saks80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τώρα πλάκα κάνετε??? Δλδ επειδή εμείς δεν πήραμε ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να το πουλήσει όσο είναι η τρέχουσα τιμή της αγοράς σωστά ?? Αυτός που το πήρε πριν μια εβδομάδα στα 300+ με απόδειξη τι είναι ο Μ@@@@Σ της υπόθεσης ??? Ας τα πάρουμε πρώτα και μετά βλέπουμε αν θα τα πουλήσουμε και πόσο φιλε ειναι απλο αυτο που λεω.ο αλλος που το πηρε 300 ευρω να μου το πουλησει 250 γιατι θα μου δωσει αποδειξη για 300 ευρω.σε περιπτωση που χαλασει το κινητο επειδη πλεον δεν βγαινει και δεν θα χουν να σου δωσουν καινουριο θα μου δωσει ενα ωραιο πιστοτικο η βονταφον 300 ευρω και θα παρω κατι εξισου καλο.αν μου δωσει αποδειξη 129 ευρω ο αλλος και πληρωσω εγω 300 ευρω και γινει το ιδιο θα παρω ενα πιστωτικο 129 ευρω ενω πληρωσα 300 για την αγορα και δεν θα μπορω να το κανω τιποτα 1
Grey Warden Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Βασικά γύφτος είναι αυτός που ενημερώθηκε απο το insomnia για την προσφορά, στέρησε το κινητό απο συμφορουμήτες για κέρδος και στο καπάκι το πουλάει στις αγγελίες του ιδίου site.. Αυτό ακριβώς. Το κινητό το στερήθηκαν άνθρωποι που το ήθελαν για να το χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι και έρχεται ο άλλος να μας πει πόσο καλά κάνουν και μπλα μπλα. Ο άλλος σκαρφίστηκε ολόκληρη ιστορία για μια γκόμενα που δεν ήξερε ο γκόμενος της οτι η άλλη είναι Isheep και της πήρε κινητό android με 4.7 ίντσες. Εγώ το χώνεψα οτι δεν θα το παραλάβω και ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα που αντιλήφθηκα αργά την ευκαιρία και έβαλα για παραλαβή από το κατάστημα αλλά βλέπω άλλους που έχουν παραγγείλει πριν απο μένα που δεν παρέλαβαν και κάτι εξυπνάκιδες βάζουν τα κινητά σε αγγελίες γιατί... έτσι. Δεν ξέρανε μωρέ αν θα τους βολέψει ένα τετραπύρηνο με krait και 2gb ram και το μετανιώσανε... 1
bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 φιλε ειναι απλο αυτο που λεω.ο αλλος που το πηρε 300 ευρω να μου το πουλησει 250 γιατι θα μου δωσει αποδειξη για 300 ευρω.σε περιπτωση που χαλασει το κινητο επειδη πλεον βγαινει και δεν θα ζουν να σου δωσουν καινουριο θα μου δωσει ενα ωραιο πιστοτικο η βονταφον 300 ευρω και θα απρω κατι εξισου καλο.αν μου δωσει αποδειξη 129 ευρω ο αλλος και πληρωσω εγω 300 ευρω και γινει το ιδιο θα παρω ενα πιστωτικο 129 ευρω ενω πληρωσα 300 για την αγορα και δεν θα μπορω να το κανω τιποτα Σωστός, όμορφα και ωραία δεν αγοράζεις από αυτόν που το πουλάει 300+ και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!!
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δίκιο έχουν τα παιδιά ρε Μακάρι στην επόμενη προσφορά να πάρει ΌΛΑ τα κομμάτια ένας επιχειρηματίας/σκρουτζομάγαζο και να τα πουλήσει εκείνος με καπέλο 10-20%Από το 70-100% των συμφορουμιτών καλύτερα θα είναι 2
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 το γαργαλίσατε και ψόφησε το θέμα με τα περί ηθικής αγοραπωλησιών και αγγελιών . 8
saks80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δίκιο έχουν τα παιδιά ρε Μακάρι στην επόμενη προσφορά να πάρει ΌΛΑ τα κομμάτια ένας επιχειρηματίας/σκρουτζομάγαζο και να τα πουλήσει εκείνος με καπέλο 10-20% Από το 70-100% των συμφορουμιτών καλύτερα θα είναι εννοειτε οτι ειναι καλυτερα γιατι θα μου δωσει αποδειξη για οσο πληρωσω.ετσι αν γινει η στραβη τοσα λεφτα αγορες θα κανω απο το μαγαζι.το θεμα ειναι οτι ο αλλος θελει να βγαλει κερδος αλλα ο αγοραστης ειναι ο ξεκρεμαστος της υποθεσης.αντε να πεις να δωσεις 40-50 ευρω παραπανω απο τα 129 για τον κοπο του οκ.αν χαλασει θα παρεις πιστωτικο 129 και θα χεις χασουρα 40-50 ευρω.
