εσύ τιμή να το πουλήσει . Στην τελική ο πωλητής θέλει το μέγιστο κέρδος. Υπάρχει σαβούρα και σαβούρα που πουλιέται όμως σε νορμαλ τιμές  αλλά και σε παράλογες. Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνονται πολλά αλλά άμα δεν πουληθεί τόσο πάει κάτω η τιμή  

Οκ , αλλά τις είδες στο insomnia? Στο car.gr , xe.gr ή έξω όπως ebay , amazon?? Ρωτάω για να σιγουρευτώ

στο amazon,ασε το insomnia . Το insomnia παιρνει τιμες απο  εξωτερικο εννοειται.  Τεσπα θα βρω ακρη αστο. σε ευχαριστω φιλε μου.

Ο εν λόγω ι 3 90ευρώ είναι εκτός πραγματικότητας.Οπως και η gpu.Άκου τον Sheogorath.Σου λέει ρεαλιστική τιμή και όχι σε τι τιμή μπορεί να το δώσεις σε κάποιο άσχετο.

εγω σου λεω τιμες εξωτερικου . Τεσπα να εισαι καλα.

Δημοσ.

στο amazon,ασε το insomnia . Το insomnia παιρνει τιμες απο  εξωτερικο εννοειται.  Τεσπα θα βρω ακρη αστο. σε ευχαριστω φιλε μου.

Παρακαλώ αν βοήθησα , αλλά νομίζω πως πρέπει να κοιτάξεις τιμές για Ελλάδα και όχι Εξωτερικό γιατί θα το αγοράσει Έλληνας

Δημοσ.

Πάρτο αλλιώς.Ένας 6100skylake έχει 130 οπότε used κοντά 100 ενώ εσύ κοστολογείς το δικό σου 90,απλά δεν στέκει και δεν συμφέρει κάποιον.

Επίσης μια gtx 750ti έχει νέα 120 και στις αγγελίες έχει 7850-7870 στο 100ρικο οπότε με τι σκεπτικό να βάλεις 90 στην 6850.?

• Like 3
Δημοσ.

Πάρτο αλλιώς.Ένας 6100skylake έχει 130 οπότε used κοντά 100 ενώ εσύ κοστολογείς το δικό σου 90,απλά δεν στέκει και δεν συμφέρει κάποιον.

Επίσης μια gtx 750ti έχει νέα 120 και στις αγγελίες έχει 7850-7870 στο 100ρικο οπότε με τι σκεπτικό να βάλεις 90 στην 6850.?

παρτο και εσυ αλλιος.δεν λεω δεν ειναι σωστες οι τιμες.αλλα οταν ενα ποστ πριν τον φιλο ο αλλος μου κοστολογεί 8400 c2d 4x1 gb ram στα 250 ρε φιλε κατι δεν παει καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε ότι τιμή πιστεύεις (ακόμα όσο το αγόρασες το 2011 :-D ) παραδείγματα έχει όπως μία αγγελία που έχει κοντά 12.000 views (υπέρτατο gaming pc) και αυτός ακόμα περιμένει να το πουλήσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...