tzelen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν και δεν διαφωνώ με αρκετά από αυτά, ο τρόπος που το λέει φαίνεται σαν να έχει να δει ανδρικό μόριο από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Ή είναι troll level over 9000. 1
stratigos24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από stratigos24 20
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αν και δεν διαφωνώ με αρκετά από αυτά, ο τρόπος που το λέει φαίνεται σαν να έχει να δει ανδρικό μόριο από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Ή είναι troll level over 9000. naaah, κι ο αντρας μου τα ιδια με αυτη υποστηριζει. οταν λεω οτι δεν αντεχω αλλο να ειμαι γυναικα (τις μερες περιοδου), αμεσως φερνει ως επιχειρημα τον γυναικειο οργασμο.
LongTom Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Βασικά οι ίδιο εικονιζόμενοι έχουν εκφράσει ότι να'ναι απόψεις. Ο Bill Nye λέει πως δεν υπάρχει η ράτσα (στους ανθρώπους) κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Dawkins που επιτίθεται σε όποιον δεν είναι άθεος, άποψη που σατιρίζει ο Sagan... Και στις "ορθολογίστριες" γυναίκες δεν βλέπω την Camille Paglia ?! Στα φεμινιστικά έπεσε μέσα,μάλλον διότι τα έζησε,στα άλλα γράφει απλά μαλακίες. Ούτε υποσημείωση στους "ορθολογιστές" δεν κάνει...
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εικόνες, όχι συζήτηση περί θεού, φεμινισμού και εμένα_η_γκόμενά_μου_λέει, thx.
parlapipas25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Smooth http://i.imgur.com/TwMhBEq.webm FAKE!!
thomasG4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 FAKE!! Όχι ακριβώς. Τα μπαλόνια σκάνε κανονικά, απλά το αμάξι προστέθηκε μετά με επεξεργασία. Στο βιντεάκι φαίνεται 1
tz3s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Όχι ακριβώς. Τα μπαλόνια σκάνε κανονικά, απλά το αμάξι προστέθηκε μετά με επεξεργασία. Στο βιντεάκι φαίνεται αρα fake... 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 αρα fake... Άρα τα μισα βίντεο στο internet είναι fake με τη λογική σου. Δεν είναι όλο CGI. Μόνο το ένα κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις