Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλες μα όλες τις κάρτες γραφικών: «δεν έχει δουλευτεί πολύ» γιατί .... reasons.

Είναι όπως όλες οι αγγελίες για αυτοκίνητα γράφουν «ατρακάριστο».

Ήθελα να 'ξερα ποιος τρακάρει πλέον (και ποιος χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών του αντί να την έχει πάνω στο γραφείο του και να χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη).

Αγοραζουμε μαζι σημερα την ιδια VGA.

Εσυ επειδη εισαι μαθητης/φοιτητης/ανεργος η για οποιδηποτε αλλο λογο εχεις πολυ ελευθερο χρονο, την κανεις overclock και παιζεις games 6 ωρες/ημερα.

Εγω επειδη δουλευω και δεν εχω πολυ free time παιζω 2 ωρες καθε ΣΚ χωρις overclock.

Μετα απο 1 χρονο την πουλαμε και οι δυο. Την ιδια τιμη αξιζουν?

ΟΚ, η διαφορα τιμης δεν θα ειναι μεγαλη.

Επισης το πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν την εχεις κανει overclock και οτι δεν την εχεις χρησημοποισει πολλες ωρες σε games ειναι αλλο καπελο. Απλα δεν μπορεις.

Απλα αν εσυ γραψεις οτι την εχεις σκισει και εγω οτι την ειχα idle ο αγορασης θα προτιμησει την δικη μου, αυτο ειναι ολο.

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Αγοραζουμε μαζι σημερα την ιδια VGA.

Εσυ επειδη εισαι μαθητης/φοιτητης/ανεργος η για οποιδηποτε αλλο λογο εχεις πολυ ελευθερο χρονο, την κανεις overclock και παιζεις games 6 ωρες/ημερα.

Εγω επειδη δουλευω και δεν εχω πολυ free time παιζω 2 ωρες καθε ΣΚ χωρις overclock.

Μετα απο 1 χρονο την πουλαμε και οι δυο. Την ιδια τιμη αξιζουν?

Για μένα, ναι.

Hardware που δεν έχει αστοχία επηρεάζεται πολύ λίγο από τέτοια χρήση. 

Οι κάρτες γι'αυτό φτιάχνονται, για να τις λιώνεις 8ωρα και 12ωρα.

Το αν η πρώτη αντέξει 8 χρόνια ενώ η δεύτερη 15 είναι από αδιάφορο εως αστείο.

Απλα αν εσυ γραψεις οτι την εχεις σκισει και εγω οτι την ειχα idle ο αγορασης θα προτιμησει την δικη μου, αυτο ειναι ολο.

Αυτό ακριβώς το πράγμα σχολίασα κι εγώ λοιπόν. Πήξαμε στους τύπους που τις έχουν idle όλη την ώρα (και μιλάμε για 980ti, 1080, 1070 strix, δηλαδή γελάνε και οι πέτρες).

Το ίδιο πράγμα λέμε.

Ας μη συνεχίσουμε άλλο το off-topic καλύτερα όμως.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς το πράγμα σχολίασα κι εγώ λοιπόν. Πήξαμε στους τύπους που τις έχουν idle όλη την ώρα (και μιλάμε για 980ti, 1080, 1070 strix, δηλαδή γελάνε και οι πέτρες).

Το ίδιο πράγμα λέμε.

Χαχαχα, η ειρωνια ειναι οτι σε μερικες μερες θα βαλω αγγελια την R9 290 που εχω η οποια πραγματικα δεν εχει γινει overclock και πραγματικα εχει παιξει περιπου 2ωρες/ΣΚ για 2 χρονια.

Αντε μετα να με πιστεψει κανεις...!!!!!! Χαχαχαχα

Δημοσ.

καλησπέρα πόσο μπορώ να πουλήσω λάπτοπ sony vaio SVE14A35CXH που όμως μου έσπασε ο ένας μεντεσές...χαρακτηριστικά

οθόνη αφής 14", intel i5 3230M,  6GB ram, 750GB HDD, WIN 10. αν εξαιρεσεις το σπάσιμο ειναι σε άψογη κατάσταση 

Δημοσ.

Καλησπερα, το PC μου έχει την παρακατω συνθεση. Ποσο πιστευετε οτι αξιζει το καθε πραγμα;

Corsair Obsidian 750D Airflow Edition

Intel i7 3770

Asus Sabertooth Z77

Corsair Vengeance 2x8GB και 2x4GB 1600mhz

Corsair H100i

Asus Strix 980Ti

Samsung 850 EVO 120GB

WD Caviar Green 2TB

Thermaltake Toughpower XT 850W 80 Plus Bronze

Ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπέρα πόσο μπορώ να πουλήσω λάπτοπ sony vaio SVE14A35CXH που όμως μου έσπασε ο ένας μεντεσές...χαρακτηριστικά

οθόνη αφής 14", intel i5 3230M,  6GB ram, 750GB HDD, WIN 10. αν εξαιρεσεις το σπάσιμο ειναι σε άψογη κατάσταση 

200-230€ , η μπαταρία ειναι σε καλή κατάσταση?

Καλησπερα,ποσο παει περιπου να πουληθει αυτο το λαπτοπ? http://www.toshiba.de/discontinued-products/satellite-l350-16x/

Καλύτερα να το κρατήσεις και να βάλεις μια διανομή Linux.

Ειναι παλιό μοντέλο , 70 ευρω, έχει μπαταρία?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο μπορώ να πουλήσω μια κάρτα γραφικών: GTX 285 (2GB) PALiT  NVIDIA.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από manolism3
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο μπορώ να πουλήσω μια κάρτα γραφικών: GTX 285 (2GB) PALiT  nVIDEA.

Ευχαριστώ.

Κανα 30άρι, 35 μαξ.

Δημοσ.

Ένα tablet samsung tab S 10.5" με τα 3gb ram ποσό περίπου να το αγορασω; Το πουλάει φίλος σε άριστη κατάσταση και θέλει να ορίσουμε μία νορμάλ τιμή.

(Είναι εργαλείο και θέλω να το αγορασω :) )

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω λιγο τη βοηθεια σας.. Ποσο να πουλησω τα παρακατω κομματια?

-Core2Quad 8300 2.50Ghz, 1333Mhz

-Nvidia Geforce 9800GTX MSI ( photo )

-Asus P5N-E SLI link

-4GB DDR2 533Mhz 

Ποσο το παρακατω κουτι? 

Thermaltake Xaser iii ( photo 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

bump

115-120 ειναι νορμαλ τιμη για το σετακι?

το κουτι να το δωσω 25-30 ευρω?

Δημοσ.

Οχι υπερκοστολογημενα ειναι.ριξε μια ματια στις αγγελιες και θα καταλαβεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες την γνώμη μου

Μητρική ~30

Επεξεργαστής ~30

Κάρτα γραφικών 20-25

Μνήμες 25.

Όλα μαζί κόψε κανα 20άρι.

για να ειμαι ειλικρινης περιπου τοσο τα κοστολογιζα αλλα ειπα μπας και ειναι φθηνα, ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...