Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλοι εχουν παραλαβει και ειναι σε κατασταση εκρεμμει μη κοιτατε το σαιτ ειναι αναξιοπιστο

στειλτε τους μυνημα στο φβ αν εχετε για να σας απαντησουν να ξερετε σιγουρα αν θα παρετε η οχι

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μολις παρελαβα με courier ενα lg για μενα και ενα χ8 για δωρακι.... :-)  η παραγγελια για το lg  εγινε στις 4.45 το σαββατο ....παντως στο status οι παραγγελιες ειναι εκρεμμεις...thanks voda :-D ...

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά υπάρχει κανένας με αριθμό παραγγελιας 11943χχ που να εχει παραλάβει; υπαρχει άτομο που έκανε παραγγελία 16.57 ενώ εγω 16.53 και παρέλαβε τι γίνεται. και το παιδι απο πάνω την έκανε πιο νωρίς και απο εμένα..

Τι ψαχνεσε φιλε να βρει αφο5 εμεις που καναμε πριν τις 16:45 φαγαμε ακυρο

μολις παρελαβα με courier ενα lg για μενα και ενα χ8 για δωρακι.... :-)  η παραγγελια για το lg  εγινε στις 4.45 το σαββατο ....παντως στο status οι παραγγελιες ειναι εκρεμμεις...thanks voda :-D ...

Κωδικος φιλε παραγγελιας?

Δημοσ.

To S3 έχει 1GB Ram, χειρότερο επεξεργαστή και χειρότερη κάμερα.

To S3 LTE έχει 2GB μνήμη και είναι 4G. Επειδή έχω δοκιμάσει και το απλό και το σπέσιαλ, απλά είναι άλλες συσκευές. Άλλο λέβελ το S3 4G

Δημοσ.

Παρακολουθώ το άρθρο και βλέπω ότι παίρνουν μόνο αυτοί που έκαναν παραγγελία μέσω ίντερνετ. Αυτοί που πήγαν ως φυσικά πρόσωπα στα καταστήματα; Καμία ειδοποίηση; Δε βλέπω να έχει πει τίποτα κανείς. Αυτοί με το τηλέφωνο , τους έχουν ειδοποιήσει ότι δε θα παραλάβουν; Μακάρι όλοι να ναι ευχαριστημένοι στο τέλος.

Δημοσ.

Εγω εκανα παραγγελια μεσω τηλεφωνου Σαββατο 13:15 κι εφαγα ακυρο.

Μου ειπε ειχαν εξαντληθει ολα απο το πρωι.Ειναι να γελας.

Θα παω αυριο απο εκει να τα πουμε κι απο κοντα. :mad:

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο πλεον 820 θα προτείνουν στην ιδια τιμη και αλλο ενα wp με μια διαφορα.. Και ετσι πανε να ξεστοκαρουν τα wp

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο πλεον 820 θα προτείνουν στην ιδια τιμη και αλλο ενα wp με μια διαφορα.. Και ετσι πανε να ξεστοκαρουν τα wp

Ποιό? 920?

Δημοσ.

Όταν λες είναι σίγουρο; στο είπε η Πυθία ή κάποιος της Vodafone;

Δημοσ.

Όταν λες είναι σίγουρο; στο είπε η Πυθία ή κάποιος της Vodafone;

Στην voda και για το αλλο θα δινεις ενα κατοσταρικο παραπανω. Να μου λείπει

Sorry αν σας ξενερωσα.η μονη λυση ειναι να αρχισουμε κραξιμο απο το πρωτο τηλ αντιπροσφορας.πατωντας στο τηλεφωνο με ιδιες δυνατοτητες και ιδια τιμη

Δημοσ.

Πάντως δεν υπάρχει καμμία σειρά προτεραιότητας,το Σάββατο το βράδυ παράγγειλα το HTC 8S,με παραλαβή από κατάστημα,και ακόμα περιμένω,και χτες το βράδυ με παράδοση από courier,και με πήραν πριν μια ώρα για παράδοση αύριο το πρωί,το status και στις δυό παραγγελίες είναι "εκρεμεί",η τιμή του είναι 99 ευρώ.στην Πανόρμου που το' έχουν 89 είναι τυπογραφικό λάθος μου είπαν,όσο για τα κομμάτια του lg ήταν δεν ήταν 300 σύνολο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δε γραφω πολύ συχνα θελω να πω τη γνωμη μου όμως. Προσφορα δεν είναι κατι που μπαινει σε καποιο σαιτ καποιας αλυσιδας για μια ωρα το πρωι και μια ωρα το μεσημερι. Αυτό δεν λεγεται προσφορα από τη Vodafone, αλλα απλος κραχτης που στη πραγματικοτητα ουτε καν αυτό λεγεται αφου ηταν σε τυχαιο και απροσδιοριστο χρονο. Δηλαδη πρεπει να είναι μέντιουμ η να μυρισει τα νυχια του καποιος και να μπει στο σαιτ της Vodafone η του Insomnia, τον ακριβη δεδομενο χρονο που ανεβηκε για να το μαθει ? Απλα απαράδεκτοι οι κυριοι της Vodafone και τιποτα λιγοτερο από αυτό. Κάθε άλλο παρα επαγγελματισμος λεγεται αυτό.

• Like 3
Δημοσ.

Αμα ειναι και πλασαρουν αυτατα κινητα που λετε καλυτερα να ελεγαν οτι θα παρετε τα @@ μας παρα να μπουν στην διαδικασια να μας στειλουν οτι θα παρουν καποιο κινητο ισαξιο στην ιδια τιμη.....θα πεσει δυσφοιμιση στο φουλ γιατι κοροιδια δεν ειμαστε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...