Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πόσο μπορώ να πουλήσω τα παρακάτω parts, χωρίς να πιαστώ κορόιδο και χωρίς να πιάσω φυσικά κανέναν κορόιδο? CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 Mobo: Gigabyte X48 DQ6 (DDR2) GPU: Galaxy 8800 GT GPU 2: Radeon 4850 (δεν θυμάμαι υλοποίηση) PSU: Corsair VX 550W Κουτί: Silverstone Kublai SST-KL01B Black χωρίς παράθυρο Η εγγύηση έχει λήξει όπως είναι φυσικό σε όλα τα κομμάτια, ενώ υπάρχει απόδειξη αγοράς από e-shop και Πλαίσιο για όλα.
stefant24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πόσο μπορώ να πουλήσω τα παρακάτω parts, χωρίς να πιαστώ κορόιδο και χωρίς να πιάσω φυσικά κανέναν κορόιδο? CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 Mobo: Gigabyte X48 DQ6 (DDR2) GPU: Galaxy 8800 GT GPU 2: Radeon 4850 (δεν θυμάμαι υλοποίηση) PSU: Corsair VX 550W Κουτί: Silverstone Kublai SST-KL01B Black χωρίς παράθυρο Η εγγύηση έχει λήξει όπως είναι φυσικό σε όλα τα κομμάτια, ενώ υπάρχει απόδειξη αγοράς από e-shop και Πλαίσιο για όλα. Περίπου στα 100 ευρώ , βέβαια περίμενε και από άλλους να δεις τι λένε
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πόσο μπορώ να πουλήσω τα παρακάτω parts, χωρίς να πιαστώ κορόιδο και χωρίς να πιάσω φυσικά κανέναν κορόιδο? CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 Mobo: Gigabyte X48 DQ6 (DDR2) GPU: Galaxy 8800 GT GPU 2: Radeon 4850 (δεν θυμάμαι υλοποίηση) PSU: Corsair VX 550W Κουτί: Silverstone Kublai SST-KL01B Black χωρίς παράθυρο Η εγγύηση έχει λήξει όπως είναι φυσικό σε όλα τα κομμάτια, ενώ υπάρχει απόδειξη αγοράς από e-shop και Πλαίσιο για όλα. Eπεξεργαστής κανα 45-50 Μητρική κανα 50άρι θα φύγει κάποια στιγμή 8800gt 25 4850 30 VX550 κανα 40-45 Κουτί κανα 25-30
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Eπεξεργαστής κανα 45-50 Μητρική κανα 50άρι θα φύγει κάποια στιγμή 8800gt 25 4850 30 VX550 κανα 40-45 Κουτί κανα 25-30 Μου αρέσεις. Εγώ τα κοστολογώ ως εξής: CPU 45€ Mobo 50€ 8800 25€ VX 550 30€ Case 20€ Την 4850 σκέφτομαι να την κρατήσω σε ένα καβουρδιστήρι που έχω με διπύρηνο επεξεργαστή. Ευχαριστώ!
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μου αρέσεις. Εγώ τα κοστολογώ ως εξής: CPU 45€ Mobo 50€ 8800 25€ VX 550 30€ Case 20€ Την 4850 σκέφτομαι να την κρατήσω σε ένα καβουρδιστήρι που έχω με διπύρηνο επεξεργαστή. Ευχαριστώ! Mερικά θα αργήσουν λιγάκι, πχ cpu, αλλά θα φύγουν λογικά
Megatontnt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ποσο μπορει να πουληθει ενα asus o!play mini plus? εχει ελαχιστες ωρες λειτουργιας.ειναι σε αριστη κατασταση, αλλα δεν εχει εγγυηση 40-50?? ?????
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Mερικά θα αργήσουν λιγάκι, πχ cpu, αλλά θα φύγουν λογικά Ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να τα πουλήσω, απλά δεν μπορώ να στοκάρω και άλλα εξαρτήματα στην αποθήκη που μου είναι άχρηστα.
panagio11p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας! Θα ήθελα να ξέρω πόσο περίπου πιάνει μια R7 240 2GB μεταχειρισμένη και πόσο μπορώ να πουλήσω μια μεταχειρισμένη HD5450 με κουτί και παρελκόμενα και πιθανώς και λίγη εγγύηση! Ευχαριστώ πολύ!
