Προς το περιεχόμενο

[Mobile} Moto G 8gb 167.50€ - Amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ένας φίλος, πήρε το moto g 16gb από amazon και του έχει βγάλει ένα πρόβλημα. Στον chrome όταν έχει ανοιχτές 2-3 καρτέλες και κάνει περιστροφή οθόνης, ανάλογα με το τι θέλει να δει, η οθόνη αναβοσβήνει 1-2 φορές και μετά φτιάχνει. Αυτό το πρόβλημα δε το έχει όταν χρησιμοποιεί  opera. Λογικά έχει πρόβλημα ο chrome και όχι η συσκευή;; Έχει να προτείνει κάποιος κάτι μήπως φτιάξει το πρόβλημα;

Δημοσ.

Διαβαζω απο χθες οσα γραφετε για την εγγυηση του γερμανικου Αμαζον (2 ετη). Μονο σε εμενα βγαζει αυτο;

http://imgur.com/fdONmvN

Γερμανικα δεν σκαμπαζω, αλλα καταλαβαινω οτι ζηταει αλλα 30 γιουρα για 2ετη εγγυηση. Οποιος γερμανοφωνος ας βοηθησει...

Αυτο ειναι αλλο.

Αυτο ειναι για 2 χρωνια επισκευες μεχρι την αξια του τηλεφωνου.

με 29.99 δλδ (στα τηλεφωνα απο 100 εως 300ευρ) σου παρεχουν για 2 ετη επισκευες που συνολικα δεν θα πρεπει να ξεπερνανε την τιμη του τηλεφωνου.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα μπορούσατε να μου λύσετε μία απορία? Όταν βάζω το κιν Moto G 16gb στο καλάθι από το Amazon.co.uk μου βγάζει σε British Pound 169.71 πράγμα που σημαίνει  204.411179 Ευρώ(1 GBR = 1.204374 Ευρώ)  σύμφωνα με το Link.png Site: παρακάτω site . Όταν όμως πατάω στο Amazon μετατροπή σε Ευρώ μου βγάζει αναλογία 1 GBP =  1.2527506724 EUR δηλαδή 212,60 Ευρώ. Γνωρίζεται γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά? Εάν κάνω πληρωμή με Ελληνική κάρτα ποία είναι η χρέωση που θα γίνει?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα μπορούσατε να μου λύσετε μία απορία? Όταν βάζω το κιν Moto G 16gb στο καλάθι από το Amazon.co.uk μου βγάζει σε British Pound 169.71 πράγμα που σημαίνει  204.411179 Ευρώ(1 GBR = 1.204374 Ευρώ)  σύμφωνα με το Link.png Site: παρακάτω site . Όταν όμως πατάω στο Amazon μετατροπή σε Ευρώ μου βγάζει αναλογία 1 GBP =  1.2527506724 EUR δηλαδή 212,60 Ευρώ. Γνωρίζεται γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά? Εάν κάνω πληρωμή με Ελληνική κάρτα ποία είναι η χρέωση που θα γίνει?

Καλησπερα φιλε μου

Το αμαζον εχει δικο του RATING. Θα κανεις πληρωμη σε λιρες αγγλιας και θα χρεωθείς οσο βλεπεις στο σιτε που εδωσες δλδ τα 204ευρω +- (αντε να παει 206).

ΠΑΝΤΑ πληρωνεις σε ΤΟΠΙΚΟ νομισμα. Η ισοτιμια της τραπεζας σου ειναι ΠΑΝΤΑ καλυτερη απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ισοτιμια καταστηματος

Δημοσ.

Εκεί έχω καταλήξει. Πιστεύω θα πεσει η τιμή του όμως μέσα στο μήνα οποτε θα περιμένω. Ίσως κάποιος να το φέρει και Ελλάδα σύντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...