NikosNx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Είστε σίγουροι ότι ισχύει αυτό με το πιστωτικό; 2 χρόνια εγγύηση από την LG έχει το κινητό, είναι δυνατόν να σου δώσουν 129€ και να πας στη Vodafone να πάρεις κάτι άλλο με αυτό το ποσό;
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Οταν εισαι μεσα στην περιοδο DOA τοτε δικαιουσαι να παρεις πισω τα χρηματα σου. Βεβαια πολλα καταστηματα το παιζουν παπιες και σου δινουν πιστωτικο. Αν ξερεις ομως τα δικαιωματα σου, με λιγη φωνη παραπανω παιρνεις πισω το ποσο που πληρωσες αρχικα.
saks80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Είστε σίγουροι ότι ισχύει αυτό με το πιστωτικό; 2 χρόνια εγγύηση από την LG έχει το κινητό, είναι δυνατόν να σου δώσουν 129€ και να πας στη Vodafone να πάρεις κάτι άλλο με αυτό το ποσό; αυτο μονο σε περιπτωση που πχ σου βγαλει σε λιγο καιρο προβλημα η συσκευη.καινουρια δεν υπαρχει να σου δωσουν γιατι η lg σταματησε να την βγαζει οποτε αν δεν διορθωνεται στο service θα παρεις πιστωτικο οσο λεει η αποδειξη αγορας 2
astymagos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Οποτε αγοράζει καποιος το κινητο απο αγγελία 250 ευρω του βγαίνει doa και παει στην voda και περνει οτι θελει με 129ευρω
Salonikios933 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το σκίσατε το θέμα. Ελεύθερη αγορά έχουμε οσο θες πουλάς οσο θες αγοράζεις. Πιστωτικό γιατί να πάρεις αν χαλάσει ; ζητάς καινούριο η σου φτιάχνουν το υπάρχων. Δηλαδή μερικοί είστε πολύ ζηλιαριδες που κάποιοι θα βγάλουν κέρδος. Τι να πω....Ελλάδα. 1
tolis1983 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 παιδια οποιος ψαχνει το 8s και μενει αθηνα εχω κλεισει ηδη ενα.παμε μαζι και το παιρνει οσο κανει..γιατι μαλλον θα παρω το 820 που εκλεισα σημερα.. 2
saltjon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 χωρις να εχω συμμετασχει καθολου η να εχω ασχοληθει με την προσφορα θελω να πω το εξης, σχετικα με αυτους που λενε οτι καλα κανουν και πουλανε το κινητο 200-250€ στις αγγελιες. Οι προσφορες απο τα μαγαζια δεν γινονται για να εφμανιστει ο καθε τυχαρπαστος κερδοσκοπος και να βγαλει το κατιτις του, εις βαρος αλλων μαλιστα. κατα δευτερον η αλλη μπουρδα που ακουστηκε ειναι οτι αφου η συσκευη αξιζει 300€ στα σκρουτζομαγαζα δεν μπορουμε να την πουλησουμε 120€. Η συσκευη αξιζει οσο λεει η αποδειξη. αυτοι ειμαστε ομως αυτα τα μαγαζια μας αξιζουν. ποσα απο αυτα που σου χαρισανε η που ειχαν μηδενικη αποδειξη τα χαρισε η πηρες αυτο που εγραφε η αποδειξη? Και το αλλο( Η συσκευη αξιζει οσο λεει η αποδειξη.) απο ποτε ισχυει αυτο?
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 11=>11941 12=>11944 Τελικά όλο αυτό για 12 άτομα? 1
astymagos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το εχετε παρει πολυ σοβαρα καποιοι που δεν σηκωνετε ουτε την πλακα.. Εμενα,μονο αυτοι που πηραν 5-6 για να τα πουλησουν και το στερησαν απο ατομα του φορουμ που το θελαν για αυτους, με ενοχλουν.φορουμ εχει το νοημα παρεας, οπως σας βοηθαει ο ts να παρετε κατι σε προσφορα βοηθηστε και εσεις με την σειρα σας τους συμφορουμιτες να παρουν και αυτοι, αν παρετε 10 δεν βοηθατε και την επομενη φορα θα δει καποιος μια προσφορα και θα την κρατησει για την παρτυ του και δεν θα ρισκαρει μηπως δεν παρει ουτε αυτος με τους απλιστους εδωμεσα 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις