agamoi-thytai Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στην ΕΥΠ δεν είχαν πάρει κάποια στιγμή μέσω ΑΣΕΠ και είχε πέσει τρελό γέλιο ; Στο θέμα μας 23
michael92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εμένα που μου ζήτησαν οι τεχνικοί να τους βοηθήσω σε κάποια σημεία έπρεπε να μου κάνουν έκπτωση; 2
gokuthelegend Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εμένα που μου ζήτησαν οι τεχνικοί να τους βοηθήσω σε κάποια σημεία έπρεπε να μου κάνουν έκπτωση; [offtopic]Επειδή ο πατέρας μου ήταν τεχνίτης (συνταξιούχος πλέον) και ξέρω, αν έπαιρνε βοηθό μαζί του θα έπρεπε να τον πληρώσεις παραπάνω και για το μεροκάματο του βοηθού. Αν είναι μόνος ο τεχνίτης τότε πληρώνεις μόνο το μεροκάματο το δικό του. Οπότε το ότι τον βοηθάς γλυτώνεις το μεροκάματο του βοηθού.[/offtopic] Άραγμα η γάτα. 9
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 [offtopic]Επειδή ο πατέρας μου ήταν τεχνίτης (συνταξιούχος πλέον) και ξέρω, αν έπαιρνε βοηθό μαζί του θα έπρεπε να τον πληρώσεις παραπάνω και για το μεροκάματο του βοηθού. Αν είναι μόνος ο τεχνίτης τότε πληρώνεις μόνο το μεροκάματο το δικό του. Οπότε το ότι τον βοηθάς γλυτώνεις το μεροκάματο του βοηθού.[/offtopic] offtopic : Εμένα σαν πελάτης δεν με αφορά αν είναι μονος του ή αν κουβαλά στρατό απο βοηθούς. Εγω πληρώνω για το αποτέλεσμα και οι το χρόνο που το έκανε. ΠΕρευνα αγοράς για πόσο κοστίζει η τάδε επισκευή; Χ ευρω. Αν τη φτιάξει σε 2 μέρες ή σε 5 λεπτά δε με νοιάζει Περηφάνεια ο μπαμπας ....
KilliK Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 I'll just let it here https://twitter.com/_vstew/status/686739871189348353 τσεκαρε τις αλλες φωτος που ανεβασε. HOLYYYYYYY!!! 1
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 παω να παραδοθώ απο τωρα εαν ειναι ετσι ρε μαλακες
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 παω να παραδοθώ απο τωρα εαν ειναι ετσι ρε μαλακες κανονικά η μάνα της πρέπει να ασφαλίσει το τέτοιο της όπως οι μοντέλες ασφαλίζουν τα πόδια τους κ αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα να τη βρω να της παραδώσω το βραβείο της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις