Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα 20άρι.

Πρακτικά είναι ίδιο με Η81+Cely 2.8 (70 ευρώ, μαζί με 4GB ραμ στα 85).  Δεν είναι 775 ή 1366 να παίρνει xeon για να ανεβάσει τιμή η πλατφόρμα.

Πάντα άποψή μου.

92+ βγαίνουν αυτά, κατά τα άλλα συμφωνώ με το σκεπτικό σου.

Για τη ram θα έλεγα 10 μια και 15 βρίσκεις καινούργια, και 25 για τη μητρική.

Δημοσ.

Κατσε γιατι μπερδευτηκα ,μα βαση αυτο που ανεφερες πριν,ειναι ενα συνολο 115 ευρω και αν πουμε 20 ο επεξεργαστης ειναι 135 αρα ερχεσαι στα λογια μου,η επειδη εχω πιει λιγο παραπανω κανω λαθος? :P

Για να ξεκαθαρισω για τον φιλο που ρωτησε,30 η μητρικη + 30 ο επεξεργαστης+ 15 οι μνημες + 60 η καρτα γραφικων ειναι συνολο 135 ευρω. Αυτο του προτεινω και ισως και 140 γιατι καλα διπυρηνα σετακια με μια αξιοπρεπη μητρικη δινονται στα 70 ευρω χωρις μνημες στις λογικες αγγελιες.

115 έβγαιναν όπως τα είδα, αλλά ναι, διυλίζουμε τον κώνωπα.

Ας αρχίσει απο 120-130 και κατεβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, κάρτα στο 50άρι-55 (αντε 60), μητρική 30, μνήμες 15, και εγώ κάπου στα 100-110 το κόβω.

Αλλά φυσικά καλύτερα να το βάλει 120 και να φύγει στις 50 μέρες παρά να το βάλει 100 και να φύγει αύριο.

Και εγω στα 120 θα το ξεκιναγα

Δημοσ.

Είχε και επεξεργαστή? ??? :o :O . ΤΏΡΑ ΤΟ ΒΛΈΠΩ. Γράψε λάθος και κοίτα στα 130-140 . Αυτό στο έχουν πει οι περισσότεροι. Από ότι φαίνεται με το κινητό στραβώνεσαι

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας! !! Θα πω κάτι οfftopic απλώς για να με διορθώσετε αν βέβαια γνωρίζετε.

Εχθές ή προχθές άκουσα από Βουλή (κ.Τσακαλώτος) και από Contra Channel (περιεργαζόμουν , δεν ήξερα τι να κάνω) και άκουσα πως όσοι αγοράζουν από εδώ και μπρος από ίντερνετ καθώς και πουλούν θα φορολογούνται. <<Την νύφη μάλιστα>> θα την πληρώσει ο πωλητής, μη σημαίνοντας πως την <<γλιτώνει>> ο αγοραστής. Πως θα φορολογούμαστε??? Παραδοσιακά όποιος κάνει συναλλαγές μέσω κουριερ (με αντικαταβολή) , όπως ΕΛΤΑ , γενική ταχυδρομική κλπ. Αλλά και όσες συναλλαγές γίνονται μέσω διαδικτύου.

Παιδιά μήπως γνωρίζετε κάτι , γιατί έχουμε χάσει την μπάλα με αυτή την φορολογία?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω επί του θέματος....αλλά από την ώρα που πληρώνει ο αγοραστής το ΦΠΑ στο αρχικό προϊον τι ακριβώς θα φορολογήσουν ακόμα πια....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω επί του θέματος....αλλά από την ώρα που πληρώνει ο αγοραστής το ΦΠΑ στο αρχικό προϊον τι ακριβώς θα φορολογήσουν ακόμα πια....

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Αλλά μήπως παίζει κάτι άλλο ? Ρωτάω για να ξέρουμε όλοι μας από τι να προσέχουμε τώρα , για να μην πάμε και μέσα επειδή πουλήσαμε κάτι

Δημοσ.

Μπορεί να έχει ακούσει κάποιος άλλος συμφορουμίτης για το συγκεκριμένο θέμα και να έχει γνώση για αυτό το θέμα...

Δημοσ.

Μπορεί να έχει ακούσει κάποιος άλλος συμφορουμίτης για το συγκεκριμένο θέμα και να έχει γνώση για αυτό το θέμα...

Αν γνωρίζει κανείς , παρακαλώ να μας γνωστοποιήσετε το ποιον του θέματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...