Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν έχει κάτι εγγύηση.

Πρέπει να τ ανοίξω για να σου πω παραπάνω, αλλά επώνυμα είναι και τα δύο.

Zalman σχετικά παλιό μοντέλο το τροφοτοδικό και corsair αν δεν κάνω λάθος οι μνήμες, δε θυμάμαι ταχύτητα.

Ε άμα είναι έτσι 125 ευρώ νομίζω είναι καλά ίσως χρειαστεί α κάνεις κάτι μικρό αλλά μην φανταστείς και τίποτα φο μεγάλο.
Δημοσ.

οταν αυτο το κουτι ειχε πρωτοβγει το 775 ηταν στα πανω του.οποτε μια χαρα εχει μεσα q6600

Μα εννοείται νίκο δεν τον κοροϊδεύω, απλά σχολίασα το γεγονός ότι έχει ένα τόσο ακριβό κουτί και μέσα έχει παλιά πράγματα. Δηλαδή αν μου είχε αξιοπρεπής 8gb ram και μια καλή κάρτα γραφικών θα έλεγα μπράβο και μπορεί και να το έπαιρνα σε αυτή την τιμή, αν δεν είχα οθόνη.

Τα μεγαλα κουτια κτηνη,πανε προς εξαφανιση πλεον και δεν βολευουν,εχουν ξεπεραστει.

Βρε καλά τα λες εσύ αλλά εγώ μόλις το είδα πραγματικά εντυπωσιάστηκα, εξάλλου δεν βλέπεις full tower συχνά πλέον. O i3 2100 αξίζει για αναβάθμιση ή καλύτερα ο καινούριος g4400;

Δημοσ.

Για να σκέφτεσαι τον Pentium πάει να πει ότι το pc το θες για browsing/office κτλ, δηλαδή εφαρμογές με χαμηλές απαιτήσεις. Και οι δύο θα σε καλύψουν, οπότε καλύτερα αγόρασε όποιο πακέτο (mb/cpu/ram) βγαίνει φθηνότερο.

Δημοσ.

Καλύτερα τα νέα ,με εγγύηση όμως, και στα παιχνίδια ο skylake θα είναι πιο γρήγορος.

Και καποια στιγμη πουλαει τον διπυρηνο και αγοραζει ενα τετραπυρηνο Sky με μειωμενο κοστος. Και παιχνιδια ανετα μπορει να παιξει αν δεν υπαρχουν υστερικες απαιτησεις. Εδω στο δευτερο pc που εφτιαξα,με τον ivy g2030 και με μια gtx 550ti παιζω το αγαπημενο μου Ρωσικο mmo Panzar που εχει εκπληκτικα γραφικα ανετα σε 1920 Χ 1080 medium/high.( CryEngine3 ). :)

Δημοσ.

Αν μπορούσε να πάρει το σετ μόνο της πρώτης αγγελίας χωρίς το τροφοδοτικό αγνώστων στοιχείων θα του έβγαινε αρκετά πιο φθηνά. Βέβαια με μια γρήγορη ματιά, είδα ότι η μητρική είναι κάπως φτωχή..ούτε usb3 δεν έχει. Ποια κάρτα γραφικών θες να βάλεις επάνω και γενικά ποια παιχνίδια θες να παίζεις; Αν θες να πάρεις πάντως μια ιδέα, πριν καμιά δεκαριά μέρες πήρα ένα σετάκι για την οικογένεια για browsing με τα παρακάτω..

http://www.e-shop.gr/cpu-intel-pentium-dual-core-g4400-330ghz-lga1151-box-p-PER.558506

http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-h110m-a-retail-p-PER.524429

http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx421c14fb-4-4gb-ddr4-2133mhz-hyperx-fury-p-PER.557303

..και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά με την stock ψύκτρα του G4400 έμεινα πραγματικά έκπληκτος. Την έβαλα στο manual 1600 στροφές έτσι από περιέργεια και ήταν εντελώς αθόρυβη και φαντάσου αυτή τη στιγμή είναι στις 1000 στροφές με 22 βαθμούς Κελσίου(θερμοκρασία δωματίου 23). Βέβαια όταν τα πήρα εγώ η μητρική ήταν περίπου 10 ευρώ φθηνότερη. 

• Like 1
Δημοσ.

αξιζει να δωσω το g2030;;ποσο πιανει;;θελω να μπορω να παιζω 4k βιντεο και σκεφτομε κανενα i5

Εγω αγορασα απο εδω απο αγγελιες πριν 2 εβδομαδες εναν g2030 και μια μητρικη Gigabyte μεσης εμβελειας,στα 70 ευρω. Οποτε θα ελεγα στα 35 ευρω το πολυ.

Δημοσ.

Γεια σαΣ, δε ξερω αν ειναι το σωστο φορουμ για αυτη την ερωτηση .

Εχω ενα msi gs70 με 8ραμ Ι7 ,970m, 128ssd kai 1T HDD.

Το εχω ενα χρονο οποτε η εγγυηση τελειωσε,θελω να μαθω ποσο μπορω να το πουλησω περιπου...

Το θεμα ειναι εναΣ απο τους 2 ανεμιστηρες χαλασε και θελει 100+Ε για επισκευη, αλλιως δουλευει μια χαρα, αξιζει ακομα η οχι ?(σαν λαπτοπ).Αν αξιζει πανω απο 600ε οκ αλλιως μπα... Τον ειχα παρει 1500.

Ευχαριστω

Δημοσ.

ποσο να δωσω μια gigabyte h61m-s2pv μαζι με  PENTIUM G2130 ? ο επεξεργαστης εχει εγγυηση μεχρι 05-03-2017 (αν και πρεπει να ψαξω να βρω την αποδειξη ) και η μητρικη μεχρι 14/03/17 ( αλλα παλι πρεπει να βρω την αποδειξη ) 

ευχαριστω

ΥΣ Λιγο που εψαξα δεν βρισκω τις αποδειξεις , εχω ομως τα κουτια υπαρχει περιπτωση να καλύψουν την εγγυηση χωρις αποδειξη ;η μητρικη ειναι απο getitnow και ο επεξεργαστης απο e-shop

Δημοσ.

Το eshop εκτυπωνει νεα αποδειξη με το ονομα οποτε δεν θα εχεις θεμα.

ωραια ,μηπως εχεις να προτεινεις καποια τιμη :) ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...