Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά θέλει μητρικη-ραμ-επεξεργαστη και κάρτα

Τώρα για ότι διαθέτεις εσύ... Πάρε μια 960 και 2gb ram για εμένα και όταν μπορέσει άλλαξε και μητρική επεξεργαστή..

ποσο περιπου θα μου κοστισει δλδ μητρικη-ραμ-επεξεργαστη και κάρτα; μπορει και πανω απο 800€

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποσο περιπου θα μου κοστισει δλδ μητρικη-ραμ-επεξεργαστη και κάρτα; μπορει και πανω απο 800€

Με 600 ευρώ κάνεις μια δυνατή αναβάθμιση. Αν θέλεις να πας όμως σε high end κομμάτια μπορεί να φτάσει και στο χιλιάρικο :confused: . Πάντως αν έχεις σκοπό να κάνεις πλήρης αναβάθμιση καλύτερα άνοιξε καινούριο θέμα στην ενότητα http://www.insomnia.gr/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/

Σε διαφορετική περίπτωση δίνεις 35-40 ευρώ για άλλα 4 gb ram κάνεις overclock τον επεξεργαστή σου και παίρνεις μία gtx 960 ή μια r9 380. Για ψύχτρα για τον επεξεργαστή δες κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=Cooler+Master+Hyper+212+EVO

Δημοσ.

ποσο περιπου θα μου κοστισει δλδ μητρικη-ραμ-επεξεργαστη και κάρτα; μπορει και πανω απο 800€

Κάρτα 250

Μητρική 80

Ραμ 40

Επεξεργαστής 180

Δημοσ.

@takatakaros δε χρειάζεσαι απαραίτητα ολική αναβάθμιση.μια χαρά θα είσαι και με αυτόν.Το πολύ-πολύ να πάρεις μια φθηνή ψύκτρα που χρειάζεται κιόλας,να τον ανεβάσεις και να βάλεις μια r9 380+4 ραμ.Έτσι και αλλιώς με αυτές τις κινήσεις θα δεις μεγάλη βελτίωση και γίνονται με το budget που έθεσες.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παλικαρια βρηκα να παρω μια Gigabyte 7970 αλλα ως λογικο δεν εχει εγγυηση. Ειναι αυτη εδω πως θα την δω αν ειναι οκ υπαρχει καποιο προγραμμα να την τσεκαρω;

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4102#ov

Η τιμη ειναι καλη μου την δινει 130 ευρω.

Δημοσ.

Καλημερα θελω να μου προτεινετε καμια καρτα γραφικων για παιχνιδια για το παρακατω συστημα γυρω στα 200€ και μεταχειρισμενη να ειναι δεν θεμα.

Intel core i5 4690k

Gigabyte z97 gaming3

kingston hyper x 8gb

thermaltake smart se 630

Δημοσ.

Καλημερα θελω να μου προτεινετε καμια καρτα γραφικων για παιχνιδια για το παρακατω συστημα γυρω στα 200€ και μεταχειρισμενη να ειναι δεν θεμα.

Intel core i5 4690k

Gigabyte z97 gaming3

kingston hyper x 8gb

thermaltake smart se 630

R9 280,R9 380 ή Gtx 960 απο Nvidia παιζουν σε αυτα τα λεφτα. Καλυτερη επιλογη προφανως η 380 αλλα γενικα οποια και να παρεις στα λεφτα αυτα εισαι οκ.

• Like 2
Δημοσ.

Intel core i5 4690k

Gigabyte z97 gaming3

kingston hyper x 8gb

thermaltake smart se 630

Για εμένα πάρε καμία 290 μεταχειρισμένη να είσαι απλα.
Δημοσ.

Δυο ερωτησεις.

Η 7970 υποστηριζει Directx 12 ???

Υπαρχει καπου να κατεβασουμε το Directx 12 και να το κανουμε εγκατασταση στα 8.1 η πρεπει να περιμενουμε τα Windows 10 ???

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις.

Η 7970 υποστηριζει Directx 12 ???

Υπαρχει καπου να κατεβασουμε το Directx 12 και να το κανουμε εγκατασταση στα 8.1 η πρεπει να περιμενουμε τα Windows 10 ???

το direct x 12 στα παιχνιδια θα μπει σε κανενα χρονο σιγουρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...