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μια ερώτηση παλικάρια, σε περίπτωση που πουλάς έναν ολόκληρο πύργο, και απαιτείς εσύ ο ίδιος ως πωλητής να γίνει τεστ πριν την αγορά με prime 95, loops 3dmark06, Cinebench κτλ, θερμοκρασίες φυσικά και όλα. Φυσικά γίνονται και βγαίνει καθαρό το μηχάνημα μετά απο ώρες. Τώρα στον αγοραστή αφού βάλει δικό του δίσκο και περάσει λειτουργικό και drivers, έστω ότι εμφανίσει BSOD, ποιος φταίει? Εχω βαρεθεί πραγματικά να δίνω άψογα εξαρτήματα και να τα παίρνω πίσω με artifacts απο OC, χωρίς παρελκόμενα (καλώδια, αντάπτορες) και να μου μένουν χαλασμένα. Ώρες ώρες σπάζομαι άπειρα εδώ μέσα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? 2
Chocobo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μια ερώτηση παλικάρια, σε περίπτωση που πουλάς έναν ολόκληρο πύργο, και απαιτείς εσύ ο ίδιος ως πωλητής να γίνει τεστ πριν την αγορά με prime 95, loops 3dmark06, Cinebench κτλ, θερμοκρασίες φυσικά και όλα. Φυσικά γίνονται και βγαίνει καθαρό το μηχάνημα μετά απο ώρες. Τώρα στον αγοραστή αφού βάλει δικό του δίσκο και περάσει λειτουργικό και drivers, έστω ότι εμφανίσει BSOD, ποιος φταίει? Εχω βαρεθεί πραγματικά να δίνω άψογα εξαρτήματα και να τα παίρνω πίσω με artifacts απο OC, χωρίς παρελκόμενα (καλώδια, αντάπτορες) και να μου μένουν χαλασμένα. Ώρες ώρες σπάζομαι άπειρα εδώ μέσα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? Τίποτα.Απο την ώρα που έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και είναι οκ δεν φέρεις καμία ευθύνη για μένα για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.Αν ο αγοραστής θέλει να λιώσει το hardware ή εγγύηση για την δική του κακομεταχείρηση να πάει να πάρει νέο. 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τίποτα.Απο την ώρα που έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και είναι οκ δεν φέρεις καμία ευθύνη για μένα για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.Αν ο αγοραστής θέλει να λιώσει το hardware ή εγγύηση για την δική του κακομεταχείρηση να πάει να πάρει νέο. Ηθελα να το ακούσω και απο άλλον, όχι μόνο απο την φωνή στο κεφάλι μου. Για αυτό πλέον επιβάλλω έλεγχο του προϊόντος και ας είναι δικό μου! Ευχαριστώ! 4
normal40 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ηθελα να το ακούσω και απο άλλον, όχι μόνο απο την φωνή στο κεφάλι μου. Για αυτό πλέον επιβάλλω έλεγχο του προϊόντος και ας είναι δικό μου! Ευχαριστώ! σε αυτο συμφωνω και εγω...απο τη στιγμη που θα φυγει το μηχανημα η τα παρτς απο εσενα ΤΕΛΟΣ,ειναι στην ευθυνη του καθε ενος !
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 σε αυτο συμφωνω και εγω...απο τη στιγμη που θα φυγει το μηχανημα η τα παρτς απο εσενα ΤΕΛΟΣ,ειναι στην ευθυνη του καθε ενος ! Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι δουλεύουν φυσικά!
normal40 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι δουλεύουν φυσικά! ε ναι. Εννοειται οτι ειτε ερχεται σπιτι σου,ειτε πας εσυ βλεπεις αν ειναι ολα οκ και τελος. Η βγαζεις φωτο κλπ. Τροπος υπαρχει.
stefant24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μια ερώτηση παλικάρια, σε περίπτωση που πουλάς έναν ολόκληρο πύργο, και απαιτείς εσύ ο ίδιος ως πωλητής να γίνει τεστ πριν την αγορά με prime 95, loops 3dmark06, Cinebench κτλ, θερμοκρασίες φυσικά και όλα. Φυσικά γίνονται και βγαίνει καθαρό το μηχάνημα μετά απο ώρες. Τώρα στον αγοραστή αφού βάλει δικό του δίσκο και περάσει λειτουργικό και drivers, έστω ότι εμφανίσει BSOD, ποιος φταίει? Εχω βαρεθεί πραγματικά να δίνω άψογα εξαρτήματα και να τα παίρνω πίσω με artifacts απο OC, χωρίς παρελκόμενα (καλώδια, αντάπτορες) και να μου μένουν χαλασμένα. Ώρες ώρες σπάζομαι άπειρα εδώ μέσα. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις? Τίποτα.Απο την ώρα που έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και είναι οκ δεν φέρεις καμία ευθύνη για μένα για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.Αν ο αγοραστής θέλει να λιώσει το hardware ή εγγύηση για την δική του κακομεταχείρηση να πάει να πάρει νέο. Ηθελα να το ακούσω και απο άλλον, όχι μόνο απο την φωνή στο κεφάλι μου. Για αυτό πλέον επιβάλλω έλεγχο του προϊόντος και ας είναι δικό μου! Ευχαριστώ! Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι δουλεύουν φυσικά! Και τώρα δημιουργείται το εξής ερώτημα , άραγε θα ακολουθήσουν όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι την τακτική-εφαρμογή αυτή , γιατί φίλε μου καλέ εσύ μπορεί να τρελαίνεσαι για κάτι το οποίο είναι όντως σοβαρό και να θες να γίνετε κάτι το οποίο είναι σωστό αλλά τεμπελίστικο (να το πω μπακαλίστικα) λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας , κλπ. κλπ. για κάποιους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις