Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity


mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλα το tesselation το εχω αφησει πισω μου.. Δεν το βαζουν απο οτι φαινεται γιατι εκει ειναι που θα δουμε καρναβαλι στο perfomance.

Που να εβαζαν και physx...

 

post-250036-0-79884900-1424310459_thumb.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

True dat. Παντως ηταν απωθημενο αυτο το παιχνιδι ηταν το μονο που μου ειχε σπασει τα νευρα με τα συνεχομενα bugs και την αδικαιολογητη αποδοση σε καποια πραγματα.. Πλεον μπορω να πω οτι για την δικια μου περιπτωση ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Φυσικα το παιχνιδι εχει ενα σωρο bugs ακομη αλλα οκ κατι καναμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορω να το πω unplayable σε καμια περιπτωση απο το 1.2 και μετα. Αλλα εμεις εχουμε και δυνατα συστηματα. Αλλοι που εχουν πιο low budget rigs συγκριτικα,  ριχνουν κλαμα αφου και που ριχνουν settings(δεν ειναι και πολλα) δεν μπορουν να το φερουν στα ισα το game. Γενικα ειναι πολυ απαιτητικο το game. Η εικονα του το δικαιολογει κατι τετοιο αλλα θα μπορουσαν(τα εχουμε χιλιοπει) να το βγαλουν 5 ή 7 μηνες μετα ωστε να τα λυσουν ολα και κανεις δεν θα γκρινιαζε. Το support τους και η τεμπελια μου την δινει στα νευρα. Αλλοι πανε και σκανε 40/50/60/αρι για το ρημαδι τους, ελεος πια, πρεπει να τους σεβαστουν μια φορα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα το παιχνιδι δεν εχει ενα προβλημα να πω οτι λυνεται. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το εχει κανει η noobi αυτο.. Ναι βγαζει τρομερα παιχνιδια σαν concept και ναι υπο προυποθεσεις εχει θεσει βασεις για μερικα απο τα ομορφοτερα ολων των εποχων, αλλα μεχρι εκει.

Τα εχουμε πει πολλες φορες. Δεν ειναι αγνοια αυτο που κανει. Ξερει πολυ καλα τι κανει και για αυτο την επομενη φορα ειδικα απο εμενα δεν θα παρει σεντ. Προτιμω να μην παιξω που λεει ο λογος ενα AC απο το να παρω κατι οπως αυτο το beta game που αγορασα. 

Τωρα για τις απαιτησεις του, εφοσον δουλευει μια χαρα προσωπικα ισως ειναι το μονο παιχνιδι που δεν τις θεωρω παραλογες. Πραγματικα χαρμα οφθαλμων και εν τελει πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε. "Next gen" γραφικα με υποχωρησεις στα mainstream συστηματα ή console ports και μια χαρα ολα..

Το προβλημα δεν ειναι οτι το 1.4 δεν εχει κανει δουλεια, εστω και αν εχει ριξει το IQ αισθητα σε σχεση με προηγουμενες εκδοσεις (παροτι παραμενει το ομορφοτερο παιχνιδι που υπαρχει ισως αυτη την στιγμη).Γιατι το 1.4 εχει κανει δουλεια για πολλους σε προβληματα που υπηρχαν. Για παραδειγμα σε εμενα δουλεψε σωστα εστω και αν χρειαστηκε να tweakarw δυο τρια πραγματα. 

Το προβλημα ειναι οτι την χαλασε για αλλους. Αυτο ειναι που εξοργιζει τον κοσμο. Ειδικα σε μια εποχη που τα day 1 patches κοντευουν να γινουν νορμα, αυτοι το πανε ενα βημα παραπερα και το κανουν year 1 patches :D

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα μου την βαρεσε στα νευρα το Downgrade που φαγαμε εμεις  που μας πηγαινε καλα απο το 1.2 και μετα. ''Επρεπε'' να γινει για να μην υπαρχει γκρινια απο τους υπολοιπους με πιο αδυναμα συστηματα και προφανως τους console gamers. Το γνωστο ''parity'' της ubi.

 

Ειναι πολυ βαρυ το game. Οταν εχω ανοιχτο τον chrome και βλεπω οτι μου κοβει αποδοση  και πρεπει να  κλεισω browser για να συνελθει το game, καπου εκει καταλαβαινεις οτι ρουφαει τα παντα απο το συστημα μου. Το Unity ειναι ενα απο αυτα.

 

Εχουν την μεριδα του λεοντος αλλα βγαζουν και ωραια games. Δεν τους βαζω ολους στο ιδιο καλαθι στην ubisoft. Υπαρχουν  ανθρωποι εκει μεσα με μερακι και αυτο φαινεται στους τιτλους τους παρ'ολα τα προβληματα. Δεν μπορω να μην τους το αναγνωρισω οτι μου εχουν προσφερει Splinter Cell ενα απο τα αγαπημενα μου games απο παλια οπως και τα ac που ολο το concept το λατρευω. 

 

Αν δεν μου αρεσαν τα games δεν θα γκρινιαζα καταρχην. Θελω καπως να αλλαξει ολο αυτο που γινεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα με το παιχνίδι είναι ότι είναι αρκετά unoptimized. Ακόμα και εμείς που το τρέχαμε υπήρχαν φάσεις που σκάλωνε για τον οποιοδήποτε λόγο.

 

Συνήθως όταν υπάρχει μια καινούργια μηχανή γραφικών το πρώτο παιχνίδι είναι λίγο μαζεμένο για να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις, AC3 -> AC Black Flag πχ.

 

Στο Unity είπαν "fk it yolo" και δυστυχώς αυτό ήταν εμφανές σε όλες τις εκδόσεις, και στις κονσόλες. Παραμένει από τα πιο όμορφα παιχνίδια στο PC και εμενα μου άρεσε σαν AC αλλα το ότι ήταν buggy και unoptimized είναι εμφανές. Τα αλλα με τα initiates και το mobile app επίσης μεγάλο φάουλ. Ελπίζω να μάθανε το μάθημα τους.

 

Το Victory το περιμένω αρκετά πιο refined από άποψη γραφικών και της χρήσης της μηχανής που έχουν στα χερια τους.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aaaaand ειπα μακακια..

 

Οταν εσβησα τα settings απο τα documents επανηρθαν σε high settings. Παροτι τα γυρισα σε ultra προφανως και ηθελε restart η engine πραγμα που δεν εκανα.. Back to ~25-27avg fps.. ;p

Τουλαχιστον δεν εχω flickering  και εχει μειωθει αισθητα το microstutter αυτο ισχυει πουθενα δεν ειχα πραγματικο stutter.  Kατι ειναι και αυτο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την παλεύεις ; ''Physics Reset'' το ονόμασε ο John2gr γιατί κάθε φορά που προκύπτει το stuttering είναι σαν να γίνεται ''Physics Reset''. Διάβασε τι λέει στο άρθρο του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...